Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde de Tgrt haber de mozaiklenme var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timur7688 T kullanıcısına yanıt

digiturk servisine gore yavas yavas eutelsattaki tüm kanallar turksata gecicekmis ulusal kanallarda dahil suan bir cogu yok ama gelicek bekleyin dedi.

mdu2 bulmak cok zor. Turkiyede 600tl yazan arkadas galiba arastirmamis. El altindan bulursan sanslisin yoksa digiturk servisinden baska bir yerde yok. Onlarda vermiyor

• jagatai J kullanıcısına yanıt

PIP değil adı kanal takip olarak geçiyor. Ancak ekranı tam 2'ye bölmüyor. Buna karşın 2 güzel özelliği var.

1) Hem aşılan pencereyi biraz daha büyütebiliyorsunuz

2) Ana ekran ile pencerenin seslerini değiştirebiliyorsunuz. Yani penceredeki görüntünün sesini (örneğin eşiniz/çocuğunuz orada dizi, film vb izlerken, siz ana ekranda sessiz maç izleyebiliyorsunuz.

Ayrıca izlediğiniz kanalı kaydedip ileri geri alabiliyor ve/veya bir kanalı izlerken diğerini kaydedip sonradan izleyebiliyorsunuz.

• Dortmund D kullanıcısına yanıt
    Kardes ben kendim bizat Digiturk Bayiye gitdim alacakdim almadim cunku tek girisli lnb bana twin lazim komsuyla beraber izlemek istiyoruz tek canak uzeri o yuzden almadim fiyati 500-650tl arasi bi kac bayiye sordum hepsi oyle dedi neyse almisin artik gule gule kullan Dortmunda 1,5m canakna turkiye bolgesindeki Kanalar geliyormu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cosy38 C kullanıcısına yanıt

İstanbuldaysanız MDU2 LNB satan bir bayi isimi verir misiniz, MH'ne sordum, "servisler LNB satmaz gelip takarlar" dedi, 1 haftadır ne arayan var ne gelen deyince klasik bahane "efendim servisler çok yoğun" Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! 

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    Ben Yazin Ankara bölgesine sormusdum Istanbulu bilmiyorum

• dasarum D kullanıcısına yanıt

türksatla çalışan 4k kutu yok dedi mh yeminle dünyadan bir haberler euteldede yoktu ne bulunmaz hint kumaşı kutuymuş :D bendeki plus kutunun bi gelişmişi sizdeki modelini biliyor musunuz? digiturk tanıdık bi komşu var ona sorayım eğer trt 4k da olursa maçlar tak çıkar yapmam en azından.

Digiturk te calisan bir servis eleman sana 4000tl ye el altindan satarim kargoyla yollarim dedi piyasadaki fiyati bu dedi.

Halbuki ücretsiz gelip takıyorlar dedim yok kardesim o paraya almam.

130€ ya buldum bir tane aldim baska cagresi yok bu kutular anca bu sekildi türksat ile uyumluymus.

Dortmundlu kardesim kannst du alle Sender empfangen so wie bei Eutelsat funktioniert alles mit dem mdu2 ? Ich lebe im Süden Bayern da soll es anscheinend besser möglich sein die ulusal zu empfangen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur7688 -- 9 Kasım 2022; 16:4:1 >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt

Aynen öyle kardesim kac kisinin öyle 4k kutusunu elinden alip eski HD cihaz takip gittiler.

Herkes bilmiyor bu mdu2 olayini yada bilerek götürüyorlar bu cihazlari milletten bilemicem.

MH ve cogu servis elemanlari bir bokdan anladigi yok ne yazik ki. karsima daha bir kere adam akilli biri cikmadi.

Benim cihaz DT61440UHD ve daha yenisi piyasada yok diye biliyorum. eger sen Türkiyede yasiyorsan Trt4k yi bununla seyredersin 399. kanalda biz yurtdışında ne yazik ki seyredemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur7688 -- 9 Kasım 2022; 13:8:51 >

Ulusallar bazilari var bazilari eu. Ama MH ya gore eutelsattaki kanallarin hepsi gelicekmis zamanla. Mdu2 ile oluyor maalesef.

600-650 tlye satan bayii yok. Adamlar 2-3-4 bin den asagi acmiyor kapiyi . Satmak icin bu lnbyi. Haklisin

Bruder ben sordugumda Yazin vardi fiyatini bana öyle dediler suan degisdiyse bilemem

• Bende Temmuz ayina kadar Eutelsat üzerinden bakiyordum 4K kutuyla,Türksata gececek haberlerinden sonra Türkiye izne giderken kutuyu yanimda götürdüm 1yillik üyeligimvzaten bitiyordu iptaö ettirdim Türksat üzeri yeni sözlesme yaptim ve 4K olmayan yeni kutu alip Almanyaya geirdim sonea canakcima söyledim LNB degismesi lagzimmis diye geldi degistirdi simdi Türksat üzeri izleyebiliyorum Bein Kanallarinin hepsi var geriside beni ilgilendirmuyor ha Aspor ve Tv 8,5 onlarda yok maslesef

• TV 8,5 Aspor bunlarida Bein Connect üzeri izliyorum TVnizin bölge ayarini TR yaparsaniz Samsung TV de Bein Connect App indirebilirsiniz

Bende henüz ulusallar yok trt1 haric

Show,Star,Kanal D,TV8 .. bir sürü eksik var daha

Sizlerde toplam kac kanal var?

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!

Bro Türksat Avrupa bölgesinde yok henüz eklenecek demisler nezaman eklenir bilmiyorum umarim gelir

• Cosy38 C kullanıcısına yanıt

Bende Eurokanallar bile cikmadi yani...

Sinyalgücü 100%

Sinyalkalite 100%

ince antenayariyla herhalde alakasi yok diye düsünüyorum bakalim neler olucak en az on kere kolay kurulum yapmisimdir basda hatta daha az kanal cikmisdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur7688 -- 10 Kasım 2022; 11:9:25 >

Baska nornal LNB ile yani mdu olmayan ve herhangi bir uydu alicisi ile deneyip eu kanallar ordada cikmadiysa. Ya antenin kücüktür yada ayardandir ama bence antenin turksata kucuk kaliyor olabilir.

denedinmi baska uydu alicisiyla nornal duz lnb ile eu kanallarin cektigini

• etemspor E kullanıcısına yanıt

Etemspor

nasil bir lnb var sende. Turkiyeden mdu2 mi getirdin? Almanyadaki csnakcilarda mdu2 yok. Ama merak ettigim belki ayni sekilde calisan baska lnb varmidir

Evet TV ye takip denemisdim universal lnb ile ve tüm Eurokanallar cikmisdi Eurostar,TV8int,atv avrupa ... hepsi vardi yani demek ki antenle alakasi yok herhalde dimi? Belkide cihazin daha kafasi karisik sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur7688 -- 10 Kasım 2022; 14:14:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.