Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
39.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bu kulübe katıldım ama doğrusunu söylemek gerekirse DT plus'ın yokluğu büyük bir boşluk doğuruyor
    ama cebim rahat,huzurum yerinde çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliersan -- 24 Temmuz 2010; 2:26:31 >
  • Şuana kadar iptal eden kullanıcıların üyelik sürelerine bakılırsa en eski üyeyim sanırım(söylemeyenler hariç)

Digitürk ile evliliğimiz 2000 yazında başladı(Dile kolay 10 yılı devirmişiz).Digitürk ilk çıktığında bu kadar yaygın değildi.Üye olduğumuzda yıl sonuna kadar ücretsiz izlemiştik(2001 Ocak ayına kadar).Sonra futbol ihalesi derken fiyatlar yıllar geçtikçe arttı.Enflasyon oranları digitürk ün zamları karşısında ufak kalmaya başladı.Her sezon başı paket fiyatları 10-15-20 lira artışlarla süper-spor paketler şimdi 85-100 tl ye kadar çıktı.

Sadede gelelim üyeliğimi yarım saat önce iptal ettirdim.Haziran başında dondurmuştum zaten ama ben başka bir amaç için bekliyordum iptali.Burda çoğu kişinin dile getirdiği eski üyelerin digitürk gözünde itibar görmemesi ve kolaylık kampanyalar yapılmaması,bunun yanında yeni üyelerin eski üyelerden kat kat ayrıcalıkara sahip olması nasıl adalet oluyor.Eski üyeliğini kapattır yeni üyelik al daha iyi

2 ay önce digiturkü aradığımda 10 yıllık üyelerinize eko-spor paket için yıllık üyelikte ay başına 78.80 tl istiyorsunuz.Üstüne üstlük her ay gelmeyen dergiler de cabası(12 ay üyeliğimiz boyunca 6 ay dergi geldi).Bütün bu sikayetlerimi ağustos 2009 da askere gitmeden önce dile getirdim.Ocak 2010 da askerden geldiğimde dergilerimizin adresimize gelmediğini öğrendim.Askerden geldikten sonra da dergiler gelmiyordu.Digitürk ü kaç kez aradım.Parası peşin dergi üyeliği alıyoruz siz dergileri göndermiyorunuz.Üstüne üstlük müşteri mağduriyetini gidermek için de hiçbir alternatif üretmiyorsunuz.

Digitürk ü 3 ay önce aradığımda bana 12 ay boyunca dergiyi elime alıp okuyabileceğim konusunda garanti istedim.Bu garanti veremediler otomatik uzatılan dergi aboneliğimi bir sonraki aramam da iptal ettiklerini söylediler. Bunun farkında olmaları güzel.

Haziran başında üyeliğimi dondurma kararı aldım.Aslında bu dondurma kararını almamdaki sebep dergi üyeliğinin iptaliyle digitürk ün bana yıllık dergi ücretinin iade edilmesini beklemekti.Ben kararımı vermiştim artık digitürkten kurtulmam gerekliydi.

Konuyla ilgili finans departmanının en kısa zamanda geri ödemeyle ilgili geri dönüş yapacağını söylediler.Aylar günler geçti derken beni 45 gün sonra finans departmanı aradı.Arama nedeni üyeliğiniz dondurulmuş yeni sezün için size bir teklifte bulunmak istiyorum şeklindeydi.Ben ise geri ödeme konusunda aradıklarını düşündüm en başta.Neyse telefondaki bayan belli ki daha üst düzey bir görevliydi.Bana eylül başına kadar eko-spor paketi ücretsiz izleme ve sonrasında aylık 68.80 tl(normalde 78.80 tldir,10 tl indirim yapmış oldular) fiyat teklif ettiler.Ben kararımı vermiştim ve bunu geri çevirdim.Telefonu kapatmadan para iadesi konusunda acil geri dönüş yapılmasıın istedim.Bana 19 temmuz pazartesi geri donuş yapacakalrını söylediler.

Bugün 24 temmuz oldu ve hala geri dönüş yapmadılar.Ben de yorgun bir halde eve gelmişken üyeliğimi hemen kapattırdım.Telefondaki bayanlar sürekli değiştiği için iptal nedenini sordular ben de kısa bir özet geçip durumu anlattım.Kadın haklısınız dedi sonunda.

