Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
39.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arızalı modülü değiştirmek için 10 gün uğraştırdılar. Önce tamam değiştiriyoruz dediler servis sizi arayıp getirecek dedi müşteri hizmetleri tamam dedim. Sonra servis aradı modülünüz geldi gelin alın diye onada peki dedim. Tam servise gidecektim ki cep telefonuma mesaj geldin servis randovunuz yarın ... saate alınmıştır diye, bende servise gitmek yerine ertesi günü bekledim. Ertesi gün randovi saatimde 1 mesaj daha geldi randovunuz yarın ..... saate alınmıştır diye. Müşteri hizmetlerini aradım dalgamı geçiyorsunuz diye özür dilediler servisle görüşelim falan dediler. Ertesi gün tekrar müşteri hizmetleri aradı modulunuzu servis getircek ama (yalan olmasın) 70 TL ücreti var dediler.

Agzıma gelini saydım ben size her ay fatura ödüyorum yani hizmet satın alıyorum, eger modul değişmezse ben hizmet alamam, almadığım hizmet içinde para ödemem dedim. Bu sefer modul müşteriye ait, kart bizim sorumluluğumuzda diyince tekrar yenilettirdim modül müşteriyemi ait diye "evet" yanıtını alınca; o zaman aboneliğimi iptal edince neden modülümu istiyorsunuz, benim olan şeyi istemenize ne hakkınız var diyince gak guk bişeyler saçmalayıp tamam bu seferlik ücretsiz değiştirelim dediler ve modulumu servis getirip teslim etti.

Şu lig yayını olmasa 1 dakika durmam digitürkte

• Ekimanları siz söküp bayiye götürüp teslim edeceksiniz.En mantıklı ve kolayı bu.Ben öyle yaptım.Bayideki bayan telefon edip sormam lazım dedi.Tamam dedim bu arada evrak doldurup neleri teslim ettigimi belirttim.O kadar.
  • 24aylık üyeliği iptal etmek için nekadar tazminat ödemek gerekiyor
  • Anlamadığım nokta şu, ben yıllar önce üye olduğumda tahahhüt sonunda canak ve receiver sizin olacak denmişti. Şimdi okuyorum ama neredeyse herkes bir kutu iadesinden bahsediyor? Birisi açıklık getirebilir mi bu duruma?

Ben de akşam eve gidince iptal için arayacağım, zaten tek cazibesi Lig Tv olmuştu artık. Eğer adam gibi bir fiyat indirimi gelmezse iptal ettirip başka platforma geçeceğim. Zaten webtv 99 lira, olmadı onu alırım 10 taksitle internetten izlerim maçları...
  • bende iptal için aradım dün. size geri dönücekler dedi. ne zamana dönerler bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

bende iptal için aradım dün. size geri dönücekler dedi. ne zamana dönerler bir bilginiz var mı ?

Dün gece iptal başvurusu yapmıştım, bugün öğlen 1 gibi aradılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kentiaman

quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

bende iptal için aradım dün. size geri dönücekler dedi. ne zamana dönerler bir bilginiz var mı ?

Dün gece iptal başvurusu yapmıştım, bugün öğlen 1 gibi aradılar.

bende dün öğlen aradım ama ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erysa34j

selamlar. bu forumda gordugum bir problem olan iptal sonrasi receiver'lari almamalarindaki sakinca nedir? sonucta iptal oldugundan aylik cekim yapmiyorlar, receiveri almamalarinda sakinca var mi. Bu durumdaki problem herhalde receiveri icin basta para verenler icin gecerli?

Bana bu nedenle 619 tl fatura kestiler..Digi plus kutuyu satın aldı görünüyormuşum bir ay içinde oldu bu... Hemen verin gitsin sonra benim gibi uğraşırsınız satın almadığınızı anlatmaya... Ve neden gelip almadınız dersiniz ama nafile...

