Şimdi Ara

digital fotoğraf makinalarının hepsi pile mi çalışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar bu işte acemi olduğumdan dolayı bu konuyuu açmış bulunuyorum.
    bu işten anlayanlara bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.

digital fotoğraf makinaları pille mi çalışır yoksa fişe takıldığı zaman şarj edilenleri de var mıdır?
    veya pilleri ayrıca şarj edilerek mi kullanılır?

cevaplarınızı bekliyorum.

• Kendi bataryası olup fişe takıldığında şarz edilen modeller var tabi ki. Bu tip makinelerin sadece bataryalarını şarz eden aletler de bulunmaktadır. Ancak genelde kendi bataryasına sahip makinelerin kutularında direk şarz etmek için muhakkak şarz aleti çıkar.
  • cevabnız için teşekkür ederim. başka birşey sormak istiyorum.
    normal marketten aldığımız kalem pille çalışan bir makina mesela 2 adet pille kaç fotoğraf çekebilir?
    eğer epeyce fotoğraf çekemeyecekse yanımızda bayağı bir pil de taşımamız gerekecektir diye düşünüyorum.
  • Marketten aldığımız piller dijital fotoğraf makinelerinde çok yetersizler. Ya hiç çalıştırmıyorlar ya da çok az fotoğraf çekimine izin veriyorlar. Bundan dolayı ya alkaline pil alacaksın ki bunlar diğer market pillerine göre biraz pahalıdır. Ya da şarzlı piller oluyor. 2000 mh ve üstü bir pil alırsan 150-200 belki daha fazla fotoğraf çekersin.
  • normal pil kullanmazsın genelde makinalarda. şarj edilebilir kalem pil kullanırsın, onlar daha dayanıklı olur. yanında da yedek iki pil bulundurursun olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakanat000

arkadaşalar bu işte acemi olduğumdan dolayı bu konuyuu açmış bulunuyorum.
    bu işten anlayanlara bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.

digital fotoğraf makinaları pille mi çalışır yoksa fişe takıldığı zaman şarj edilenleri de var mıdır?
    veya pilleri ayrıca şarj edilerek mi kullanılır?

cevaplarınızı bekliyorum.

arkadaşım biraz sen dalga mı geçiyosun ne hiç mi görmedin duymadın nette falan

• cevaplarınız için teşekkür ederim.

kimseyle dalga geçmediğimi belirtmek isterim. zaten dikkat ederseniz yazdığım ilk cümle bu işte acemi olduğumdur.
    kaldı ki bir insan nette veya normal hayatta duymamış olabilir bu konuyu.

kendinizi biraz da benim yerime koyun: bu konuda hiçbir şey bilmiyorsunuz ve okumak için açtığınızda mesajlarda makinaların şarjlı kullanıldıklarını, normal pille kullanıldıklarını, bilmem kaç mah ile kaç mah arasında değerleri olduğunu ve bunun gibi bilmeyen insan için zor gelebilecek bir sürü terim ve görüş okuyorsunuz.
    ve sizin kafanızdaki sorunun yanıtını bulamıyorsunuz.
    dolayısıyla kafanız karışıyor.
    en doğru tercihi yapmak istiyorsunuz ve bunun için konu açıyorsunuz.
    bu milletle dalga geçmek midir?
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.

kimseyle dalga geçmediğimi belirtmek isterim. zaten dikkat ederseniz yazdığım ilk cümle bu işte acemi olduğumdur.

kendinizi biraz da benim yerime koyun: bu konuda hiçbir şey bilmiyorsunuz ve okumak için açtığınızda mesajlarda makinaların şarjlı kullanıldıklarını, normal pille kullanıldıklarını, bilmem kaç mah ile kaç mah arasında değerleri olduğunu ve bunun gibi bilmeyen insan için zor gelebilecek bir sürü terim ve görüş okuyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colleger26

Marketten aldığımız piller dijital fotoğraf makinelerinde çok yetersizler. Ya hiç çalıştırmıyorlar ya da çok az fotoğraf çekimine izin veriyorlar. Bundan dolayı ya alkaline pil alacaksın ki bunlar diğer market pillerine göre biraz pahalıdır. Ya da şarzlı piller oluyor. 2000 mh ve üstü bir pil alırsan 150-200 belki daha fazla fotoğraf çekersin.

Evet şarjlı piller de şarj makinaları ile şarj oluyor kendi kutusundan makinaları çıkar onlar ile şarj edilir. Resimli bilgiler almak istiyorsan Bu topiği ziyaret et sorular sor arkadaşla yardımcı olmaya çalışırız

http://forum.donanimhaber.com/m_14542016/tm.htm

• hocam hemen alınmışsın sende.
    quote:

Orjinalden alıntı: karakanat000

cevaplarınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.