Şimdi Ara

Digiturk HD için PVR destegi geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
8.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

arkadaşlar bende dcr dt 9102 kullanıyorum. şimdi kayıt desteği iyi güzelde kayıt ederken başka bi kanal izleyemezmiyim? deneme fırsatım olmadı en az 5gb boş alan istiyor bendeki flash disk 4gb.

16 gb aşağısı flash disklere kayıt yapmıyor. ayrıca bir kanalı seyrederken başka bir kanalı seyretmek mümkün değil o cihazla. çift tuner olması lazım ki buda yazılım değil donanımla alakalıdır.

hocam o kötü olmuş ya. ama en azından easycap i pcye bağlamak için uğraşmicam kablolar kablolar... neyse en azından daha kaliteli bi kayıt yapıcam.

bir film yaklaşık 2.5 gb yer kaplıyor. ayrıca şuan için kaydedilen yayını pc ortamında seyretmek mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende dcr dt 9102 kullanıyorum. şimdi kayıt desteği iyi güzelde kayıt ederken başka bi kanal izleyemezmiyim? deneme fırsatım olmadı en az 5gb boş alan istiyor bendeki flash disk 4gb.

16 gb aşağısı flash disklere kayıt yapmıyor. ayrıca bir kanalı seyrederken başka bir kanalı seyretmek mümkün değil o cihazla. çift tuner olması lazım ki buda yazılım değil donanımla alakalıdır.

hocam o kötü olmuş ya. ama en azından easycap i pcye bağlamak için uğraşmicam kablolar kablolar... neyse en azından daha kaliteli bi kayıt yapıcam.

bir film yaklaşık 2.5 gb yer kaplıyor. ayrıca şuan için kaydedilen yayını pc ortamında seyretmek mümkün değil.

ilerde oda gelirse güzel olur küçültürüm ben

• Digitürkle konuştum 20dk aralıklarla yazılım gönderiliyormuş. Humax ile değişmek istediğimi çok yavaş olduğunu belirttim. İsterseniz kayıt oluşturalım cihazınızı değiştirelim dedi. Bende ücret ödemeyeceksem değiştirmek isterim dedim. 20tl servis ücreti alınıyor dedi. Değiştiren arkadaşlar ücret ödediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakin

Digitürkle konuştum 20dk aralıklarla yazılım gönderiliyormuş. Humax ile değişmek istediğimi çok yavaş olduğunu belirttim. İsterseniz kayıt oluşturalım cihazınızı değiştirelim dedi. Bende ücret ödemeyeceksem değiştirmek isterim dedim. 20tl servis ücreti alınıyor dedi. Değiştiren arkadaşlar ücret ödediniz mi?

ücret falan ödemedim.

• quote:

quote:

Digitürkle konuştum 20dk aralıklarla yazılım gönderiliyormuş. Humax ile değişmek istediğimi çok yavaş olduğunu belirttim. İsterseniz kayıt oluşturalım cihazınızı değiştirelim dedi. Bende ücret ödemeyeceksem değiştirmek isterim dedim. 20tl servis ücreti alınıyor dedi. Değiştiren arkadaşlar ücret ödediniz mi?

ücret falan ödemedim.

Kafalarına göre mi ücret alıyor bunlar ya alırsın ya almazsın. Dediğine göre teknik servis gelecekmiş oyuzden ödeniyormuş
  • quote:

quote:

ücret falan ödemedim.

kardeşim kusura bakma sana yine sorum olcak:) 9102 cihazı ilk kurulduğunda kendi hdmi kablosuyla gelmişti ama sd yayınlar kötü gibiydi..sonra 35 tl lik bi hdmi kablo aldım ayrıca, taktım sd yayınlar eskisine göre baya iyi gözüktü..yani 9503 modelindeki kablo nasıl..ayrıyeten aldığım hdmi kablo şayet değiştiriirsem 9503 ile nasıl bi değişim yapar yada yapar mı:) ben kendim teknik servisten istyecem bizzat yeni cihazı..sence öyle mi yapmalıyım.sen nasıl yaptın..sonuçta digiturk herşeyden para istiyor:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

quote:

ücret falan ödemedim.

kardeşim kusura bakma sana yine sorum olcak:) 9102 cihazı ilk kurulduğunda kendi hdmi kablosuyla gelmişti ama sd yayınlar kötü gibiydi..sonra 35 tl lik bi hdmi kablo aldım ayrıca, taktım sd yayınlar eskisine göre baya iyi gözüktü..yani 9503 modelindeki kablo nasıl..ayrıyeten aldığım hdmi kablo şayet değiştiriirsem 9503 ile nasıl bi değişim yapar yada yapar mı:) ben kendim teknik servisten istyecem bizzat yeni cihazı..sence öyle mi yapmalıyım.sen nasıl yaptın..sonuçta digiturk herşeyden para istiyor:(

sakın kutunun içinden çıkan dandik ötesi hdmi kabloyu kullanma. Hama marka alabilirsin veya philipste iyidir. Görüntüde gözle görülür biçimde fark oluyor. Ayrıca cihazı teknik servisten isteme daha doğrusu evime getirin deme. Cihazı sök kumandayı kabloyu kutusuna koy götür teknik servise yoksa 20 tl ücret alıyorlar

• hala yüklenmedi aynı durumda olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

hala yüklenmedi aynı durumda olan varmı

Bende de durum ayni herhangi bir guncelleme yok aricam galiba bu aksam digiturku
  • Benim receiver'ın kutusundan çıkan kablo'da 1.3.c yazıyor. Hiç bir ücret almadılar. 4 aydır kullanıyorum.
  • Benim receiver'ın kutusundan çıkan kablo'da 1.3.c yazıyor. Hiç bir ücret almadılar. 4 aydır kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ücret falan ödemedim.

sakın kutunun içinden çıkan dandik ötesi hdmi kabloyu kullanma. Hama marka alabilirsin veya philipste iyidir. Görüntüde gözle görülür biçimde fark oluyor. Ayrıca cihazı teknik servisten isteme daha doğrusu evime getirin deme. Cihazı sök kumandayı kabloyu kutusuna koy götür teknik servise yoksa 20 tl ücret alıyorlar

obertan arkadaşım merhaba..bugün digiturk teknik servisine bizzat giderek cihaz değişimi istedim..tamam dediler yeni abone olmuşsunuz falan dedi herhangi bir ücret almıycaklarmış..işteyken teknik servis eve gelmiş benle konuştu telefonda..dedi:cihaz ücretli çünkü plus cihaz dedi..dedim ne alakası var..plus bir cihaz değil o,sadece kayıt yapma özellği olan hd bir makine.dedim şuanki cihazınıza da güya kayıt özelliği gelecekti ama nedense bi türlü gelmedi..tamam falan dedi stoklarda varsa verelim ama sonuç nolur bilemiyorum..yani adamların şuanki 9102 modeline güncelleme verip vermeyeceği de belli değil.sizin yorumunuz nedir?acaba ben mi yanlış düşünüyorum??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ücret falan ödemedim.

obertan arkadaşım merhaba..bugün digiturk teknik servisine bizzat giderek cihaz değişimi istedim..tamam dediler yeni abone olmuşsunuz falan dedi herhangi bir ücret almıycaklarmış..işteyken teknik servis eve gelmiş benle konuştu telefonda..dedi:cihaz ücretli çünkü plus cihaz dedi..dedim ne alakası var..plus bir cihaz değil o,sadece kayıt yapma özellği olan hd bir makine.dedim şuanki cihazınıza da güya kayıt özelliği gelecekti ama nedense bi türlü gelmedi..tamam falan dedi stoklarda varsa verelim ama sonuç nolur bilemiyorum..yani adamların şuanki 9102 modeline güncelleme verip vermeyeceği de belli değil.sizin yorumunuz nedir?acaba ben mi yanlış düşünüyorum??

herkes humax talep etmesin diye söylenen bir yalan bu sakın iyi tamam kalsın o zaman deme. gerekirse biraz sert çık. verecekler cihaz plus falan değil plus cihazlar hem kendi harddiskini barındırdığı hemde çift tuner olduğu için daha pahalı. plus olmayan cihazların en son modeli humax hm 9503 tür. özellikle marka model belirt hem yeni üye olmuşsun kesinlikle değiştirmeleri lazım sorgusuz sualsiz. ayrıca eğer eve getirdilerse 20 tl servis ücretinin haricinde para da talep edemezler.

• Altın Koltuk üyesiyim, vestel 9101 HD cihaz var bende. 9503 istedim, servis getirdi kurdu, aktif hale getiremedi. MH bizim üyeliklere bu cihazdan verilemiyormuş diye söyledi, bir mantığı yok ama öyle işte vermiyorlar.

