Ben de aynen öyle yapıyorum , youtube video öneri ana sayfası dcs videoları ile doldu Uçaktaki ortadaki ekranları kullanma dışında alışmakta zorluk çekilecek bir şey yok aslında aitrack yeri gelir birşey oluyor bozuluyor , center sıfırlaması yapıp tekrar devam ediyorum , ara ara deli etmiyor değil açıkçası ama ona da alıştım , eski ayarlarıma göre şimdiki ayarlarım @oguzhan297 sağolsun , düzeldi |
Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (54. sayfa)
-
-
Ayarları ViperUp videosuna göre mi yaptınız hocam?
-
Selamlar f16 olan bir hesabı uyguna verebilecek olan var mı? Teşekkürler.
-
Evet hocam ayarları birebir ona göre yaptım
-
DCS hesabim var icinde f/a18c (dcs fa18 rise of the persian lion campaign mevcut), supercarrier, f16c viper, flaming cliffs 3, su 33, dcs percian gulf, dcs syria DLCleri var ilgilenen olursa mesajlarla bana ulasabilirler
-
F 4 ün air to airinden anlayan var mı ya hedefe kilitlenmiyor ya kilitlenince füzeyi ateşlemiyor yada füze hedefi takip etmiyor bide radarda kim düşman kim dost hiçbirşey anlaşılmıyor uçak eski teknoloji ama bilmediğim bir durumumu var diye sordum -
uzun zamandan sonra Dcs ye geri döndüm çok özlemişim
tavsiye edebileceğiniz ücretsiz en iyi modları paylaşırsanız çok sevinirim (en son tıklanabilir kokpitli f4e yapılıyordu diye hatırlıyorum)
Modlar online a girerken sorun oluyormu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 28 Mayıs 2024; 19:21:27 > -
Bakalim v3 sene sonuna yetisecek mi?
-
Fena gaza getirici bir video
-
Değerli Savaş Pilotları,
Ortaklar ve Dostlar, Flaming Cliffs 2024'ün bir sonraki güncellemede yayınlanacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Bu yeni sürüm, F-5E, F-86F ve MiG-15bis gibi yeni Flaming Cliffs seviyesi uçaklarla DCS deneyiminizi geliştirecek. Ayrıca, DCS: Supercarrier'ın uzun zamandır beklenen güncellemenin ilk bölümünü, özellikle de hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modda Supercarrier'ı doğrudan kontrol etmenizi sağlayan etkileşimli bir Air Boss görünümünü alacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
Lütfen bir sonraki güncelleme için bizi izlemeye devam edin. Son olarak, yeni 'fırlatıcımız' çok yakında DCS'ye geliyor. Bu zarif arayüz geliştirmesi, DCS modüllerinize, ayarlarınıza ve daha fazlasına erişimi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Dynamics Slots'lu yeni Çok Oyunculu kullanıcı arayüzü öğelerinin de bir sonraki güncellemede geleceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Tutkunuz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
fc3 sahiplerini gaza getirir mi bilmem ama beni gaza getiremedi flaming cliffs 2024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 14 Haziran 2024; 22:16:29 >
-
F4 öyle F16 gibi anında kilitlenip füzeyi sallayacak bir uçak değil Jesteri dinle shoot dediği zaman at
-
O shoot desede füze takip etmiyor 7m yerine 9m yüklüyorum onlar daha iyi takip ediyorquote:
Orijinalden alıntı: B-2 SpiritF4 öyle F16 gibi anında kilitlenip füzeyi sallayacak bir uçak değil Jesteri dinle shoot dediği zaman at
-
ACM'de mi kilitliyorsun?
Ben de bir kere kilitleniyorum, vuruyor, sonra diğer uçağa kilit atmıyor. Olumsuz diyip duruyor Jester efendi
-
sparrow zaten dandik bir füze reelde %10 mu ne başarı oranı var ama DCS'de bu kadar kötü değil
-
7m den daha iyi geldi bana oyunda bide düşman uçağının konumuda önemliymiş sanırım füzenin takibi konusundaquote:
Orijinalden alıntı: B-2 Spiritsparrow zaten dandik bir füze reelde %10 mu ne başarı oranı var ama DCS'de bu kadar kötü değil
-
Evet acm de kilitliyorum jester zaten çoğunlukla olumsuz diyor.quote:
Orijinalden alıntı: GUERRAACM'de mi kilitliyorsun?
Ben de bir kere kilitleniyorum, vuruyor, sonra diğer uçağa kilit atmıyor. Olumsuz diyip duruyor Jester efendi
-
DCS: F-4E - Episode IV - RADAR Pt. 1 - Basics and Theory (youtube.com)
Radarı öyle bir uyarlamışlar ki oyuna diğer simler oyuncak gibi geliyor
zamanınız varsa videoyu izleyin bu diğerlerine hiç mi hiç benzemiyor, bayağı uzmanlık gerektiriyor
ben air to aire hiç bulaşmıyorum zaten hep singleplayer'dayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Temmuz 2024; 18:14:28 > -
Radarda düşman uçağını görüp anlamak çok zor zaten awacs ve rwr sayesinde anlayabiliyorum uçakların nerede olduğunu ve alçaktan uçmak biraz daha basitleştiriyor işi uçağın dönüş açısı çok geniş düşmanın arkasına geçmek çok zor oluyor tam yakalıyorum bu seferde füze takip etmiyor bu sorunuda 9m lerle çözdüm iyice yaklaşıp vuruyorum.quote:
Orijinalden alıntı: B-2 SpiritDCS: F-4E - Episode IV - RADAR Pt. 1 - Basics and Theory (youtube.com)
Radarı öyle bir uyarlamışlar ki oyuna diğer simler oyuncak gibi geliyor
zamanınız varsa videoyu izleyin bu diğerlerine hiç mi hiç benzemiyor, bayağı uzmanlık gerektiriyor
ben air to aire hiç bulaşmıyorum zaten hep singleplayer'dayım
-
-
Bu radarın olayı GCI ya da istihbarat ile intercept yapmak. Kafadan hedef bulayım diye bir olayı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X