Şimdi Ara

Digitürk ekipmanları gelip evden alıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk ekipmanları gelip evden alıyor mu ?
    İptal ettiricemde ayrıca sms de atmadılar su tarıhte cihazı teslim edin diye lakin call center aradığımda iptal olucagı tarihi vs söliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Digitürk ekipmanları gelip evden alıyor mu ?
    İptal ettiricemde ayrıca sms de atmadılar su tarıhte cihazı teslim edin diye lakin call center aradığımda iptal olucagı tarihi vs söliyorlar.

Hocam iptal edildikten sonra 1 ay içinde götürüp digiturk yetkili servisine siz bırakıyorsunuz kutuyu.
  • Siz götürüp iade ediyorsunuz. Digiturk aboneliğinden kurtulmak çok zordur. 12 yıl kullandım. Çok memnundum. Ne zamanki kapatmak istedim aylarca uğraştırdılar. 3 ayda kurtulabildim taciz telefonlarından.
  • Bende yeni kapattırdım müşteri hizmetleri iptal oldu kutu vb için aranacaksınız dendi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bende yeni kapattırdım müşteri hizmetleri iptal oldu kutu vb için aranacaksınız dendi bekliyorum.

hocam ben faks attım 4-5 kez bana mesja gelmedi iptal oldu diye lakin müşteri hizmetlerini aradığımda

evet iptal olmus ayın4. den sonra ekipman iade edin dediler ?

sizede aynısı mı oldu mesaj geldi mi
  • Fax çektim bunun için geri döndüler ben iptali için ısrarcı oldum tamam dendi kutu vb için ise aranacaksınız dendi bekliyorum. bunların sağı solu belli olmaz bi faturadaha çıkarabilirler gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 1 Kasım 2014; 11:41:40 >
  • Aranmak diye birsey yok gidin bayiye verin kutularinizi beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.