Bildirim
Digiturk DT-5103 HD Kullanıcıları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende kullanıyorum videolu baslik altında topladim konuyu isterseniz oraya gecelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden arkadaşım insanlar bu konudan devam etmek istiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: bugurlu
Neden arkadaşım insanlar bu konudan devam etmek istiyorlar.
Gece gece benle uğraşma lütfen
Ben uğraşmiyorum arkadaşım her yere sunny yazip duruyorsun isteyen istedigini alir. Bireysel konus sana gore iyi bana gore iyi degil.
quote:
Ben uğraşmiyorum arkadaşım her yere sunny yazip duruyorsun isteyen istedigini alir. Bireysel konus sana gore iyi bana gore iyi degil.
Ben gayet objektif değerlendiriyorum konuya açıklık getirmek istedim sadece
Oznel konusuyorsunuz da onu belirtmek istedim bende bunu diyorum bence humax daha iyi haydi bakalim.
quote:
Oznel konusuyorsunuz da onu belirtmek istedim bende bunu diyorum bence humax daha iyi haydi bakalim.
Olabilir senn yorumun ama ben senden hesap sormuyorum. Ben Test ettim onaylamadim humax ta iq stabil değil yavas bi kere hd kalitesi cokta iyi degil
Bende test ettim onayladim. Humax iyi benim tv de humax daha iyi gosteriyor sunny cihazi begenmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X