Üyeliğim için iptal talebi gereçekleştirildi.Kapatmadan önce kutu iadesi için servisin bana geri dönüş yapacağını söyledi.Ben ise eve gelmelerine gerek yok ben kutuyu geri götürürüm dedim.Bu konuyu servis aradığında servise söylememi istedi.

Kısaca olay bundan ibarettir.Benim açımdan yaşadıklarım üzücü.Ama bunları sineye çekmek zorunda değilim,biz digitürk e değil digitürk bize muhtaç.

Sonunda digitürk bana borçlu bir şekilde bu evliliği bitirmiş oldum.Mutlu ailelere +1 yazınız

• sayın @bilgins34

Öncelikle geçmiş olsun 10 yıllık bir alışkanlıktan vazgeçmiş olduğunuz için ve hayırlı olsun digitürkten kurtulduğunuz için. Fakat ekipman teslimatı yapmadan kurtuldum demeyin çünkü, forumda bir çok arkadaşın dediği ve benimde başıma gelen olay ekipmanı almamak için türlü bahaneler uyduruyorlar , servise gitsenizde onay olmadığı için ekipmanı teslim almıyorlar.

En iyisi servisin sizi aramasını beklemek yerine web sayfasından mail yoluyla ekiman teslimatıyla ilgili onayı 1 günde alabilirsiniz.
  • ben de defalarca aradım ve bana adresi verdiler teknik servisin ekipman teslimatıyla ilgili
  • anında ekipman teslimi için kesin çözüm:
    arkadaşım yarın yurtdışına çıkıyorum uzun süre türkiyede olmayacağım ekipmanınızı bugun bırakmam lazım deyin anında alıyorlar aradıktan 2 daka sonra digitürk pendike bıraktım aleti :) harbiden mutlu aileler kulubune girdim.
  • Peki reciever ve kumandayı teslim etmessem ya da almaya gelmezlerse ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Bugün yapılan süper oyun !!!! radyodan bir yarışmaya katıldım gün sonunda arandım 300 kişi içinden şanslı 10 kişiden birisiniz size özel paket yaptık , 120 kanal, çanak-kurulum aktivasyon ve cihaz ücretsiz 24 ay 14.99 diye . Eve elemanlar gelince tekrar telefon açıp sordurdum bu hangi paket diye bana böyle bir paket yok radyomuza özel yapılmıştır dediler( bunu söyleyen bana yönlendirilen servisin elemanı idi büyük ihtimalle9) bende kabul ettim (bu arada ısrarla kanalları adını söylemediler) sonra digiturk'un sitesine girince giriş paketi + 2 tl'ye bu pakete sahip olabileceğimi gördüm !!!!! Şimdi bu maili digiturk'un gereken bölümlerine atacağım şark kurnazlığı ile ayda 15 tl kara geçtiklerini düşünen bu bayi bakalım digiturk'e ne kadar zarar vermiş ? Ben digiplus ve süper paket kullanıcısıyım en kötü ihtimalle ayda 90 tl kazanacaklardı benden. Şimdi ise digiplus'un ve süper paketin iptalini veriyorum . Yapılan bu kurnazlık sonucu 90 -15 = 75tl her ay , toplamda 900 tl kaybeden digiturk oldu bakalım yukarı bölümler bu olayı nasıl değerlendirecek.

11 gün boyunca geri dönülmedi bugün arayıp kendim iptal ettim , beyefendiler kurulum ve 12 günlük para alacaklarmış Bayi yolunu bulmuş önce kandırarak üye yapıyor sonra üye vazgeçse bile kurulumdan parayı götürüyor 2 türlü kazanç . Bu arada bu yüzden digiplus ve süper paket üyeliğimi de iptal ettirdim. Yarın önce yeni üyeliğin cihazını teslim edeceğim ayın üçünden sonra da digiplusu .