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 18 Ağustos 2010; 4:19:10 >
  • Bu arada d zmart hd falan gazına da gelmeyin arkadaşlar onlarda lig maçları da yok 3-5 avr maçı ve ikisi ingilizce yayın yapan hd kanalı ve ses görüntü senk hatalarına ve kalitesiz yayın veren maç kanallarına ayrıca bence kalitesiz birkaç sinema kanalına 39.99 iki yıl bağladılar beni şu an bu taahhüte girdiğime pişmanım ama benim aldığım fiyatı da yeni gelenlere zamlamışlar zarardan kar...(sadece hd en ve trt hd için değmez, hd en barça hd izlemek için istedim henüz göremedik fakat şamp. ligi var...)
    Platformsuz kalmak, en azıyla üye olmak ya da taraftar paketi mantıklı bence...

Bu arada 2002 den itibaren kesintisiz Digiturk (8 YIL) ve 1 yıldır plus üyesiydim. Kamu paketi iptal olup yüz küsür liralar istenince digiden çıkıp d smart hd maxi 39.99 geçtim 2 yıl katlanacaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 18 Ağustos 2010; 4:17:40 >

• 11 yıllık digiturk üyesiy(d)im.
    2 sene önce gümüş koltuk diye çıkarttıkları avantajlı üyeliği yakalamıştım.
    Geçen sene ayda 18 liraya ligtv seyrediyordum. Mayıs gibi üyeliğim bitiyordu. Aradım ben bunu aynen uzatacağım dedim.(yıllık fiyat üzerinden 12 taksit yapıyorlardı) Telefonda artık "yıllık" seçenek yok ancak aydan aya ödemeli olarak bu hizmeti kullanabilirsiniz dediler. O zaman şüphelenmem gerekiyormuş ama salaklık yapmışım. Neyse bana ufak bir zam olduğunu artık 24 lira ayda ödeyerek gümüş koltuğa devam edebileceğimi söylediler. Fiyat çok makul olduğu için tamam dedik bu hakkı kaybetmeyelim. Hatta ayda 8 tl de fark verelim HD olsun dedik. Yani ayda 32 TL çıktı bizim ödeme. Aydan aya olduğu için faturaydı, ödendi ödenmediydi takip işi olmasın diye de digiturk call center arayıp otomatik ödeme için kart bilgilerimi verdim.

Aradan geçen 3 ay boyunca ligler de bittiği için bu şark kurnazı arkadaşlar hiç seslerini çıkartmadan benden 32 TL aldılar.
    Ancak dün akşam üzeri bu ay için kartımdan 42 TL çektiklerini gördüm. Hemen aradım ne oluyoruz diye..

Bana verdikleri cevap benim gibi sakin adamı delirtti yani. 3 Ağustos'dan itibaren paketime 10 TL zam yapmışlar.. Ama bunu bana bildirme gereği bile duymadan 42 TL kartımdan çekmişler. Bildiğin aleni HIRSIZLIK yapmışlar!
    Ben işin 10 lirasında değilim.. Ancak sadece LigTV için seyrettiğim(evde teledünya da var) pakete koca yaz boyunca "avantajlı fiyat" hakkım kaybolmasın diye 32x3 = 96 TL boşu boşuna verdim zaten!

Dün gece MT aradım. Ağzıma geleni söyledim. Hatta Recep İvedik gibi "Bunu amirleriniz de dinleyeceklerse onlarda duysun, hepiniz hırsızsınız" dedim. Hemen kapatın dedim, ayrıca şirket avukatlarıma da talimat vereceğim bu konunun takipçisi olacağım" dedim.

Telefondaki bayan baya stres oldu tabi :)

Neyse iptal servisi beni arayacakmış. Bir kalay da onlara çekecem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: paladin_v

quote:

Orijinalden alıntı: paladin_v

arkadaslar ben de bu kulube katilma yolunda ilk adimimi attim, kapatma talebim musteri hizmetleri tarafindan alindi:)
    ben taahhut surem temmuz ayinda doluyor diye dusunurken, bu ayin faturasi 52 lira gelince (normalde 40 lira) surenin doldugunu farkettim.
    aradim musteri hizmetlerini, taahhut suresinin doldugunu teyit ettikten sonra kapatma talebimi ilettim. donduralim dedi, yok dedim.
    karti iletmeniz icin sizi arayacak arkadaslar dedi. bekliyoruz arayip tekliflerde bulunmalarini.

