Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
39.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MchuLe

Arkadaşlar bende 2005 yılından itibaren kullanıyorum dt yi bir çok sorun yaşadım ama sonrasında yok 3 ay lig tv hediye şu bu derken 2 yıllık sözleşmem bitti.3 katlı bir binada ailemle kalıyorum en üst katta ben 2nci katta abim 1nci katta annem babam ilk aldığım paket benim adımaydı... sonra abim ewlendi onada bir tane dt aldık hala kullanıyor... sonrasında ise 25 eylül 2010 da düğün oldu... üst kattaki benim ilk dt yi annemlere verdim... bende kendime kendi takımının maçları kampanyası vardı. 12.99 a olan yeni üyelik istiyordu onuda annemin adına kaydını yaptırdık ve 3 katın yayını ilk kurulan çanaktan verilmeye başladı... bunun öncesi teknik servisi arayıp durumu izah ettim. dedim ki : arkadaşım yeni üyeliğimi sadece beşiktaş taraftarı olduğum için ve 12.99 luk paketten yararlanmak için alıyorum dedim.. herhangi bir sorun olurmu dedim kendisi bana hiç bir şekilde sorun olmayacağını ve bu paketten yararlanabileceğimi söyledi. derken benim ewde olmadığım gün geliip annemin adına yeni kayıt açmışlar... ve balayı düğün şu bu derken.. müşteri hizmetlerini aradım... kendileri benim bu servisten yararlanabilmem için 54.90 ödememi çanak yönümün türksat1 e çevrilmesi gerektiğini söylediler tabi annem ne anlasın...konuya vakıf değil... dolayısıyla 2 senelik sözleşme yaptıkları için iptal işlemi de yapmıyorlar... sizce bu durumda benim ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum....

14 gün yasal hakkınız var eğer geçmedi ise iptal edebilirisiniz.

• klasik sebep, tabikide ligtv sebebiyle digiturk bağlatmıştık. turkcell kampanyası dahilinde o zaman süper paketi bayağı bir indirimli olarak kullandık, git gide paket yükseldi. ancak digiturk de kanallar da azalmaya başlamıştı. bir süre sonra baktık ki ligtv haricinde çok da bir yararını göremiyoruz. digiturk ü iptal ettirdik. iptal aşamasında farklı farklı kampanyalar teklifler sunuyorlar cazdırmak içi. şimdi kablotv var, ve digiturk de olmayan pekçok kanal var kablotv de aylık 7 tl ye geliyor gayet de memnunum.
  • önümüzdeki Ekim ayına kadar kısmetse digiturk'luyuz..çünkü giriş spor paketi için 370 tl civarı peşin ödedik..ekim 2011 sonrası kapattırmayı düşünüyorum...ama bana gene aylık 31 tl ayda 36 maç deseler aynı şartlarda devam ederim...

hayatımdaki en çileli üyelik oldu bu arada...5 kutu değiştirdik..hepsi kendine kendine reset atıyordu gerizekalı makineler...servisi ve mh'yi aramaktan utanıyordum...

çok şükür son kutu sorunsuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

önümüzdeki Ekim ayına kadar kısmetse digiturk'luyuz..çünkü giriş spor paketi için 370 tl civarı peşin ödedik..ekim 2011 sonrası kapattırmayı düşünüyorum...ama bana gene aylık 31 tl ayda 36 maç deseler aynı şartlarda devam ederim...

hayatımdaki en çileli üyelik oldu bu arada...5 kutu değiştirdik..hepsi kendine kendine reset atıyordu gerizekalı makineler...servisi ve mh'yi aramaktan utanıyordum...

çok şükür son kutu sorunsuz..

Al işte sebep burada duruyor...arkadaş 36 maçı ayda 31 liraya seyrediyor...Ama ben 6 yıllı üye sadece şampiyon takımları ayda 43 liraya seyrediyorum.Nihayet bugün aradım ve bende Ocak 2011 tarihi itibariyle 6 yıllık lig tv aboneliğime son verdim.Mutluyum....