• tovbe kurtuldum aynı pakete ben 50 tl oderken yan komsu 40 oduyordu vs vs ..allah dream...u icat edenden razı olsun ne muradı varsa versin:)
  • Allahım sen bizi digitürkün şeytanlıklarından bayilerin kurnazlıklarından koru yarabbi.Herkezi digitürkten kurtarmaya nasib eyle yarabbi.AMİN.
  • Bugün itibariyle ben de 5 yıllık Lig tv aboneliğimi sonlandırdım.Keşke haziranda dondursaydım diyorum boşuna iki ay para ödedim, ama zararın neresinden dönersem kardır diye bakıyorum.D smart HD modül aldım şimdi rahatım.DT modülünü de en kısa zamanda servisine götürüp teslim edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

bende digitürk ü ocaktan berli kullanıyorum. paket bitmeden önce sorun yoktu, tabi 2 aylık bi paket kampanyası vardı herkes ondan yararlanıyordu. bu sözleşme bitsede d-smarta geçsem diyorum .

aynen katılıyorum bende kapattırdım bir suru kanal ı kapadılar ben teledunya hd baglattım digiturk te kilerden daha fazla kanal var hepsi açık

kardeş teledünya dh hakkında bilgi verirmisin ya, bakarsın bende alırım ondan. gerçekten şuan digitürkte hiç kanal izleyemiyorum. teledünyada paket olayı varmı , varsa kaçtan başlıyor vs.. açıklarsan çok sevinirim.

• yıl sonuna kadar kampanyası var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

bende digitürk ü ocaktan berli kullanıyorum. paket bitmeden önce sorun yoktu, tabi 2 aylık bi paket kampanyası vardı herkes ondan yararlanıyordu. bu sözleşme bitsede d-smarta geçsem diyorum .

aynen katılıyorum bende kapattırdım bir suru kanal ı kapadılar ben teledunya hd baglattım digiturk te kilerden daha fazla kanal var hepsi açık

kardeş teledünya dh hakkında bilgi verirmisin ya, bakarsın bende alırım ondan. gerçekten şuan digitürkte hiç kanal izleyemiyorum. teledünyada paket olayı varmı , varsa kaçtan başlıyor vs.. açıklarsan çok sevinirim.

Teledünya nedir?
    Kablo Tv hattı üzerinden Turksat rafaından sağlanan dijital kablo tv yayınıdır. Teledünya uydu kalitesinde görüntü ve ses sunar.

Resmi web sitesi :http://www.teledunya.com.tr/

Teledünya nasıl izlenebilir ?
    1. Neta SD SetTopBox ile
    2. Pozitek HD SetTopBox ile
    3. DVB-C dahili tunere sahip Lcd veya Plazma Tv'niz ile, Teledünya'dan şifre çözme kartı (ücretsiz) ve ayrıca dışarıdan ücretli Conax modül alarak izleyebilirsiniz.

1. ve 2. yöntem, Türksat tarafından müşteriye sunulan standart seçeneklerdir.
    3.yöntem ise isteğe bağlıdır. Kullanıcı bu durumda Turksat'tan sadece Smart Card (şifre çözme kartı) talebinde bulunur.

Teledünya'da ne çeşit yayınlar var?
    Teledünya'da çoğunlukla SD yayın bulunmakta bununla birlikte bir kaç HD kanal da bulunmaktadır (NatGeo HD ve Eurosport HD).

Teledünya'nın Avantajları ?
    Teledünya, Kablo Tv şebekesi olan her yerden izlenebilir ve dijital yayın kalitesi sunmaktadır. Özellikle halen Kablo Tv abonesi olanlar (ayda 7 TL ücret öderler), eğer Lcd veya Plazma Tv'leri HD uyumlu ise ayda sadece 9.5 TL'ye, yani 2,5 TL ilave ödeme ile daha yüksek görüntü kalitesi alırlar ve herşeyden önemlisi 2 HD kanal izleme imkanına kavuşurlar.

Birçok kullanıcı HD uyumlu Lcd ve Plazma Tv'lerde Teledünya görüntü kalitesinin uydu alıcılara göre daha iyi olduğu yönünde görüş belirtmektedir.

Lcd veya Plazma TV'nizde DVB tuner varsai T (Karasal) mi yoksa C (Kablo) mi olduğunu anlamak :
    1.İlk olarak kullanma klavuzuna bakabilirsiniz.Türkçe iste DVB-T veya DVB-C kelimelerini arayın.Kullanma klavuzu kafanızı karıştırabilir.

