Şimdi Ara

DİGİTÜRK HD ŞAMPİYONLAR PAKETİ 403 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şampiyonlar Paketi aboneliği Aralık'ta biten ve dengesiz fiyat politikası nedeniyle 400 TL den fazla ödeme yapmamak üzere dondurduğum Digitürk aboneliğimi, bugün çeşitli kampanyaları birleştirerek kargo dahil 403 TL ye mal ettiğim aynı paket ile tekrar başlatıyorum..

Haberi olmayan değerli Digitürkzede arkadaşlarımı bilgilendirmek istedim..

Ürüne bu fiyata sahip olmak için 2 şey'e İhtiyaç duyacaksınız ( Bonus Kart ve herhangi bir Avea hattından alınmış woops şifresi ki bu şifreyi her Avea hattından alabiliyorsunuz, yapmanız gereken tekşey 25 yaş altı bir TC kimlik no edinmeniz )

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DIGITURK-12-Ayl%C4%B1k-%C5%9Eampiyonlar-Paketi,103452,465033,911643.html?langId=-14

1- Bonus Card’a %10 bonus var (en fazla 50 TL bonus veriyor).. Paket 549 TL; 50 TL bonus indirimi ile 499 TL’ye geliyor..http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2014/ocak/garanti_link_mediamarkt.page

2- Eğer Avea’dan woops paketi olan varsa 100 TL indirim kazanıyorsunuz. Ürün 449 TL ye geliyor.. Bir de yukarıdaki kampanyadan yararlanıp Bonus ile öderseniz 45 TL bonus veriyor (%10); bu durumda paket 404 TL’ye geliyor http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/avea-woops-kampanyasi.html?navigationId=mystore

Benim siparişime ait detaylar aşağıdaki gibidir..

07.Oca.2014 tarihli siparişiniz onaylandı. Siparişiniz gönderime hazırlandıktan sonra e-posta ile bilgilendirileceksiniz ve siparişiniz kargoya verilecektir.
    Miktar: Art. Kodu: Üretici: Tanım: Birim Fiyatı: Toplam:
    1 1071525 DIGITURK 12 Aylık Şampiyonlar Paketi 549,00 TL 549,00 TL
    1 Avea İndirim Kampanyası (woops) -100,01 TL -100,01 TL

Gönderim ücreti: 4,90 TL
    KDV Tutarı 18,00%: 69,24 TL

Toplam Fatura Tutarı: 453,89 TL

• Teşekkürler üstadım faydalı olacaktır.Bu paketin son aktivasyonu acaba ne zaman bir bilginiz var mı?Şu an digiplay aboneliğim var ama gelecek sene için bu paketi almak mantıklı geliyor.Eğer nisan-mayıs sonuna kadar aktive edebileceksek almayı düşünüyorum ben de.
  • Merhaba

Kargo dün geldi arkadaşlar..

Pakette yazan son aktivasyon tarihi 28 Şubat 2014..

İndirim + bonus kampanyası sonrası kargo dahil maliyet 408.50 TL olup aylık 34 TL ye tekabül etmektedir..Benim kullanmadığım bir avantajx uygulaması daha varmış ki ordan da yaklaşık 13 TL lik maliyet avantajı sağlanabiliyormuş, ben bu detayı bilmiyordum / kullanmadım..

Eğer devam eden ya da sona ermiş bir Digütürk üyeliğiniz varsa, Digitürk müşteri hizmetlerinde işine hakim birisine denk gelirseniz aktivasyon ücreti ödemeden bu paketi aktif hale getirebilirsiniz, eğer bunu kabul etmeyen bir müşteri temsilcisi ile karşılaşırsanız başka bir MT ye ya da yetkilisine aktarılmayı isteyin, ben bu sene de dahil olmak üzere hiçbir yenileme döneminde bu ücreti ödemedim..
  • Bilgilendirme için teşekkürler çok faydalı oldu sipariş verdim ben de ama geçen sene de bu paketten almıştım subat da bitiyor aynı uyelik uzerinden devam edebiliyor muyuz?Müşteri hizmetleri bu konu da çelişkili cevaplar veriyor her zamanki gibi:)
  • firstsoon F kullanıcısına yanıt
    Digitürk'de ne zaman ne ile karşılaşacağınız belli olmuyor maalesef, size muhtemelen mevcut üyeliğinizi sonlandırın sonra bu paketi aktif hale getirin gibi saçma sapan yönlendirmelerde bulunabilirler..Böyle bir durumla karşılaşırsanız zaten aktif bir Digitürk kullanıcısı olduğunuzu, aldığınız hizmetlerin kesintisiz olarak yeni üyeliğiniz üzerinden devam ettirilmesini belirtip tarafınıza aktivasyon ücreti yansıtılmaması gerektiğini söyleyin ve çevrenizde aynı şartlarda üyeliğini sürdüren birçok kullanıcı tanıdığınız olduğunu söyleyerek ikna olmalarını sağlayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.