• D-Smart'ta fena bir platform değil. :) İnsanın parası ve zamanı olacak,tüm platformlardan edinip izlemeye çalışacak ama günümüz şartlarında bu ne yazık ki çok zor.

Digiturk bunca sene üyesi olan insanlara bence daha bi cömert yaklaşmalı bundan sonra.Benim 3.digi üyeliğimdi.Bunun katkısı olmadı bu fiyata.

Ben hızlı al.com'dan almıştım bu kampanyayı.Stoklarla sınırlıydı..
  • Bende iptal ettim inanılmaz mutluyum vallahi...
  • İptal ettim...şe....zler defalarca aradılar ve hala arıyorlar (2 ay oldu)kurtuldum bir daha o tuzaga girermiyim...
  • Ben 6 ay önce iptal ettim. Habersiz zamlar, dizilerin ortasına reklam, aynı dizilerin tekrarı, filmleri 50 kere yayınlama vs derken iptali bastım.
    Zaten çok seyrek film dizi seyrediyordum, onda da eziyet üstüne eziyet. Futbol da iyice berbatlaşınca kararım kolaylaştı.
    Apartmanda merkezi uydu vardı zaten, aldım efendi gibi bir decoder, bir de wi-fi özellikli network media player.
    Hotfile'dan yıllık abonelik aldım. Akşam yatarken downloader sürüsüne bereket yabancı dizi ve filmi indiriyor, hem de altyazılı. Canım istedikçe tvnin karşısına kurulup seyrediyorum. Hem güncel, hem de istediğim yayınlar.
    Maç işini de internetten hallediyorum.
    Değmeyin keyfime gitsin. Ne dt kaldı, ne de eziyet.
    Darısı başınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

D-Smart'ta fena bir platform değil. :) İnsanın parası ve zamanı olacak,tüm platformlardan edinip izlemeye çalışacak ama günümüz şartlarında bu ne yazık ki çok zor.

Digiturk bunca sene üyesi olan insanlara bence daha bi cömert yaklaşmalı bundan sonra.Benim 3.digi üyeliğimdi.Bunun katkısı olmadı bu fiyata.

Ben hızlı al.com'dan almıştım bu kampanyayı.Stoklarla sınırlıydı..

D-smart mı illallah be kardeşim sakın diyorum almayın 2008 üyesiyim+hd maxi paketim var tam bir 0.!!
    Keşke full digim olsaydı plus üyesiyim memnunum allah pişman etmesin.!!.?? digi digi digi.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 15 Kasım 2010; 9:39:58 >

• 3-4 senedir kullanıyordum ,başka sebeplerden iptal ettirmek isteyince kıyamet koptu, insanın en çok ağırına giden müşteri temsilcilerinin tamam iptal ettik demeleri peşine kutuyu alıp servise götürünce iptal edilmemiş denmesi...saygılar sunuyorum kendilerine, inşallah böyle 3 kuruş kazanıcam diye türlü şaklabanlıklar yapmak zorunda hiçbir zaman kalmam, neyse bilen biliyor zaten digiturk'u... bedava verseler vallahi alıp izlemem, herşey para değil, Allah dan bulsunlar inşallah...
    birde şey çok ağırıma gitmişti, iptal ettirmeye kalkınca fiyatın birden bire anormal şekilde düşmesi, yani ben kerizdim onca sene normal paraları öderken...bir uyducu sözleşme bitince arayıp iptal ettir , sebebini sorduklarında ödeyemiyorum dersin onlar o zaman indirim yaparlar demişti dolaylı yoldan doğru olduğunu öğrenmiş oldum :(
    şu an dsmart da izlemiyorum , oda aynısı yapar korkusu var , teledünya keşke olsa ama onlarda büyük şehir dışında yoklar , o yüzden şimdilik tivibu ile idare ediyorum, alternatif varsa bu forumdan arkadaşlar paylaşırsa herkes için iyi olur,
    son olarak siz siz olun digiturk mu bir daha düşünün derim

