Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eutelsat ta ikiside 100% di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trt 4k yı izleme şansımız var mı acaba TV ye bağlasak dünya kupası 4k yayınlanır diye umuyorum çünkü 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar Turksat üzerinden plus kutu kullanan var mı_ ( 4k tv dışında). Plus kutumu alıp normla kutu vermişler eşim de bilgisiz sormamış.

• kardio2 K kullanıcısına yanıt
    Normal plus benim değiştirmedi kutuyu lnb değiştirdi sadece

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Modülde var 4k  

• AMC kullanıcısına yanıt
    O zaman TV ye taksak izleriz 🤟hoş göstermeyecek diyorlar ulan 4k dünya kupası olmazsa ne olacak

Tv ye takınca göstermiyor maalesef

4k PLUS kutuda da mevcut trt 4k.

• Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt

lig maçları pekte 4k gibi değil değmez diyorlar ne diyorsunuz? haftada 1 maç için fark vermeye değer mi?

Doğru 4k kalitesi çok iyi değil ancak kanal geçişleri cihazın performansı 2 yayını aynı anda izleme modu kayıt işi benim için bir artı. Ben çok fazla hd kutu kullanmadım uzun zamandır bu kutudayım ama bir çok yorumlarda hd yayın kalitesininde diğer hd kutulardan daha iyi olduğu söyleniyordu. Ben yıllık abonelik iptalinde teklifle senelik 120tl ye almıştım aylık 10tlye bu kutu bence alınırdı. Ki 20tl olsa da alırım kötü hd kutu kullanmaktansa.

• Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt

teşekkürler bir sorayım bakalım servis ücreti istemezlerse geçeyim uzun süredir aklımda geçmek. 2 yayını aynı anda izleme dediğiniz PIP mı benim kutuda ufak pencerede farklı kanalı gösteriyor tam bölüyorsa sırf o özellik bile önemli.

• Merhaba arkadaslar,

ben digitürkü hd kutu ile eutelsat üzerinden izliyordum simdiye kadar. Canak anteni türksata cevirdim ve tv üzerinden sinyal aliyorum ama kutuya baglayinca sinyal yok ve kanal bulunmuyor. Acaba digitürkün türksat yayinlari alabilmem icin farkli bir lnb mi gerekiyor? Bilen biri cevaplarsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samet19881988 S kullanıcısına yanıt

lnb değişiyor bildiğim kadarıyla eutelde mdu 5 lnb vardı onu değiştirmek gerekiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet19881988

Merhaba arkadaslar,

ben digitürkü hd kutu ile eutelsat üzerinden izliyordum simdiye kadar. Canak anteni türksata cevirdim ve tv üzerinden sinyal aliyorum ama kutuya baglayinca sinyal yok ve kanal bulunmuyor. Acaba digitürkün türksat yayinlari alabilmem icin farkli bir lnb mi gerekiyor? Bilen biri cevaplarsa cok sevinirim
    Kendinmi yaptın bazı kutularda türksat olmuyor diye biliyorum yada srn yapamamış olabilirnisin

• DT 9104 cihazda normal tv modu kendiliğinden açılmı?. Normal tv veya diğer uyduların kurulumu yapılabiliryor.

• Samet19881988 S kullanıcısına yanıt
    Menu > Kurulum > Digiturk Kolay Kurulum > Turksat Kurulumu üzerinden kurulum yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A43C0007F -- 7 Kasım 2022; 17:53:38 >
  • Arkadaşlar VU+ Ultimote Cihazım var. Çanağım yok. Modül istesem türksat için. Gelip çanakta takarlar mı? Yoksa çanak ve lnb yi kendim mi almam gerek. yeni abone olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliasrslan1a2

Arkadaşlar VU+ Ultimote Cihazım var. Çanağım yok. Modül istesem türksat için. Gelip çanakta takarlar mı? Yoksa çanak ve lnb yi kendim mi almam gerek. yeni abone olacağım.

Vu+solo se var bende modüllü üyeyim bende çanak vs. Herşey vardı mıhtemelen takarlar ücreti karşılığı ama yinede teknik servise sor

• Hangi uyduya geçiyorlar? Şu yeni fırlatılan uyduya mı geçicez?

• Fb sivas maçı görüntü rezalet iyi kaliteyi düşürdüler.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.