Şimdi Ara

Digital Fotoğraf makinası kalite ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta sonu teknosa dan bir digital fotoğraf makinası aldım.
    Marka/Model Samsung ST88

Fakat fotoğrafı çekip PC ye attığımda 100% görünümünde baktığımda iğrenç bir görüntü veriyor çektiğim fotoğraflar. wga camera gibi.

Digital fotoğraf makinaların hepsimi böyle yoksa ayarmı yapılması gerekiyor ? yada bu aldığım modelmi böyle dandik ?

Ne demek istediğimi daha iyi anlatabilmek için bir fotoğraf örneği göstermek istiyorum..

Aşağıdaki linkde bu fotoğraf makinası ile çektiğim bir fotoğraf var. bir incelermisiniz.

http://flashgunlugu.com/SAM_0137.JPG

Yardımlarınızı bekliyorum..

Teşekkürler.

• Aldığınız makineden kaynaklı bir durum.Hiçbir ayar ile düzeltemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Aldığınız makineden kaynaklı bir durum.Hiçbir ayar ile düzeltemezsiniz

Yani model demi sorun var tüm digitallermi böyle ? biraz açıklama yaparmısınız ?
  • Iso 400 gözüküyor belki ondandır.Iso 100 yapıp öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Iso 400 gözüküyor belki ondandır.Iso 100 yapıp öyle deneyin.

Onuda denedim bir değişiklik yok. çok kötü bir sonuç veriyor. 300 lira para verdim e-72 model telefonum var onun kamerası ile kıyaslıyorum telefon daha iyi sonuç veriyor.
  • Link malware uyarısı veriyor, başka bir yere yükleyebilir misiniz?
  • İsoyu düşürsen de sonuç değişmez gibi... NR kapatma ihtimali varsa onu deneyebilirsin... Daha da iyisi o paraya aldığın yere götürüp suratlarına da atabilirsin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde kompakt makinelerde bulunan standart bir problem ama keşke araştırıp alsaydınız. Ama verdiğiniz para ile kıyasladığımızda böyle bir görüntü almanız çok normal.

Eğer 1 hafta geçmediyse ürünü değiştirin, biraz daha üstüne koyup daha iyi bir makine alın. Tabi Teknosa bu konuda ne kadar yardımcı olur orasını bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Link malware uyarısı veriyor, başka bir yere yükleyebilir misiniz?

aşağıdaki linkden bakabilirsiniz..
    http://www.demoyayin.com/sam.JPG

Arkadaşlar, Casio Exilim modeli var arkadaşta şimdi onunla çekilen bir fotoğrafa baktım onda bu kadar kalite sorunu yok. benim adlığım rezalet durumda yahu.
  • Bitane iso100 + flaşla çekilmiş fotoğraf ekleyebilir misiniz? Mümkünse çok uzak veya fazla yakın olmayan bir nesne.
  • www.demoyayin.com/sams.JPG
    www.demoyayin.com/sams2.JPG

2 adet fotoğraf çektim söylediğiniz ayarlar ile.
  • Olup olacağı bu malesef, biraz araştırarak daha düşük mp değerine sahip nispeten daha büyük sensörlü bir makine alın bence değiştirerek. Beklenti düzeyinizi ve yapabileceğiniz harcamayı bilmiyorum elbette.
  • 300 lira değerinde varmı bir öneriniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.