Not: Bazı televizyonlarda DVB-C tunerinin çalışması çeşitli ülkelerle sınırlandırılmıştır.DVB-C'yi aktif hale getirmek için televizyonun kullanma klavuzundan DVB-C aktif ülkeleri bulunuz ve DVB-C aktif ülkeyi seçerek taramayı yenileyiniz.''

2.Şimdi Tvnizde Dijital tuner varsa Analog yerine dijitalden izleyebilirsiniz. Yani Teledünya. Kumandanızda varsa anlog ve dijital tuşlarını arayın.Kumandadan dijitale basınız. Muhtemelen karşınıza Hiç dijital yayın yok,tarat seçeneği gibi yazılar çıkar.

Siz taramayı açın.Tv otomatik olarak taratsın.Bulamazsa özel ayarlardan sinyali 530Mhz'ye getirin. Eğer bir kaç kanal dahi bulursanız TV tuneriniz DVB-C dir.Yani Teledünya'yı kutusuz izleyebilirsiniz. Eğer hiçbir şekilde bulamıyorsanız TV tuneri DVB-T dir.Ve bunla ancak Türkiye'de DVB-T yayını geldiğinde yayınları izlersiniz.Eskideki anten gibi olacak ama dijital olarak.(Deneme aşamasında)

Şu an Teledünya yayınları şifreli.Bu yüzden kanalları bulsanız bile görüntü olmayacaktır.Ama bazı kanallarda şifre yoktur.Bunlardan dijital yayın kalitesini bakabilirsiniz.

Tv'nizin dahili DVB tuneri olması mutlaka HD desteklediği anlamına gelmez. Dahili tuneri HD destekli olan Tv'lerde HDTV etiketi olacaktır. HD Ready etiketi olan Tv'lerde dahili tuner olmayabilir, olsa bile HD destekli olmayabilir.

Bu tabirler ve etiketler hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki rehberi okuyabilirsiniz.

şu anda 10 a yakın HD kanal var yenileride gelicek teledunya da 300 den fazla yerli ve yabancı kanal artı diger tv ye kablo tv de baglanabiliyor ucretsiz

• www.teledunya.tr.cx:Teledünya ile ilgili her şey burada...

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü
  • yaklasik 3 yil once evdeki anten cekmemeye basladi.. her yer baz istasyonu olunca antenler yerini canaga birakiyordu.
    dijiturku aradim dedilerki bu aylik 9.99tl*2 yil sadece kutu ve canak icin. bunun fiayti 200 tl zaten piyasadaki canak ve kutu o civarda olunca ben dedimki nakit verecem gelin bglayin.. adamalr demezmi siizn mahallete 100 kisilik ortak anten var ona baglliyalim.. dev gibi anten kullanan sayisi 3 .. kalite iyi olur dedier .. ya tasinirsam dedim ozaman gelir yenisini takariz dediler.. ok dedim taktim.. 1 yil sonra tasindim aadim ne gelen var ne giden.. tv sizde ev olmuyor cagirdim bir canakci canak taktirdim dijiturk hala gelecek.. 2 yillik sonra sozlesme doldu dediler ve 9.9tl fatura gonderdiler...
    vay a.asinii sayin seyirciler sok oldum.. aradim diji turku dedinizki fatura gelemz hicbir kanal actirmazsaniz bu ne dedim.. kart parasi dediler..
    normal antenelrin cektigi(atvi star vs..) disinda tek guzelligi bir belgesel kanali vardi.. dedim gelin iptal edin alin kartinizi para vermem.. tamma deidler.. 2 hafta gelen giden yok... yine aradim gelecez dediler.. nette arastirdim birisi gitmiz kendi eliyle vermis karti kutulmus.. maksa oyaladiklari kadr gecirecekler fatura... bende hemen gidip elimle teslim etti bir daha aradim gelecez dediler aynen soyle dedim... gerek kalmadi ben akrtinizi iade ettim sakin fatura felan gondermeyin yakarim.. nasil olur dediler almamalari lazim felan suratina kapattim ogun bugun kurtuldum lanet oslun dijiturkr..
    sadece kart icin hic bir kanal acik degilken 9.9tl ne parasi bu yahu terbiyesizler.. kanal actirsam hakkindir al.. neyse..

