Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O da büyük bir etken ama en önemli etken eutelsat uydusunun tp kiralarının aşırı yüksek olması. Elbette bu yüksek kira ücretlerini hak ediyordu eutelsat uydusu, hem kapsama alanı çok geniş hem de 60 cm çanak anten ile çok iyi sinyal alınıyordu, yağmur çamur rüzgarda da çok az etkileniyordu haliyle tp kira fiyatları da ona göre yüksekti ne kadar ekmek o kadar köfte. :)

Şimdi Türksat ile her türlü orta yolu bulmuşlardır, sabit döviz kuru, ödeme konusunda farklı esneklikler v.s v.s. Uydunun çok kaliteli olmasına gerek yok çalışsın yeterli kafası işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Kasım 2022; 10:16:26 >
  • Timur7688 T kullanıcısına yanıt
    4k plus evet kuruluma gelmediler henüz. bişey değişmedi yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çamur goruntulere gozunuzu alistirin. Gecmis olsun

• DarthFourier kullanıcısına yanıt

Cok ilginc cünkü MDU 5 lnb ile uyumlu değilmiş 4k kutular türksat ta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpcas A kullanıcısına yanıt

Vay be bu cok iyimis ya ozmn peki sizde mdu1 lnb mi takıldı yada mdu2 ve sinyalbilgisinde mi mdu1 gösteriyor aceba

• arkadaşlar 40 gündür bana sürekli mesaj geliyor servis örnek veriyorum 07.11.2022 tarihinde gelecektir diye sonra 1 gün kala servisimizde yoğunluktan dolayı 11.11.2022 tarihinde gelecektir diye böyle öteliyorlar başına gelen oldu mu acaba?sagem 4k plus kullanıyorum bunlarda Türksat oluyor mu yoksa yeni decoder mi verecekler acaba?

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Lnb değiştirilip çanak yönü ayarlancak cihaz sizde kalıyor

Sitede oturuyorum ne değişti ne yapıldı pek bi fikrim yok , aradılar 15 dk'da geçiş oldu .

Bilgisiz servis gelirse kuramaz kullanılmiyor der kutu değişmesi gerek vs der MH en az on kere sormuşumdur sekizi kutu değişmesi gerek dedi iki kişi yazılım güncelleme vs geldi dedi 4k kutu türksat ile uyumlu dedi ama kimse mdu2 bahsetmedi burdaki arkadaşlar sayesinde öğrenmiş olduk sağolsunlar bakalım bu mdu2 lnb nasıl bulcaz  

Hocam Merhabalar

Sizin bir işlem yapmanıza gerek yok servis direkt olarak gelip lnb değiştiriyor çanağı ayarlıyor kolay kurulum yapıp gidiyor. Uyum sorunu giderildi.

Hocam Merhabalar

Lnb değişecek çanak ayarlanacak ondan sonra kolay kurulum yapın. Bitti. Herhangi bir sıkıntı yok.

Siz lnb bulmayacaksınız zaten getirip ücretsiz değiştiriyorlar bana eski mdu5 lnbmi de geri verdiler.

• Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt
    Bende MDU 5 LNB’yi teslim aldılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt

Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim bilgi icin

Peki sinyal bilgisinde ne yaziyor sizde sinyal gücü ve kalite olarak bir resim atabilirminiz cok merak ettim

• GencebayErol G kullanıcısına yanıt

Bu MDU5 zaten artık cöp olmuş dediler bana yeni tip MDU2 piyasaya daha yeni yeni cikiyor ve zor bulunuyor ama kalıcı olucak mış bilginize

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Bana kolay kurulum yapılcak dedi sonra aradan bir saat falan gecince birdaha yapın dedi daha fazla kanal buluyormuş 4k cihazı

• alpcas A kullanıcısına yanıt

Hocam sizde sinyal kalitesi ve gücü ne gösteriyor cok merak ettim ve Tuner1 mı yazıyor?

Bunları zaten yazdık sürekli aynı şeyleri sorup aynı cevabı alıyorsunuz

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Hayır bu soru daha sorulmamışdı sinyal gücünden ve kalitesinden bahsediyorum

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.