Şimdi Ara

DİGİTURK HD KANALLAR GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle daha önce bu sorunla karşılaşıldı ve çözüldümü bilmiyorum aceleyle konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın :) konuya gelecek olursak, bugüne kadar televizyonda ulusal kanalların bazılarının hd kanalları mevcuttu. örneğin Tv 8 yerine Tv 8 HD bulunuyordu ATV yerinede ATV HD. ancak bugün ev arkadaşım sinyalde azalma görünce dekoderi fabrika ayarlarına döndürmüş ve tekrar digitürk kolay kurulum yapmış. ancak şuan televizyondaki kanalların HD versiyonları kayboldu ve yerine normal kanallar geldi. örneğin TV 8 HD yerine Tv 8 normal kanalı geldi. Tekrar nasıl HD kanalları kurabilirim yardım ederseniz çok sevinirim :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

DİGİTURK HD Kanalları Gittiyse Ne Yapmalısın?

DİGİTURK aboneleri son zamanlarda bazı HD kanalların alınamadığıyla ilgili şikayetlerde bulundu. Bu durumla karşılaştıysan endişelenme, sorunu çözmene yardımcı olacak adımlar mevcut.

DİGİTURK Türksat HD Kanallarının Yokluğu

DİGİTURK, Türksat uydusu üzerinden yayınlanan HD kanallarını geçici olarak durdurdu. Bu kesinti, uydudaki teknik bir arızadan kaynaklanıyor. Arızanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.

DİGİTURK HD Kanallarının Kaybolması

SD kanalların yanı sıra bazı HD kanalların da kaybolmasıyla karşılaşabilirsin. Bunun nedeni, cihazının fabrika ayarlarına dönmüş olması olabilir. Bu durumda, kanalları yeniden araman gerekiyor.

DİGİTURK Fabrika Ayarlarına Döndükten Sonra Kanal Bulma

Cihazını fabrika ayarlarına döndükten sonra kanalları şu adımları izleyerek yeniden arayabilirsin:

1. Kumandanızdaki "MENU" tuşuna basın.
    2. "Kurulum" seçeneğine gidin.
    3. "Otomatik Kanal Arama" seçeneğini seçin.
    4. Cihazınız tüm mevcut kanalları arayacak ve kaydedecektir.

DİGİTURK Bazı Kanallar Kayboldu

Sadece belirli kanalların kaybolması durumunda, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

1. Kanal listesini kontrol et. Kaybolan kanalların listesinde olup olmadığını kontrol et.
    2. Kanal ayarlarını kontrol et. Kaybolan kanalların frekans veya sembol oranı ayarlarının değişmiş olup olmadığını kontrol et.
    3. Müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Sorunu çözmek için DİGİTURK müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

DİGİTURK'ün HD kanallarındaki kesinti ve kayıplar geçici bir durumdur. Sorunun en kısa sürede çözülmesi beklenmektedir. Yukarıdaki adımları izleyerek, kanallarını yeniden alabilir veya sorunlarını giderebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şuanda hd kanallarınız 300 lü sıralarda müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin cihaza sinyal gönderiyorlar ve kolay kurulum yapınca hd kanallar ön sıralara geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    hocam 233'ten sonra 400 lü kanallara geçiyor aradaki kanallarda yok. kaç defa kolay kurulum yapmayıda denedim olmadı . yinede teşekürler .
  • Merhabalar . Bu sorunu nasıl çözdünüz şu an aynı sorunu yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekansizercan M kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Kutunun fişini çekip 5dk bekleyip sonra türksat kolay kurulum yapmayı deneyebilir misiniz?

Sorun devam ederse müşteri hizmetleri ni arayıp bi güncelleme sağlatın sonra tekrar kurulum yapmayı deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Maalesef olmuyor . Müşteri temsilcisi ise Türksat’ta HD kanal yok diye saçmalıyor. Gerçekten bilgisiz insanları bu sistemlerin başına koyuyorlar . Nasıl halledeceğim bilmiyorum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Metin hocam tekrar aradım yeni bir müşteri temsilcisi halletti. Güncelleme yaparak . Dün gece aradığım iki temsilcide halledememişti. Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim .

• mekansizercan M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Demek ki sinyal göndermiştir böylelikle sıkıntı gitmiştir. Tekrar sorun yaşarsanız yazın.

Tamam teşekkür ederim .

• HD kanallar sizlere ömür. :)) Kurulum yapsam gelir mi ki?

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Öncelikle digiturk müşteri hizmetleri ni arayıp kutuya güncelleme sağlatın. Ardından kolay kurulum yapın hdler gelecektir.

Eyvallah Metin kardeş. Aramadan önce bi kurulum yapayım dedim düzeldi. 👍

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.