alternatif olarak hdsmart abonesi oldum.
    ayda 40 liraya sinema, dizi, spor butun kanallari izliyorum.
    ayrica HDen ve TRTHD kanallari da var.
    ayni paraya daha fazla icerik aldigimi dusunuyorum.
    digiturk'teyken turksat uzerinden lig tv izliyordum sadece. verdikleri uydu alicisinin biss sifre cozme yetenegi olmadigi icin ntv/ntvspor/trt kanallarindaki sifreli mac yayinlarini izleyemiyordum. simdi HDen ve TRTHD kanallari sayesinde bu yayinlari hd olarak izleyecegim insallah.

ustteki mesaji 11 haziran'da yazmisim. hala uyeligimi sonlandirabilmis degilim.

bahsettikleri gibi tekrar aradilar, bi suru teklifte bulundular, yok dedim. karti teslim edebilirsiniz dediler.
    goturdum karti servise, servis uyeliginiz kapanmamis gozukuyor dedi. orada musteri hizmetlerini aradim, haziran ayi faturasini odedigim icin temmuzun 3'une kadar kullanabilirmisim.
    3 temmuz'dan sonra karti teslim etmem gerektigini soylediler.

bu arada yine aradilar bi suru teklifte bulundular falan.

bugun tekrar gittim, servis uyeliginiz iptal edilmemis gozukuyor dedi yine!
    aradim musteri hizmetlerini, iptal birimimiz sizi aramamis, onlar aramadan kapatamiyoruz dedi.
    sizin keyfinizi mi bekleyecegim dedim, prosedur boyle falan diye zirvaladilar.

bakalim canlari ne zaman isterse o zaman kapatacaklar.
    o karti da yaninda bir kutu vaselinle iade edecegim insallah.

arkadaslar sonunda kapatmayi ve karti iade etmeyi basardim:)

basarimin sirrini sizinle de paylasmak istiyorum, iptal biriminden hasretle telefon bekleyenler kullanabilir.
    digiturk'un sitesinden yurtdisina tasinacagimi anlatan bir mesaj gonderdim.
    sanirim benden umidi kestikleri icin ertesi gun aradilar iptal ediyoruz, iade edebilirsiniz diye:)
    kartimi iade ettim, belgemi aldim cok sukur.

darisi sizlerin basina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladin_v -- 18 Ağustos 2010; 14:32:42 >

• Arkadaşlar merhaba ...Ben hd vestel kutuya geçiş yaptım fakat kutu bozuk( hd yayınlarda ses var görüntü yok) olduğu için bu hizmetten vaz geçicem. Fakat bu 10 yıllık philips kutuyu kullanmak istemiyorum.Şimdi sorum şu. Bu hd kutuyu iade etmesem ne olur? Forumu okudum fakat kafam karıştı...
  • ben digiturk spor paketli 2 senelik uyeligimi iptal ettirmistim yayini kesmislerdi 1 ay fatura gelmedi simdi aradim uyeliginiz dondurulmuş 10 .ay a kadar dediler simdi gidip versem uydu alicisini ya iptal etmezlerse sizin uyeliginiz dondurulmus derlerse yine faturami odicem yani 10 .aydan sonra
  • arkadaşlar gümüş koltuk üyesiyim, ama 34 tl ödüyorum, bir yandan iptal ettirmeyeyim diyorum bu avantaj kaçmaz diye ama habire zam bıktım artık.. benim paketin muadili 78 tl imiş.. ne dersiniz?
  • devam et birader bulamazsın böyle fiyata
  • Bu D ile başlayan malum şirketlerden gına geldi. Taahhütüm bitti reciever ve çanak vs benim malım oldu kartı da iade edeceğim. Bu elimdeki reciever la digiturk kurulumu haricinde kanal arattım ama bulamadı. Bu reciever ı kullanmak için ne yapmam gerekiyor? Çanağın yönünümü değiştirecekler? reciever a yüklememi yapılması gerekiyor? Ben yapabilirmiyim?

Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

arkadaşlar gümüş koltuk üyesiyim, ama 34 tl ödüyorum, bir yandan iptal ettirmeyeyim diyorum bu avantaj kaçmaz diye ama habire zam bıktım artık.. benim paketin muadili 78 tl imiş.. ne dersiniz?

Ödediğiniz ücret butçenizde sıkıntı yaratıyorsa ve lig sizin için önemli değilse 3-5 kanal için her ay para ödemeye deymez. Ama maddi olarak sıkıntınız yoksa ve maçları izlemek istiyorsanız sesinizi çıkartmadan aboneliğe devam edin çünkü, sadece ligtv ve 2-3 dandik kanalı izleyen (türkmak,speedmax,jojo) aboneler bile en az 34,90 ödüyor.
  • Merhabalar.Yaklaşık 6 senedir dt üyesi idim.dt+ çıktıktan birkaç ay sonra aboneliğimi dt+ a geçirdim.cihaz + aboneliğim sözleşmeli olarak aylık 115 tl idi.Benim aboneliğimin üst paketine dayım 65 tl verdiğini söyledi.Aradığımda bana bu hizmeti veremeyeceklerini ama cihaz kirası hariç 85 tl ye indireceklerini söylediler.Bende iptal ttirmek istediğimi söyledim.
    Asıl sıkıntı bundan sonra.Bana servisten gelip receiver i alacaklarını belirttiler.ve yayınımı kestiler.yaklaşık 2 ay kimse gelmedi.Ben 1 - 2 sefer servise haber verdim.Onlar merkezden haber gelmeden kutuyu alamayacaklarını belirttiler.En sonunda dt merkezden telefon aldım.Neden kutuyu teslim etmediğimi sordular? :D Bende gelip almadıklarını söyledim.1 hafta içinde alacaklarını söylediler. O gün akşam kredi kartı hesabımdan 619 tl digitürk ödemesi yapıldığını gördüm.Aboneli iptali yapılalı 2 ay olmuştu.Otomatik ödeme talimatımı kullanıp BANA HABER VERMEDEN 619 tl cihaz parası çekmişler.Tlf açtım.Kutuyu teslim etmediğim için teminat çektiklerini söylediler.Kutuyu verince iade edeceklermiş.Ertesi gün kutuyu götürüp teslim ettim.Dt merkeze tlf açıp bildirdim.Bana parayı hesabıma 1 ay sonra aktaracaklarını söylediler.Haberim olmadan çekilen paramı 1 ay sonra yatırdılar.ben yıllarca salak gibi aksamasın diye otomatik ödeme ile parasını yatırdım ve kendi ihmalkarlıkları yüzünden beni mağdur ettiler.

Sonuç: Şu an evde şehir yayınlarını izliyorum.18 tane kanal var.dt teki dizileri internetten indiriyorumHd olarak.Egreat m34a media playerimden izliyorum.Çevremdeki herkese özellikle dt kullananlara bu olayı anlatıyotum.Bilgileri olsun diye.

Ds ında bunlardan farkı yok.Giriiş ücretineden başka ücret almayacağız dediler.Şimdi ne oldu görüyoruz.
    Kablotv şebekesi oturduğum evin 5 metre ilerisinde va ama başvurdum ve sizin apartmana getiremeyiz diye umursamadan cevap verdiler.Devlet Ahırı resmen.Ne bileyim.

Artık fazla tv yada (digi :D) izlemiyorum

• digiturk kadar uyuz dalavereci ve üçkağıtçı bir firma daha varmıdır ki.. hayatta bulaşmam.. vatandaşı keriz belleyen yolunacak kaz gibi gören cenabet bir oluşum.. bütün digiturk üyesi olan arkadaşlara tavsiyem iptal edin kurtulun.. boşuna kıymetli paranızı bu denyolara yedirmeyin..

adamların işi gücü yüzsüzlük aymazlık ve vatandaşı nasıl soyarız.. hele şu müşteri hizmetlerinde konuşan tiplere ayar oluyorum içimden paralamak ağzını burnunu dağıtmak geliyor uyuz yüzsüzlerin..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.