Şimdi Ara

DİGİTAL NATURAL MOTİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips markasının ''digital natural motion'' teknolojisi hdmi ile bağlı bir kaynakta etkin olabiliyormu.
    Component bağlantı ile etkin olduğunu biliyorum ama hdmi üzerinden deneyen oldumu çok merak ediyorum(sanki bana hdmi ile gelen sinyalde bu özellik kapanıyor gibi geliyor)
    Ayrıca bu teknoloji için ne düşünüyorsunuz, Samsung markasında muadili olan movie plus teknolojisine göre daha akıcı görüntüler sunuyor.
    Son olarak 7332 serisini nasıl bilirsiniz.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cappalo -- 14 Ocak 2008; 14:24:01 >

• Bana göre yeni Philips 7 serileri çok başarılı. 7762,7862,7962 görüntü kalitesi çok iyi olan LCD'ler. Özellikle sağa-sola hareketli görüntülerde atlamadan görüntü vermeleri, siyah seviyeleri müthiş iyi.
    Samsung movie plusı kullanan var, kapatıp seyreden de. Ben açık kullanıyorum. Bence adı her ne olursa olsun, Philips yeni LCD'lerdeki başarı düzeyi çok yüksek.
    Dijital doğal hareket, sarsıntı efektini ortadan kaldıran bir teknoloji. Kesinlikle HDMI üzerinden de çalışıyor.
    7332, geçen Nisan-Mayıs aylarının en iyi modellerindendi. 7762 varken, 7332 almanızı önermem.
  • Philips 7 serisinin ekranına dokununca kağıt gibi yumuşacık olduğunu görüyorsunuz. Bir satıcı yumuşak panellerin iyi olmadığını, en ufak bir darbede bile panelin arkasında kırılma olabileceğini, sert panellerden birini tercih etmenin bu anlamda daha iyi olduğunu söylemişti. Satıcılara da güven olmuyor ama siz ne dersiniz?
  • Çocuğun fazla gidip geldiği ortamlarda bu tür LCD'ler ne yazık ki sakıncalı olabilir. Duvara ve biraz yükseğe monte edilmesinde yarar var. Sehpa üzeri her zaman sakıncalı.
    Bazı yeni LCD'lerde parlayan bir koruma ekranı var. Belki bunlar daha az sorun yaratır. Yada plasma alın. Yine de duvara monte ettirin.
  • o kadar yurt dışı ve resmi yazılar okurum bunu da ilk defa duymuş oldum. bir deli bir kuyuya taş atmış , kırk akıllı çıkaramamış derler ya. işte o cinsten açıklamalar bunlar işte...şimdi otobile lastik seçer gibi, lcd panelleri hangisi yumuşak hangisi sert ona bakacağız. aman diyeyim test edip parmaklarken, parmağınız içine kaçmasın da mecburen almak zorunda kalmayın sonra o yumuşak lcd yi.

quote:

Orjinalden alıntı: jesabel78

Philips 7 serisinin ekranına dokununca kağıt gibi yumuşacık olduğunu görüyorsunuz. Bir satıcı yumuşak panellerin iyi olmadığını, en ufak bir darbede bile panelin arkasında kırılma olabileceğini, sert panellerden birini tercih etmenin bu anlamda daha iyi olduğunu söylemişti. Satıcılara da güven olmuyor ama siz ne dersiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.