Dostum digitaldelisin den aldıysan sahtedir. Orjinal diye edebiyat yaparak kafanızı karıştırabilir. Bana orjinal (sahte) akg satmaya kalktı sevgili arkadaş. Hemde sonuna kadar arkasındaymış kulaklıklarının. Boşuna vakit ve para harcattırdı bana. Kargo ücretimi geri ödemedi. 'Ödemeyecekmisin?' diye sorduğumda da cevap vermedi. İsterseniz bana satmaya kalktığı akglerin resimlerini buraya koyabilirim. İyice araştırmadan satın almayın. Özelliklede digitaldelisi nden. Bu arada sokomind arkadaşımızdan spariş ettim akgleri. Gelince yorum yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: cliffburnstein
Zamanında 3 tane kulaklık almıştım sorun çıkmamıştı. Ama geçen yaz aldığım AKG k324p tamamen sahteydi. Digitaldelisi nickli arkadaşla irtibata geçtim 1 yıl sonra kulaklık duruyorsa gönder bana yenisini veya başka kulaklık vereyim demişti. Ürünün sahte olduğunu belki bilmiyordu. Ama müşterisiyle 1 yıl geçse bile ilgileniyor
bence bu ürünler sahte ve maliyetide fazla olmadığı için şikayetçi olanlarınkini değiştiriyor ya da para iadesi yapıyor benim ürünüm orjinal olsa satsam adam bana sahte dese kesinlikle yenisini vermem çünki öyle ucuz bir ürün değil ve öyle arada 1 tane sahte karışması gibi birşeyede inanmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme