Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merkezi sistem gecisimiz tamamlanmis. Yan odadaki eski tip kutuda kolay kurulum> turksat yapinca islem tamamlandi. Ana odada ise Sagemcom plus 6101 kutu var. Kolay kurulumdan turksat taramasi yapamiyorum ve sinyal alamiyorum. Kutudan da cok memnunum, degisim yapmadan duzeltme sansim var mi?
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chaot1c C kullanıcısına yanıt

Yeni tip mdu2 lnb caresi

• Digiturk servise mdu2 takalim dersem, takar mi peki? Merkezi sistem oldugu icin bireysel mudahale etme sansim yok. Tekrar tesekkurler yardim icin

• chaot1c C kullanıcısına yanıt

Ellerinde varsa takarlar ama siz yine bilgilendirin cünkü bu mdu2 olayini herkes bilmiyor.

Bende bu forum Youtube vs sayesinde öğrendim plus ve 4k cihazları sırf bu lnb ile türksat ta kurulum yapabiliyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur7688 -- 12 Kasım 2022; 2:22:39 >
  • 15 kasıma kadar son diyor bana teknik servis 25 kasıma verdi arıyorum digitürkü teknik servislerimiz yoğun o yüzden vermiştir diyor 10 gün digitürk izleyemeyecekmiyim ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakup198520 Y kullanıcısına yanıt

Ama canak yinede lazım

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

10 gün boyunca sadece bein connectten izleyebileceksiniz gibi görünüyor. Eğer merkezi sistem mevcutsa kendiniz kolay kurulum yapabilirsiniz.

• nevrans kullanıcısına yanıt
    Lnb fln degismiyor degilmi , tvde giris var modul icin benim

Hayır biç bir şey yapmıyorsunuz sadece modülü alıp cihazınıza takıp izliyorsunuz modülün şöyle bir avantajı daha var istediğimiz kanalları istediğiniz gibi sıralayabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 12 Kasım 2022; 17:41:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayın arkadaşlar dt arayıp kutu yerine modüle geçin en temizi lnb servis beklemeye gerek yok modülü takın izleyin

• Timur7688 T kullanıcısına yanıt
    Module gecsem goruntu kalitesi artarmi 4k lar fln gelirmi

Eger televsionunuz 4k destekliyorsa modüle gecin sonra digitürkü arayip senelik 60 tl 4k yi tanimlatiyosunuz. Böylelikle digitürk 4k kanali acik olacaktir.
    Ben kendim modül kullaniyorum. Modül gibi rahat bisey yok.

• Yildizli ek servis olarak geciyor

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!

• Merhaba, aktif olarak hd kutulu üyelik kullanıyorum. 4kya geçmek için ne önerirsiniz 4k kutumu yoksa modül mü, birde ikisi arasında fark varmı?

• Ben modül tercih ederdim. Niye sorarsaniz öncelikle cihaz yok hdmi kablo yok sadece modül var. O modülüde televsiona takiyosunuz bukadar. Anten kablosunu televsionunuza baglayip televsionunuzdan dogru kanal arama yapiyosunuz. Istediginiz gibi kanallarin sirasini düzeltebiliyosunuz. Görüntü kalitesinde fark yok aralarinda. 4k izlemek isterseniz 4k televsionunuz olmasi gerekcek.

• DRONZZO61U kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu 60 tl 4k paketi bitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39D54BC5E -- 13 Kasım 2022; 0:34:12 >
  • Halen mevcut. Digitürkü arayip tanimlatabilirsiniz. Yildizli ek servis olarak geciyor. Ama önce modül talep edin. Modül girisi varmi televsionunuzda ona bakin.

Saygilar

Çok sagolun hocam. Digitürk uygulamasında 25 tl yazıyorda

• Siz ona bakmayin. Digitürkü arayin 4k yi tanimlatmak istiyorum senelik 60 tl yildizli ek servis olarak geciyor diyin onlar zaten biliyor. 2 dakkaya digitürk 4k kanali aktif oluyor.

Sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.