Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye'de her evde Türksat var ama Eutelsat yok. Bu da servise ekstra iş yükü ve müşteriye maliyet çıkarıyor, hem de kafa karışıklığına sebebiyet veriyordu.

Şimdi tek bir sistem olacak tek bir uydu TP ücreti ödeyecekler. Müşteri kitlesinin genişleyecek olması da cabası, Digiturk için her açıdan avantajlıydı bu geçişinin gerçekleşmesi.

Kalite konusuna gelecek olursak da benim aldığım duyum şebeke geçişi tamamlandıktan sonra bitrate'in artacağı yönünde. Zaten Digiturk bazı kanalların yayınını Türksat 5B'den sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

Katılıyorum size ve fransızlara neden Euro olarak ücret ödesinler yani kendi uydumuz var ise ama işlemi daha profesyonel yapmaları gerekliydi kimisi türkiyede türksatı bile cekemiyor bina yüzünden vs forumda okudum.

Ve yurtdışında yaşayan milyonlarca müşterileri var eğer onlar Eutelsattan olduğu gibi tüm türk kanallarını seyredemez olursa problem büyük ve çok müşteri kaybına yol acar !!!

Eğer millet eurostar vs seyredicekse iptv ye gecer insallah böyle bir durum olmaz ve DT tüm Eutelsattaki kanalları türksata taşır

• guguk kullanıcısına yanıt

Akıllı TV yok ama Google TV var. Ben her şekilde izlerim de evde yokken diğer aile fertlerinin bu boxı kullanması zor. Bu yüzden emektar VU+ Solo2 üzerinde kanalları güncelledim. Servis değişim yapana kadar bu şekilde idare edecekler mecburen. Hiç yoktan iyidir.

Servise hala ulaşılamıyor. MH servisler çok yoğun telefonlara geç cevap veriyor vs diyor. Mecburen hafta sonuna kadar arayan olmazsa servisin kapısına dayanıp MDU2 LNB verin diyecem.

Eğer servis vermezse (ki zayıf ihtimal diye baıyorum) gözümü karartıp piyasadan MDU2 LNB alayım diyordum TR'de satan yok, belli ki Digitürk bu işin de tekeli olmuş. Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! 

• tubytube kullanıcısına yanıt

Dediğiniz kırılmalar vs ben de asla olmadı, şu an sorunsuz kullanıyorum 2 hafta oldu tek sorunum yok

• Şu an aktif olarak kullanıyorum tüm kanallar var gibi hatta trt 4k ve yerel kanallarda gelmiş durumda . Tek sıkıntı FB GS TV gerçekten çok kötü kaliteleri .

• Arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum Eutelsat’tan Türksat’a geçiş sonrası kanal logoları Sagemcom cihazlarda gitmişti an itibariyle bende logolar gelmiş gözüküyor sizlerde durum nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drive.google.com
    Digitürk Turksat - Google Drive
    https://drive.google.com/drive/folders/1--cafPJqCTEOufTxf_MWqdKuu8kXvj61
    Arkadaşlar güncel yazılım, kanal listesi , uydu durumu vs vs hepsini derledim . merak edenler bakabilir

• alpcas A kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam

• Linkedin’de böyle bir gönderi paylaşılmış bilginize arkadaşlar

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!

• Timur7688 T kullanıcısına yanıt

Türksat'a da ücretler döviz cinsinden ödeniyor ama bundan sonra en azından tek bir operatöre ücret ödenmiş olacak ki bu da maliyet açısından epey önemli bir konu Digiturk için.

Sistem oturduğu zaman Türk kanallarının tıpkı Eutelsat'daki gibi Avrupalı kullanıcılara ulaştırılacağını düşünüyorum ben.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bence Türksat uydusunun tercih edilme sebebi de Çanak kurma maliyetlerini en aza indirmek her hanede hali hazırda Türksat’tan yayın alan kurulu çanaklar var bu yüzden vazgeçilen uydu Eutelsat oldu kendi kanımca

• Yayınım gitmişti , aradım merkezi sistem olduğundan sizde geçiş yapılmış turksat kurun dedi kurdum geldi kanallar , yalnız bein kanallarında hd yazmıyor, mh o ibare kalktı dedi ama görüntü kalitesi de eskisine göre kötü gibi bein kanallarında.

• info (İ) tuşuna basınca yayın akışının yanında HD ibaresi gözüküyor . bu arada bazen elektrik gidip gelince ya da kurulumu baştan yapınca HDMI video çözünürlüğü 2160p den 1080p ye düşüyor ,görünüm ayarlarından kontrol edin bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpcas -- 3 Kasım 2022; 21:35:56 >
  • 1 tp 22 kanal sıkıştırmazlarsa çok iyi olur türksat uydusundan yayın yapan dsmart görüntü kalitesi ortada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam yayın gitti bende de e18 4 almaya başladım. bugün arayıp durumu söyledim. randevu oluşturdu 30 dk ya açılacak dedi 2 saat sonra falan yayın geldi. şu anlık sorunsuz ilerliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpcas A kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık sizde herhalde mdu2 lnb kullaniyorsunuz dimi?

Kaydetme özelliği vs gidiyor mu yada aynı eutelsat taki gibi kullanılıyor mu?

• DarthFourier kullanıcısına yanıt

Mdu2 lnb mı kullanıyorsnz?

• sokra.tetus kullanıcısına yanıt

Siz 4k plus kutuyu mu kullanıyorsunuz? Lnb değişmedi mi sizde?

her şey aynı kaydetme youtube beinconnect vs vs mdu1 .

Valla emin değilim , merkezi sistem var apartmanda bana ekipte gelmedi sizin geçişi yapmışlar dediler direkt turksattan kurulum yaptım, universal lnb diye bakıyordu tararken.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.