Şimdi 9102 vestel hd getirecekler, ancak bu olabiliyormuş. Müşteri olarak mantık aramayacaksın, firmalar ile uğraşırken de adam yoruluyor vallahi.
  • iphne um yok ama işyerindeki pc den digiturkun sitesinde online işlemlere girip kayıt komutu verebiliyorum, kullandığım cihaz humax 9503,online işlemlerde plus kutu kaydı diyo seçnekte ama benim cihaz plus olmamasına rağmen komut verebiliyorum, eve gidincede kayıdın yapılmış olduğunu görüyorum, iphone la yapılmaması için bir sebep yok bu durumda
  • 9102 kullanıyorum kayıt seçeneği aktif olduğunu gördüm 3-4gün önce tema değişmişti kayıt seçeneğini yeni fark ettim.
    2gb fat32 taktım ama 5gb usb istiyor ben 1tb ntfs taktım görmedi.
    Kıstası var mı?
  • bize hala güncelleme gelmedi. gelmiyecek galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

9102 kullanıyorum kayıt seçeneği aktif olduğunu gördüm 3-4gün önce tema değişmişti kayıt seçeneğini yeni fark ettim.
    Kıstası var mı?

ntfs ve 16 aşağısı hiç bir belleği desteklemiyor. 16 gb yukarısı fat32 her bellekle çalışıyor

• quote:

quote:

9102 kullanıyorum kayıt seçeneği aktif olduğunu gördüm 3-4gün önce tema değişmişti kayıt seçeneğini yeni fark ettim.
    Kıstası var mı?

ntfs ve 16 aşağısı hiç bir belleği desteklemiyor. 16 gb yukarısı fat32 her bellekle çalışıyor

kardeşim iyi akşamlar öncelikle..bugün ben evdeyken geldi teknik servis..baktım yanında bir cihaz var dedim heralde takacaklar humaxı..1-2 yeri aradı adam artık ne dedi bilmiyorum dedi yeni cihaz sizinkine uymaz..üyelik başlangıcında isteseymişiz olurmuş..ama artık 9102 vermişller bize humax uymaz dedi..2 haftadır da bir sorun varmış 9102 yazılımında o yüzden vermiyolarmış güncellemeyi..humax cihazı da 2hafta önce isteseymişiz vereceklermiş..ben de fazla ısrar etmedim artık..yanında getirdiği receiver 9502 zaten ama onu bile denemedi uyumsuz olur diye ki forumdan bazı arkadaşlar sorun olduğunu belirtmişlerdi zaten..yani kardeşim bilmiyorum..dedikleri doğru mudur değil midir ama vermediler cihazı sonuçta..yorumun nedir kardeşim??

• quote:

quote:

quote:

Kıstası var mı?

kardeşim iyi akşamlar öncelikle..bugün ben evdeyken geldi teknik servis..baktım yanında bir cihaz var dedim heralde takacaklar humaxı..1-2 yeri aradı adam artık ne dedi bilmiyorum dedi yeni cihaz sizinkine uymaz..üyelik başlangıcında isteseymişiz olurmuş..ama artık 9102 vermişller bize humax uymaz dedi..2 haftadır da bir sorun varmış 9102 yazılımında o yüzden vermiyolarmış güncellemeyi..humax cihazı da 2hafta önce isteseymişiz vereceklermiş..ben de fazla ısrar etmedim artık..yanında getirdiği receiver 9502 zaten ama onu bile denemedi uyumsuz olur diye ki forumdan bazı arkadaşlar sorun olduğunu belirtmişlerdi zaten..yani kardeşim bilmiyorum..dedikleri doğru mudur değil midir ama vermediler cihazı sonuçta..yorumun nedir kardeşim??

servis bütün isteklerini sorgusuz sualsiz yerine getirmek zorunda. yok bu olmaz demek gibi bir lüksü yok servisin. sözleşmede 9102 yazıyor falan geçsinler bu ayakları. verdim dt 9102 yi ve sözleşmeyi iki dakikada değişim sözleşmesi hazırlayıp teslim ettiler cihazı. bu cihaz uyumsuz nasıl bir saçmalıktır öyle keşke üzerlerine gitseydin biraz. iki cihazda eutelsat uydusundaki kanalları buluyor kanal taraması yaptırdığın zaman. 9503 ü aldım eve getirip kanal taraması yaptırdım bitti gitti uyumsuz lafı yalandan ibaret. kurdum cihazı mh den kartı aktive ettirdim hepsi bu. öyle ayar falan yapmalarına da gerek yok. ayrıca yok platin paket yok altın koltuk gümüş cart curt üyesi falan da değilim gs maçlarını seyrediyorum o kadar. muhtemelen ellerinde cihaz yok geçiştirmişler uyumsuz falan diyerek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.