Şimdi Ara

Digiturk HD için PVR destegi geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
8.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaza PVR desteği gelmesi durumunda 9502 ve 9503 ten ne gibi farkları oluyor? Bir bilginiz var mı?
  • Merhaba;
    Cihazlarda güncellemeler başlamıştır,hava şartlarına bağlı olarak cihazlar yeni versiyonlarına geçiş yapacaktır,some_one rumuzlu arkadaşa söylendiği gibi cihazlarınızı stand-by konumunda bıraktığınız takdirde güncellemeler başlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatoye

kayıt ettiğimiz videoyu bilgisayarda nasıl seyrediyoruz. bilen var mı?

Bu soruna çözüm yok galiba. herşeyi yaptım neredeyse... codecleri güncelledim, bilinen tüm playerleri kullandım ama açmadı. converter programları da işe yaramadı. Bu sorunu hallecek var mı? Pc'de kesme yapsam yeterliii :)
  • quote:

quote:

kayıt ettiğimiz videoyu bilgisayarda nasıl seyrediyoruz. bilen var mı?

Bu soruna çözüm yok galiba. herşeyi yaptım neredeyse... codecleri güncelledim, bilinen tüm playerleri kullandım ama açmadı. converter programları da işe yaramadı. Bu sorunu hallecek var mı? Pc'de kesme yapsam yeterliii :)

sanirim yayin haklari nedeniyle calismayacaktir. Benzer bir durum babamin tvsinde var kayit yapiyor ama sadece o tvden izlenebiliyor kitapcikta yayin haklari nedeniyle yaziyordu.
  • halen yenı yazılım yuklenmedi.mekan: izmir çeşme -hava. açık güneşli ve soğuk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yke23

Merhaba;
    Cihazlarda güncellemeler başlamıştır,hava şartlarına bağlı olarak cihazlar yeni versiyonlarına geçiş yapacaktır,some_one rumuzlu arkadaşa söylendiği gibi cihazlarınızı konumunda bıraktığınız takdirde güncellemeler başlayacaktır.

stand-by konumu derken kapalı konumda saat çıkılı vaziyettemi
  • 16 gb flash bellekle, geceleri istediğim filmi kaydetmesi için receiver'ı proglamlıyorum.. Bir film ortalama 2.5 gb yer kaplıyor. Acaba 9102 receiver nfst formatlı harici hdd destekliyor mu? Yoksa, fat 32 ile formatlamak mı gerekiyor?
  • hala güncelleme gelmesini bekliyorum sorunu çözebilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiabi

hala güncelleme gelmesini bekliyorum sorunu çözebilen varmı?

sorunu 9102 yi verip 9503 alarak çözdüm :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

peki her üyenin değiştirme hakkı varmı?
  • quote:

quote:

quote:

peki her üyenin değiştirme hakkı varmı?

valla ben gittim alın bunu humax verin dedim hiç sorun çıkarmadılar.
  • hmm çok saol olmazsa bende deneyim bu yötemi :)
  • peki acaba digitürk iphone uygulaması ile kayıt emri verilebiliyor mu? deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

peki acaba digitürk iphone uygulaması ile kayıt emri verilebiliyor mu? deneyen var mı?

Öyle birşey yok, olamaz.
    Ama olabilir de.
  • quote:

quote:

merhaba obertan arkadaşım..öncelikle yeni cihazın hayırlı olsun..deneyebildin mi peki cihazını?eski 9102 ile aralarında ne gibi farklar var,paylaşır mısın bizimle?birde bu 9102 cihazlarına yazılım gelmiycek galiba..zira gelse şimdiye kadar gelirdi..fikrin nedir:)iyi akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

quote:

merhaba obertan arkadaşım..öncelikle yeni cihazın hayırlı olsun..deneyebildin mi peki cihazını?eski 9102 ile aralarında ne gibi farklar var,paylaşır mısın bizimle?birde bu 9102 cihazlarına yazılım gelmiycek galiba..zira gelse şimdiye kadar gelirdi..fikrin nedir:)iyi akşamlar..

sağol dostum teşekkür ederim. görüntü kalitesi sd
    kanallarda dt 9102 den daha iyi HD kanallar aynı menüsü daha güzel internet bağlantısı ile interaktif uygulamaları destekliyor pvr desteği
    var kasası daha şık kart görünmüyor. neyi denediysem birtürlü güncelleme yapmadı dt 9102 geceleri standby da bıraktım fişi çıkar tak fabrika ayarlarına dön yok hiç biri işe yaramadı gittim hazır pvr desteği olan hm 9503 ile değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BUTTERS STOTCH. -- 12 Şubat 2012; 23:00:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

halen yenı yazılım yuklenmedi.mekan: izmir çeşme -hava. açık güneşli ve soğuk..

fişi çek 10 15 sn bekle tekrar tak gelir.
  • arkadaşlar bende dcr dt 9102 kullanıyorum. şimdi kayıt desteği iyi güzelde kayıt ederken başka bi kanal izleyemezmiyim? deneme fırsatım olmadı en az 5gb boş alan istiyor bendeki flash disk 4gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

arkadaşlar bende dcr dt 9102 kullanıyorum. şimdi kayıt desteği iyi güzelde kayıt ederken başka bi kanal izleyemezmiyim? deneme fırsatım olmadı en az 5gb boş alan istiyor bendeki flash disk 4gb.

16 gb aşağısı flash disklere kayıt yapmıyor. ayrıca bir kanalı seyrederken başka bir kanalı seyretmek mümkün değil o cihazla. çift tuner olması lazım ki buda yazılım değil donanımla alakalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

arkadaşlar bende dcr dt 9102 kullanıyorum. şimdi kayıt desteği iyi güzelde kayıt ederken başka bi kanal izleyemezmiyim? deneme fırsatım olmadı en az 5gb boş alan istiyor bendeki flash disk 4gb.

16 gb aşağısı flash disklere kayıt yapmıyor. ayrıca bir kanalı seyrederken başka bir kanalı seyretmek mümkün değil o cihazla. çift tuner olması lazım ki buda yazılım değil donanımla alakalıdır.

hocam o kötü olmuş ya. ama en azından easycap i pcye bağlamak için uğraşmicam kablolar kablolar... neyse en azından daha kaliteli bi kayıt yapıcam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.