Şimdi Ara

Digitaldelisinden cx500 aldım sahte midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu forumda bi arkadaştan almıştım sahte idi ve klendisi de bilmiyodu... nasıl mı ?? netten orjinal cx 500 fotoları ile karşılaştırdım ve sahte old.nu anlayıp geri verdim bence sen de bi kontrol et... kulaklığın ses çıkaran ızgarasını karşılaştırmakla başlayabilirsin mesela... ordan açık vermişti benimki :))
  • Cx500 de ses kontrolunu en alta getirdiğinde ses tamamen kesiliyorsa yuzde yuz sahtedir
  • Ben geçen sene arkadaşımla beraber CX300 aldım ama sahte olduğuna dair bir işaret göremedim.
  • yeni beyaz cx-300 aldım.gayet orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

yeni beyaz cx-300 aldım.gayet orjinal

siz ve sizin gibi orjinal olduğunu söyleyen arkadaşlar lütfen söyler misiniz neye göre orjinal diyorsunuz bende kulaklık alacağım alacağım ve öğrenmek istiyorum.
  • fiyat olarak çelişiyor evet sahte olabilir. Fakat bu arkadaş başka bir açığını bulmuş olabilir mi?
  • infinity arkadaşın yorumunu herkes okusun ,, bu yorum zaten yeterli,, bu sayfaya giripte bu yorumu okumanız yeterli ,, sağol infinity kardes

quote:

Orijinalden alıntı: infinity1907

sayın thetrooper00 arkadasımız zaten bır oncekı konuda ( ebay dan kulaklık alacağım ep 830 ) ep630 ve ep830 hakkındaki dusuncelerını yazmıs
    Hocam malesef aldığın kulaklık orjinal değildir. Shangai'daki ürün fiyatlarını bizzat ben kendim bildiğim için söyleyebilirim. Orjinal olarak creative almak isterseniz ep630 15-20 $ civarına geliyordu en ucuz. ep830 ise 40 $ civarı idi. Birebir kopyalar 5-10 $ arasına alınabiliyordu. Kulaklıklar muhtemelen iyi çakmalardandır. Ama creative'in çakmalarının ses kalitesi olarak orjinalinden çok bir farkı yok onu da belirteyim.
    bu yazıyı okuduktan sonra zaten dıgıtaldelısı arkadasın sattıgı urunlerın orjınal olmadıgı anlasılıyor cunku thetrooper00 arkadasımız ep630 un orjınalının 15-20 dolara satıldıgını soylemıs dıgıtaldelısı arkadasta ep630 u 30 lıraya satıyor o zaman aldıgı fıyata satıp hıc bısey kazanmıyor boyle bıseyde olmucagına gore buyuk ıhtımal elındekı urunler orjınal degıl aynı sey ep830 ıcınde gecerlı thetrooper00 arkadasımız orjınal ep830 un 40 dolar oldugunu soylemıs yanı tl olarak 60 lıra oldugunu soylemıs pekı dıgıtaldelısı orjınalı 60 tl olan bı kulaklıgı nasıl oluyorda 45 lıra gıbı bı fıyata satıyor bunlar hep benı dusunduren noktalar oldu ,,,
    bırde baska bı konuda ( Eardio.com daki AKG K324P sahte çıktı almayın!!! ) en son sayfada sokomind adlı bı arkadas akg k324p kulaklıklar hakkında cok guzel bı tespıtte bulunmus ,,,
    1) Kutu: (almadan dışardan da anlayabilmeniz için kutudaki tek ama tek fark)
    siyah sahte : 3052 H 0003
    orjinal siyah : 3052 H 00030
    sahte beyaz 3052 H 0002
    orjinal sahte 3052 H 00020

dıgıtaldelısı arkadasın bır baska satıs sıtesındekı urunlerı arasında akg k324p kulaklıkta bulunmakta ve kendısı burada sıyah akg k324p satmakta sattıgı kulaklıgın kutu resımlerıde ılanında bulunmakta kutunun arkasında serı no yazan kısımda ıse sokomind adlı arkadasın sahte akg k324p ler ıcın dedıgı bırebır gorulmektedır yanı,,siyah sahte : 3052 H 0003
    buradanda anlasılıyorkı dıgıtaldelısı arkadas sattıgı urunler arasında sadece creatıve lerde degıl akg k324p kulaklıklarda da suphe uyandırıyor
    bu gecelik benden bu kadar arkadaşlar teşekkürler,iyi forumlar

• @canturk222:

1(bir):sahte ve gerçek kulaklığı ayırtedecek kadar çok kulaklık kullandım, 2. el forumunda bilinen bir kişiyim.sadece elimden geçen cihaz ve kulaklık sayısı çoğunuzun yaşından fazladır.

2(iki):google müessesinde arama yaparsanız sahte ve gerçek cx 300 (cx 300 diyorum, aldığım kulaklık modeli bu olduğu için başka modellere bakmadım) arasındaki farkları ayrıntılı gösteren sayfalar mevcuttur.orada farkı orada inceleyebilirsiniz.

3(üç):yarın arife, ertesi gün bayram.bu vesileyle hepinizin bayramını kutlar, küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturk222

quote:

Orijinalden alıntı: nervium

yeni beyaz cx-300 aldım.gayet orjinal

siz ve sizin gibi orjinal olduğunu söyleyen arkadaşlar lütfen söyler misiniz neye göre orjinal diyorsunuz bende kulaklık alacağım alacağım ve öğrenmek istiyorum.

