:))) parayı oraya gömdüm diyorsun yani. Ben o kadar pahalı birşey almaya çok yanaşamadım. Sonuçta mekanik bir aksesuar olduğu için bir sıkıntısı olunca çok koyuyor. Yani düşünsenize ölü bölge olduğunu.. Sağlam bı vr headset alınırmış o parayla. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. |
Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (52. sayfa)

-
-
Siz de benim gibi yeni misiniz DCS'de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 7 Nisan 2023; 8:7:11 > -
Evet DSC de yeniyim.
Başka bir hissiyatı var hocam, plastik aksam hotaslardan gına geldi. Değerdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 7 Nisan 2023; 8:8:13 > -
-
Merhaba aktif olarak oyunu oynuyor musunuz? Oyuna heveslenmistim ama f16 nin ücretli olduğunu öğrenince soğudum. Deneme hesaplarını sürekli açabiliyormiyuz herhangi bi sorun olmuyor mu doğrulama vs?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba evet arada kendi başıma single görevlerde takıldığım oluyor. Kendi başıma bir yere kadar keyifli oluyor. :) Deneme hesaplarını sürekli açabilirsiniz evet. Yalnız farklı maillerle farklı kullanıcılar açabilirsiniz. Ben F18'le uçuyorum. Steam üzerinde F18'i ve Persian Gulf haritasını satın almıştım ama ben bile şu anda deneme hesabı açtım oradan oynuyorum. Çünkü farklı araçları ve haritaları deneme şansım oluyor. Satın alacağınız zaman indirim bekleyip alabilirsiniz.
-
Su 25a uçağını düşman radarları görüp neden ateş etmiyor çok rahat yaklaşıp vurabiliyorum sam leri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi samler? Başka uçakla aynı görevde ateş ediyor da sadece su25 ile uçunca mı angaje olmuyor?
Mission editörde kendi hazırladığınız görevse bir şeyler eksik olabilir. (s300 ya da patriot setlerinde radar vs eksik olabilir. Ya da aynı koalisyona ait koyulmuş olabilir)
çok alçak ya da yüksekse sam tipine göre ateş edemiyor olabilir
editorde karşı koalisyona ait sa19 sa15 sa8 koyup deneyin bu üçlü düşman uçağı görünce apaçi gibi saldırır
Editörde değil mutiplayerde 4ya nın serverlerinde hava alanlarındaki samler su 25 e kilitlenmiyor rahat rahat yaklaşıp istediğim gibi vurabiliyorum ama diğer uçaklar mesela f18 f16 bunlara anında kilitleniyolar.quote:
Orijinalden alıntı: GUERRAHangi samler? Başka uçakla aynı görevde ateş ediyor da sadece su25 ile uçunca mı angaje olmuyor?
Mission editörde kendi hazırladığınız görevse bir şeyler eksik olabilir. (s300 ya da patriot setlerinde radar vs eksik olabilir. Ya da aynı koalisyona ait koyulmuş olabilir)
çok alçak ya da yüksekse sam tipine göre ateş edemiyor olabilir
editorde karşı koalisyona ait sa19 sa15 sa8 koyup deneyin bu üçlü düşman uçağı görünce apaçi gibi saldırır
Enteresan.
4ya serverlar helikopterlerin fişini çektikten sonra pek girmedim. Neredeyse bütün farpları kaldırmışlar
Yine epey farp var ama mesafeler uzak helikopterle gitmek baya zaman alıyor.quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
Enteresan.
4ya serverlar helikopterlerin fişini çektikten sonra pek girmedim. Neredeyse bütün farpları kaldırmışlar
F15 e çıkmış satın aldım ancak uçak şu haliyle aşırı boş umarım fazla uzun sürmez yeni özelliklerin gelmesi
Merhabalar. Oyuna ciddi heves ettim gittim Logitech x52 HOTAS aldım ama oyunla alakalı hiç bir bilgim yok :). İngilizcem de yok oyunu öğrenebilecek bir kaynak video falan bulmama yardımcı olabilrseniz, yahut arkadaş arayan takım varsa, 33 yaşındayım, 10 yıldır model uçak kullanıyorum el göz koordinasyonum da iyidir çabuk öğrenirim bilgilerinize :)
-
logitech x52 hotas ile oynayan var mı?
-
Ben oynuyorumquote:
Orijinalden alıntı: gkndmr55logitech x52 hotas ile oynayan var mı?
Dcstr diye bi kanal var youtubede türkçe videoları var ona bakmanı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: SharbyeliMerhabalar. Oyuna ciddi heves ettim gittim Logitech x52 HOTAS aldım ama oyunla alakalı hiç bir bilgim yok :). İngilizcem de yok oyunu öğrenebilecek bir kaynak video falan bulmama yardımcı olabilrseniz, yahut arkadaş arayan takım varsa, 33 yaşındayım, 10 yıldır model uçak kullanıyorum el göz koordinasyonum da iyidir çabuk öğrenirim bilgilerinize :)
-
joyistic de ki tuşları nasıl ayarladınız, rastgele kendinize göremi? yoksa realistik de olduğu şekilde mi. ? bu konuda yardım alabilirmiyiz.
-
Grim reapers diye bi kanal var youtubede o kanaldan tuşları ayarlıyorum genelde videoların başında tuş atamalarını gösteriyor ona göre ayarlayabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: gkndmr55joyistic de ki tuşları nasıl ayarladınız, rastgele kendinize göremi? yoksa realistik de olduğu şekilde mi. ? bu konuda yardım alabilirmiyiz.
Tşk bi bakayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X