EGER SİZİNDE BASİNİZ GELİRSE GİDİN KENDİ ELİNİZLE TESLİM EDİN SONRA DİJİTURKU ARAYİN.. DAHA SONRA Bİ ANTENCİ CAGİRİN ANTENİ CEVİRSİN AYNİ KANALLARİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.. HEMDE HİC BİR UCRET ODEMEDEN ..

• Hem teledünya HD hemde digi HD izliyorum.
    Emin ol ki Teledünya çok daha farklı..

Sadece şunu eklemek isterim,televizyonun lcd ve uyumlu ise conax modül ile izle teledünyayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: paladin_v

arkadaslar ben de bu kulube katilma yolunda ilk adimimi attim, kapatma talebim musteri hizmetleri tarafindan alindi:)
    ben taahhut surem temmuz ayinda doluyor diye dusunurken, bu ayin faturasi 52 lira gelince (normalde 40 lira) surenin doldugunu farkettim.
    aradim musteri hizmetlerini, taahhut suresinin doldugunu teyit ettikten sonra kapatma talebimi ilettim. donduralim dedi, yok dedim.
    karti iletmeniz icin sizi arayacak arkadaslar dedi. bekliyoruz arayip tekliflerde bulunmalarini.

alternatif olarak hdsmart abonesi oldum.
    ayda 40 liraya sinema, dizi, spor butun kanallari izliyorum.
    ayrica HDen ve TRTHD kanallari da var.
    ayni paraya daha fazla icerik aldigimi dusunuyorum.
    digiturk'teyken turksat uzerinden lig tv izliyordum sadece. verdikleri uydu alicisinin biss sifre cozme yetenegi olmadigi icin ntv/ntvspor/trt kanallarindaki sifreli mac yayinlarini izleyemiyordum. simdi HDen ve TRTHD kanallari sayesinde bu yayinlari hd olarak izleyecegim insallah.

ustteki mesaji 11 haziran'da yazmisim. hala uyeligimi sonlandirabilmis degilim.

bahsettikleri gibi tekrar aradilar, bi suru teklifte bulundular, yok dedim. karti teslim edebilirsiniz dediler.
    goturdum karti servise, servis uyeliginiz kapanmamis gozukuyor dedi. orada musteri hizmetlerini aradim, haziran ayi faturasini odedigim icin temmuzun 3'une kadar kullanabilirmisim.
    3 temmuz'dan sonra karti teslim etmem gerektigini soylediler.

bu arada yine aradilar bi suru teklifte bulundular falan.

bugun tekrar gittim, servis uyeliginiz iptal edilmemis gozukuyor dedi yine!
    aradim musteri hizmetlerini, iptal birimimiz sizi aramamis, onlar aramadan kapatamiyoruz dedi.
    sizin keyfinizi mi bekleyecegim dedim, prosedur boyle falan diye zirvaladilar.

bakalim canlari ne zaman isterse o zaman kapatacaklar.
    o karti da yaninda bir kutu vaselinle iade edecegim insallah.

• Bu şerefsizlere iptal başvurusunu yapalı 3 ay oldu. Defalarca kutuyu alın dedim. İptal departmanımız arayacak sizi dediler. Bugünde utanmadan 650 liralık PVR satış bedeli faturası göndermiş terbiyesizler. 20 dakikadır telefonda derdimi anlatıyorum. İptal edip kurtulmuşum iyi ki.
  • 3 sene önce öğrenciyken memlekete dönecektim okulum bittiği için fakat digiturkun kutusunu teslim etmek istediğimde kusura bakma dediler. dedim kardeşim okulum bitti gidiyorum adamlar bana arkadaşlarına bırak onlar ayın 3ünde teslim etsinler bize dedi. baya kavga gürültüden sonra kutuyu bıraktım ne haliniz varsa görün dedim hızlı adımlarla çıktım bayiiden

ne aradılar ne sordular çok şükür
  • Zamanında uzaktan kumanda hasarlı diye 80 TL. alımışlardı... Haram olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.