Şimdi Ara

digitürk faturası 236 yt geldi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 27 şubatta tarihinde "12 ay lig tv alana dijital uydu alıcısı bedava"kampanyasından yararlanarak üye oldum.ilk faturadan sonra bu ay 192 ytlilik kampanyalı dekoder satısı bedeli faturama yansıtılmış. sizce burda bi yanlışlık yok mu? kampanyada benim avantajım yok mu o zaman böyle bir şeyle karşılasan var mı arkadaşlar yardım lütfen faturayı görünce şok oldum

• acaba tahüt ettiginiz sure dolmadan iptal etmeye mi kalktınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 15 Nisan 2008; 19:29:56 >
  • kesinlikle hayır 27 subatta başladım ilk ay 52 ytl fatura geldi ödedim bu ay 2.fatura geldi 236 ytl. lig tv üyeliğim devam ediyor ve bu ayki fatura önceki faturayı ödediğinizi için teşekkür ederiz yazıyo. yani hiçbir ihlal sözkonusu değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lethalmrcool

kesinlikle hayır 27 subatta başladım ilk ay 52 ytl fatura geldi ödedim bu ay 2.fatura geldi 236 ytl. lig tv üyeliğim devam ediyor ve bu ayki fatura önceki faturayı ödediğinizi için teşekkür ederiz yazıyo. yani hiçbir ihlal sözkonusu değil...

bence digiturk müşteri servisini arayıp ne olup bittigini sorun

buradan kesin ve dogru yanıtlar alamıyabilirsiniz
  • en iyi cevabı müşteri hizmetlerinden alırsın
  • ben de abonelik parasi nasil bu kadar fazla gelir, demistim
  • Sonucu burada paylaşırsanız seviniriz..
  • ücretli platformlardan uzak durun derim...........
  • müsteri hizmetlerini aradım...hata olduğunu söylediler faturayı iptal ettiler..bu aydaki lig tv ücretini gelecek ay ödeyecem...herkese teşekkür ederim sorun çözüldü..
  • BU AY FATURALANDIRMADA HATA OLDU FATURASI HATALI GELENLER BİR SONRAKİ FATURAYI BEKLESİNLER
  • Hatalı fauralandırma ne demek, böyle büyük bir şirkete yakışıyormu hiç, faturasına hiç bakmayanlar veya otomatik ödeme yapanlar napsın, bence bu düpedüz bir saçmalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Hatalı fauralandırma ne demek, böyle büyük bir şirkete yakışıyormu hiç, faturasına hiç bakmayanlar veya otomatik ödeme yapanlar napsın, bence bu düpedüz bir saçmalık

yakışmayacak birşey yok, öyle bir kampanya yaptılar ki müşterilerinden tutun, müşteri hizmetleri ve muhasebe servislerine kadar tüm personellerinin kafası karıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: crower74

quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Hatalı fauralandırma ne demek, böyle büyük bir şirkete yakışıyormu hiç, faturasına hiç bakmayanlar veya otomatik ödeme yapanlar napsın, bence bu düpedüz bir saçmalık

yakışmayacak birşey yok, öyle bir kampanya yaptılar ki müşterilerinden tutun, müşteri hizmetleri ve muhasebe servislerine kadar tüm personellerinin kafası karıştı

Aynı fikirdeyim.Ödeyenler 1-2 ayın ücretini peşin ödemiş oldular böylece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.