• Ben de üyeliğimi iptal ettirdim. 1 platin 2 yan oda gümüş paket. Sıkıldım bunlardan. Ayın 3 ü itibarı ile mutluyum huzurluyum.
  • bende bu kervana katılıyorum

yaşadığım olay burda!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_45255157/tm.htm
  • sinyal seviyesi düşük arızası aldım tüm kanallar durduk yerde kayboldu sinyal seviyesini göstermiyor bile telefonda destek aldım vs beyfendi burdan çözülmüyor servis yönlendircez iyi gönderin dedim 2 gündür kullanamıyorum iyi olur dedim ancak 20 tl servis parasını ödemeniz gerekiyor denince benden kaynaklanan bişey mi dedim baktım olmuyor zahmet etmeyin gelmesinler istemiyorum dedim geri vereceğim iptal ettirdim

bi konuda yardım lazım uyduda kanallar çok hassas kanald show ntv yi göremiyorum bi çözüm bulmak lazım uydunun çanağına digiturkun antenini taksam işe yarar mı?
  • Valla kardeşimin taahhüt süresi bitmiş sinama paketini bize yolladı bugün ustalar geldi kurdu, ama şôyle bi açtım Nat.Geo dısında pek bi iyi yayını yok. Yayınlanan filmlerin tadı tuzu yok,ottan çöpten kıldan, pek bi izlenesi değil.Türksat ın TNT, KANAL TURK, Türkmeneli vs. kanalları bile daha bi iyi gibi. Bu ay bitsin kapattıralım diyoruz.D smart falanda aynı heralde verdin paranın karşılığı değil. En iyisi internetten hızını artırıp, 720p çekip, direk izlemek gibi, vakit oldukça.
  • digitürkten kaçan kurtulur kardeşim...
  • Ben iptal ettirdim ağustosta hala yalvarıp indirim yapıyor hayır diyorum. Kartı da vermedim hala :D:D:D Kapımda bekleyecekler utanmazlarsa.
  • Arkadaşlar
    Yeni iptal için fax çekiliyormuş 0212 473 99 99 nolu telefona ben 26nisanda
    sürem doluyor taahütüm 70 küsür lira para istediler 3ünde fatura kesiliyor
    1nisandamı fax çekeyim yoksa 4nisanmı bana otomatikmen kitlemezler değilmi yeni tarifeyi.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaşlar
    1nisandamı fax çekeyim yoksa 4nisanmı bana otomatikmen kitlemezler değilmi yeni tarifeyi.!

03.04.2011 Tarihinde 03.05.2011 tarihine kadar olan faturanız çıkacak, 03.04 - 26.04 arası şu anda ödediğiniz fiyattan 26.04. - 03.05 arası güncel fiyattan. siz 3. ayın sonlarında ararsanız ve anlaşırsanız 03.04 - 03.05 arası faturanız anlaşmadığınız dönemden daha az çıkar. Anlaşamazsanızda 4. ayın son günlerinde fax çekinki 03.05 - 03.06 arası fatura çıkarmasınlar.

• elimde digitürk kartı kaldı onuda bugün istediler aman kartınızı yesinler sizin gidip vericem bayiye kablo tvye geçtim çok da memnunum adsl ve teledünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaşlar

03.04.2011 Tarihinde 03.05.2011 tarihine kadar olan faturanız çıkacak, 03.04 - 26.04 arası şu anda ödediğiniz fiyattan 26.04. - 03.05 arası güncel fiyattan. siz 3. ayın sonlarında ararsanız ve anlaşırsanız 03.04 - 03.05 arası faturanız anlaşmadığınız dönemden daha az çıkar. Anlaşamazsanızda 4. ayın son günlerinde fax çekinki 03.05 - 03.06 arası fatura çıkarmasınlar.

Sorması ayıp olmasın ne kadar ödüyorsunuz.?
    Ve yazık değilmi 70-75tl ödemek.?? yardım öneri :(

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.