Aldığınız makineden kaynaklı bir durum.Hiçbir ayar ile düzeltemezsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Aldığınız makineden kaynaklı bir durum.Hiçbir ayar ile düzeltemezsiniz
Yani model demi sorun var tüm digitallermi böyle ? biraz açıklama yaparmısınız ?
Iso 400 gözüküyor belki ondandır.Iso 100 yapıp öyle deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: StillB0rN
Iso 400 gözüküyor belki ondandır.Iso 100 yapıp öyle deneyin.
Onuda denedim bir değişiklik yok. çok kötü bir sonuç veriyor. 300 lira para verdim e-72 model telefonum var onun kamerası ile kıyaslıyorum telefon daha iyi sonuç veriyor.
Link malware uyarısı veriyor, başka bir yere yükleyebilir misiniz?
İsoyu düşürsen de sonuç değişmez gibi... NR kapatma ihtimali varsa onu deneyebilirsin... Daha da iyisi o paraya aldığın yere götürüp suratlarına da atabilirsin....
genelde kompakt makinelerde bulunan standart bir problem ama keşke araştırıp alsaydınız. Ama verdiğiniz para ile kıyasladığımızda böyle bir görüntü almanız çok normal.
Eğer 1 hafta geçmediyse ürünü değiştirin, biraz daha üstüne koyup daha iyi bir makine alın. Tabi Teknosa bu konuda ne kadar yardımcı olur orasını bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Link malware uyarısı veriyor, başka bir yere yükleyebilir misiniz?
Arkadaşlar, Casio Exilim modeli var arkadaşta şimdi onunla çekilen bir fotoğrafa baktım onda bu kadar kalite sorunu yok. benim adlığım rezalet durumda yahu.
Bitane iso100 + flaşla çekilmiş fotoğraf ekleyebilir misiniz? Mümkünse çok uzak veya fazla yakın olmayan bir nesne.
Olup olacağı bu malesef, biraz araştırarak daha düşük mp değerine sahip nispeten daha büyük sensörlü bir makine alın bence değiştirerek. Beklenti düzeyinizi ve yapabileceğiniz harcamayı bilmiyorum elbette.
300 lira değerinde varmı bir öneriniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme