Çektiğiniz fotolar üzerinde kullandığınız Photoshop veya diğer program tekniklerini bu başlık altında paylaşalım.Bu teknikler hakkında dokumanlar da paylaşılabilir.Photoshop üzerine çok fazla döküman var ancak bu dokumanlar bizim konumuzla alakasız o kadar çok konu kapsıyor ki içinden ayırt etmek oldukça güç..Sadece digital foto üzerindeki işlemleri anlatan dökümanları seçmekte yarar var...
Oyyy ho cam bu konu bitmez ya
Standart işlemim = kontrast, renk dengesi, unsharp mask, çerçeve, imza, boyut
www.good-tutorials.com gibi sitelerden de birçok efekt, düzenleme rehberleri bulabilirsiniz.
İşte bu işlemleri nasıl ve hangi programla yaptığınızı anlatın biraz lütfen...Tecrübeler paylaşılmış olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Oyyy ho cam bu konu bitmez ya
Standart işlemim = kontrast, renk dengesi, unsharp mask, çerçeve, imza, boyut
E photoshop iste bitane photoshop var zaten.
işin kolayına kaçmak isteyenler için google picasa programını şiddetle tavsiye ediyorum
Valla dışarda 30 saatlik eğitimi 350 YTL olan bu programı bilen kimsenin paylaşçağını sanmıyorum
Bilgi paylaştıkça çoğalır...Paylaşım yapmıyacak insanın da bu forumda işi yok...Benim sorduğum komple Photoshop'u anlatın değil böyle bir niyeti olan alır bir Photoshop kitabı alır okur.Benim sorduğum ufak ipuçları...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme