Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
39.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

veya eski sadık müşterisini kollasalar gayet iyi bir platform bence

fiyat politikası yüzünden kaybediyor
  • Merhabalar;
    Eğer digiturk plus temiz cihazını satmak isteyen olursa 200TL kesin alıcıyım...
  • arkadaşlar bugün itibari ile, 20. ve 51. kanal tekrar kapandı, acba sizlerdede oldumu? müşteri hizmetlerine telefon açtım, ilk seferde bu kanallar platformumuzdan ayrıldı dediler!... Bende dedimki madem platformdan ayrıldılar, neden hala yayın akışı mevcut dedim, ayrıca bu kanalları açtığınız dönemde yeni zam yemiştik, acaba bunları yemlemek içinmi acaba, 2 kanalı açtınız dedim. Tık yok bayanda, siz dedim insanları keriz yerine koymaya alıştınız iyice dedim ve kapattım.... Biraz önce bir baktım oda ne, hemen hemen bütün kanallar açıktı, şaşırdım doğrusu, acaba bize bunları komplemi açtılar, yoksa gene bi kandırmaca peşindelermi gibi geliyor bana...
  • Sonunda Biz de mutlu ailelere katıldık :)

9 Yıllık üyeliğimi sorunsuz bir şekilde ( en azından şimdilik görünen o ) iptal etmiş bulunuyorum. Darısı diğer digiturk mağdurlarının başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorfed

Sonunda Biz de mutlu ailelere katıldık :)

9 Yıllık üyeliğimi sorunsuz bir şekilde ( en azından şimdilik görünen o ) iptal etmiş bulunuyorum. Darısı diğer digiturk mağdurlarının başına.

receiver ve kumandayı teslim etmediysen çok emin olma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorfed

Sonunda Biz de mutlu ailelere katıldık :)

bende dondurmustum 35 tl aylik ekospor a yenien uye olmustum aylik uyelikle ilk fatura 63 tl geldi dun bende bugun verdim iade ettim kurtuldum
  • Dün itibari ile 10 senelik üyeliğimi iptal ettim cihazıda iade ettim.
  • bugun sırf philips uydu alıcısı cihazı vestelle değiştirmediler diye iptal ettirdim. kimsenin ağız kokusunu çekemem. 1 yıl taahhütlü 35tl lik abonelikti. 77 ödeyip kurtulacağım ay sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

bugun sırf philips uydu alıcısı cihazı vestelle değiştirmediler diye iptal ettirdim. kimsenin ağız kokusunu çekemem. 1 yıl taahhütlü 35tl lik abonelikti. 77 ödeyip kurtulacağım ay sonunda.

Muhtemelen seni arayıp değişimi yapacaklardır.
    Ayrıca herhangi bir digi bayiinden 40 TL vererek değiştirebiliyorsun.Sohbet muhabbet 40 TL yi de halledebilirsin belki...
  • Bende iptal için az önce aradım. Mh güvenlik bilgilerime ulaşamadığını söledi ve bize kimlik bilgilerinizi fakslayın dedi. Sırf iptal etmemi önlemek için böyle şeyler yapıyorlar. Ne kadar karektersizler yaa
  • Hayırlı olsun bende kapatdım.Artıkmutluyum kutu kaldı onuda saklarım hediyye xD
  • 2 aydır iptal edecekler sözde belli periyotlarda kişiler arıyor iptal edecekmisiniz biraz donduralım tarzı yaklaşımlarda bulunuyorlar bende her seferinde kapatın diyorum tamam diyorlar ama bir türlü kartı nereye teslim edeceğimi söylemiyorlar uyuz oldum ..
  • ben de 10 senedir digiturk abonesiyim.
    3 senedir de plus üyesiyim.
    pace marka cihazı ilk çıktığı zaman satın alarak plus üyeliğine girmiştim.
    Şimdi iptal ettirmeyi düşünüyorum.
    HD yayınları kaliteli olarak alabileceğim Dsmart dışında uyduda yeterli kanal ve yayın var mı?
    digiturk pace marka hd pvr kayıt özellikli 250 gb hafızalı cihazı arkasındaki digiturkün
    taktığı aparatı söküp normal reciver olarak kullanabilir miyim.
    sanırım içindeki yüklü bir yazılım var digiturk yayınlarına uyumlu onu kaldırmaları gerekiyor
    serviste bu işlemi yaptıran var mı?
    pace cihazı normal recıver gibi kullanabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

ben de 10 senedir digiturk abonesiyim.
    HD yayınları kaliteli olarak alabileceğim Dsmart dışında uyduda yeterli kanal ve yayın var mı?
    digiturk pace marka hd pvr kayıt özellikli 250 gb hafızalı cihazı arkasındaki digiturkün
    sanırım içindeki yüklü bir yazılım var digiturk yayınlarına uyumlu onu kaldırmaları gerekiyor

*Merhabalar; hem size hem genel soruyorum arkadaşlar...;
    Merhabalar;
    *Hele şükür bugün itibariyle digiturk plus üyesiyim cihazda benim oldu satın almış kişiler
    4,90tl HD SERVS (AYLIK) bedeli ödüyor değilmi.?? kiralık değil cihaz benim yardım net bilgi pls :(

• quote:

Bildiğim kadarı ice pace'i başka türlü kullanamıyorsunuz.
  • Bende ayın 3.de aradım iptal ettirdim.Fatura kesim tarihi üçü olduğu için özellikle aradım 1 ay daha ödememek için ama mh. ödemem gerektiğini söyledi.İtiraz ettim,daha sonrada durumu anlatan bir mail attım destek kısmından ama hala dönüş olmadı.

Normalde izlemiyeceğim ayı ödemem mi gerekmiyor ?nasıl iş anlamadım.

Bir de ilk çıkan phillips kutuyu da iade etmen gerekiyormuş.PPhillipsin bende kalması gerekmiyor mu?10 sene önce sadece çanağın parasını vermiştim,bu yüzden herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.devarne -- 5 Ekim 2010; 2:58:25 >
  • SANIRIM CEVAP YOK :( :(
    *Merhabalar;
    *Hele şükür bugün itibariyle digiturk plus üyesiyim cihazda benim oldu satın almış kişiler
    4,90tl HD SERVS (AYLIK) bedeli ödüyor değilmi.?? kiralık değil cihaz benim yardım net bilgi pls :(
  • Bu ayı kaçırdım sanırım ama bu ay sonu kesinlikle kurtulucam bu beladan 9 senelik üyeyim ama artık yeter çuvalla para ödeyip rezillik çekiyorum . Ya uydu alıcam yada kablo tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

*Merhabalar; hem size hem genel soruyorum arkadaşlar...;
    Merhabalar;

ben ayda 9,90 HD ödüyorum 3 senedir

• quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

Bende ayın 3.de aradım iptal ettirdim.Fatura kesim tarihi üçü olduğu için özellikle aradım 1 ay daha ödememek için ama mh. ödemem gerektiğini söyledi.İtiraz ettim,daha sonrada durumu anlatan bir mail attım destek kısmından ama hala dönüş olmadı.

Normalde izlemiyeceğim ayı ödemem mi gerekmiyor ?nasıl iş anlamadım.

Bir de ilk çıkan phillips kutuyu da iade etmen gerekiyormuş.PPhillipsin bende kalması gerekmiyor mu?10 sene önce sadece çanağın parasını vermiştim,bu yüzden herhalde.

benimde fatura kesim tarihim ayın 3 , geçen ay sms geldi önümüzdeki ay taahütlü süreniz doluyor, arayıp yenileyin diye. Ben de 3 ünden önce olsun diye hafta sonu aradım 3 kasımda doluyor taahüt süreniz ekim ayında da kullanmaya devam edin dediler. Sizin cihaz kiralıktır, kira sözleşmesi yapmışsınızdır ilk başta o yüzden iade etmeniz lazım. en yakın servise hemen götürün ve iade ile ilgili yazı alıp digiturke durumu bildirin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.