Aynen ya.Bunlar işin üstadı kesilmiş.
  • Gidin Metan'a yollayın da bir test etsinler orada sonucu size söylesinler,elde edeceğiniz sonuç imitasyon olduğu olacaktır.
  • Zamanında 3 tane kulaklık almıştım sorun çıkmamıştı. Ama geçen yaz aldığım AKG k324p tamamen sahteydi. Digitaldelisi nickli arkadaşla irtibata geçtim 1 yıl sonra kulaklık duruyorsa gönder bana yenisini veya başka kulaklık vereyim demişti. Ürünün sahte olduğunu belki bilmiyordu. Ama müşterisiyle 1 yıl geçse bile ilgileniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: utuman

Gidin Metan'a yollayın da bir test etsinler orada sonucu size söylesinler,elde edeceğiniz sonuç imitasyon olduğu olacaktır.

normalde orjinal sennheiser ie4 lerin kablosunun Y şeklinde oldugunu hepimiz biliyoruz hatta bunu aşağıdaki inceleme linkinden de gorebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_9251615/tm.htm

fakat digitaldelisinin sattıgı ie4 lerin kablosunun Y seklinde olmadığı asimetrik seklınde oldugu soylenıyor ,,dıgıtaldelısı bu konu hakkında ne dıceksınız ,, hatta alan bı kac kısı olmus ve sonra metana sorduklarında boyle bıseyın kesınlıkle olmucagını soyledıklerınde sıze ıade etmısler kulaklıklarını ,,,cevap beklıyoruz ,,,

• Arkadaslar zaten metan kendi sitesinde yazmış metan bandrol olmayan ürünler orjinal değildir diye..Saygılar..
  • http://www.bhphotovideo.com/c/product/562097-REG/AKG_3052_H_00020_K_324_P_High_Performance.html

metan bandrolü yok ama orjinal. 80 dolar fiyatı var. Ve benden alınan alıntıya da uygun olarak arkadaki model numara kodu da dediğim gibi 00030 ve 00020 şeklinde.
  • Kutu üzerindeki barkod numaraları AKG için zaten tüm dünyada aynıdır. Sadece üretim aşamasında partilendirmede kullanılan bir ayrım ifade eder. Kitapların baskı sayısı gibi düşünün; 1.Baskı, 2. Baskı v.b.

Elbette sahte ürün üreticileri bu numaralarıda kopyalarlar. Burada ki bilgi verilmesindeki amaç bu numaraları içeren ürünlerde de sahte kaydı olduğu yönündedir. Çok fazla bir orjinal-sahte ayırımı için kesinlik ifade etmeyen bir durumdur.

K324 için çok iyi taklitler vardır. Hatta görünüm ve aksesuar olarak ayırt etmeniz mümkün değildir. Hatta ebay üzerinde bolca sahte satan, ama ona rağmen ilanında sahte-orjinal ürün ayırımını sunum haline getirerek güya orjinal sattığını iddaa eden satıcı bolca mevcuttur. Özellikle son parti ürünlerde, ayırt etmenin tek yolu ses karakteridir. Eğer orjinal ürünün ses karakteri ve özellikleri hakkında bilgi sahibiyseniz ve önceden deneyiminiz varsa ayırt edebilirsiniz, ama yoksa ve hele bir de şimdiye kadar iyi bir kulaklık kullanmamışsanız, satıcıya orjinal ürün diyerek pozitif feedback verip kendisine birde teşekkür edersiniz.

Ekleme: Artık bu saatten sonra K324 alacağınıza, yeni serilerden almak en mantıklısı sahte ürün riskine girmemek için. İlle de yine aklınıza takılıyorsa, Sennehiser ve AKG için sahte ürün tespiti çok kolaydır. Çünkü her ikisininde ülkemizde distrübitörleri mevcuttur. Gönderirsiniz oraya size söylerler ürünün ne olduğunu. Onlarda işin içinden çıkamazsa, genel merkeze gönderirler orada kesin sonuç çıkar. Özellikle ebay üzerinden pozitif yorumları okuyarak ürün almanın hele çin, Hong Kong gibi ülkelerden bu ürünleri almanın bir esprisi yoktur. Hele ki 1-2 tane olumsuz ve sahte olduğuna dair yorum görürseniz uzak durun o satıcıdan. Çünkü çok iyi taklitlerde orjinal-sahte ayırımı yapabilcek kişi sayısı, 100 kişide 1-2 anca çıkar. Geri kalan kişilerde zaten orjinal ürün teşekkürler yazar.

Şu sahte ürün konularını açmayın veya hortlatmayın, yazmadan duramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 10 Kasım 2009; 15:36:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utuman

Gidin Metan'a yollayın da bir test etsinler orada sonucu size söylesinler,elde edeceğiniz sonuç imitasyon olduğu olacaktır.

Ben Amerika'dan orjinal bayisinden aldım getirdim. 80 dolar ödedim ve kesinlikle orjinaldi. Metan sahte dedi. Sordum neye göre sahte diyorsunuz cevap bile vermediler. Sahte işte dediler geçtiler.
  • Benim 1 sene once aldigim cx300 sahteydi. Arkadasin metan garantiliyle karsilastirmistim hem ses hem kasada farkliliklar vardi. Kutulari cok iyi taklit oldugu icin millet iyi kaniyor.
  • Haydaa.
    Tam kulaklık alma arefesinde bu nedir ya.
    Bir-iki hafta içinde Ep830 alıcaktım bu arkadaştan.
    Kafam karıştı şimdi.

Bir açıklık getirse birisi bu konuya.
  • Gerek kalmadı.
    Sağolsun Murat Abi açıkladı birkaç birşey.
    Bazı şeyleri daha iyi anladım diyebilirim.
    En kısa zamanda alıyorum kulaklığı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.