daha evvel muhtemelen sorulmuştur fakat çözüm konusunda hiç birşeye vakıf olamadım.digiturkte bulunan tüm hd kanallarda donma kareleşme yayın gitme yaşıyorum.özellikle kare kare oluşu çok sık ve yoğun bir şekilde yaşıyorum.kaç kez servis geldi.sinyaliniz iyi donanımda sorun görünmüyor dedi.her gün bu sıkıntıları yaşıyorum.çözüm konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: biteksen
sayın üyeler;
daha evvel muhtemelen sorulmuştur fakat çözüm konusunda hiç birşeye vakıf olamadım.digiturkte bulunan tüm hd kanallarda donma kareleşme yayın gitme yaşıyorum.özellikle kare kare oluşu çok sık ve yoğun bir şekilde yaşıyorum.kaç kez servis geldi.sinyaliniz iyi donanımda sorun görünmüyor dedi.her gün bu sıkıntıları yaşıyorum.çözüm konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
Kablo çanak lnb de sıkıntı yoksa yani cihaza gelen sinyal seviyesi yeterli ise kutunuzda problem olabilir 4737373 arayıp sorununuzu bildirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
cevabınız için teşekkür ederim.servis her gelişinde tüm donanımı kontrol ettiğini, sorun gözükmediğini sinyalin epey iyi olduğunu söyledi.müşteri hizmetlerini aradığımda da sürekli servise yönlendirmeyi tercih ediyor.aynı sorunu superonlineda da yaşıyorum.zaten birlikte kampanyalı almıştım.umarım müşteri hizmetleri yardımcı olur.tekrar teşekkürler.