Şimdi Ara

Digiturk HD Uydu Alıcısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayını Turksat üzerinden alıyorum Şampiyonlar Paketi üyesiyim, bugün HD uydu alıcım geldi ama eski SD uydu alıcıya göre inanılmaz yavaş, kanal geçişleri 3-4 saniye sürüyor insanı deli ediyor kanal değiştirirken bildiğiniz siyah ekran izliyorum. Eski kutuma göre 2-3 kat büyüklüğünde her halinden eski takoz bir uydu alıcısı olduğu belli oluyor ayrıca kumanda da kullanışsız.

Modeli DT9101, Turksat üzerinden HD yayın alan var mı sizin uydu alıcısı modeliniz nedir? Gerçekten deli oldum, düzgün bir model ismi öğrenirsem o modelle değişim talep edeceğim kabul etmezlerse de iptal edicem bu çile çekilmez.

• Digiturk turksat üyelerine üvey evlat muamelesine devam ediyor kardeşim.
    Ben de aynı sorundan muzdaribim. Ama maalesef Türksat uyelerine dt9101-dt9102-dt9103 modellerini verebiliyorlarmış. Hepsi aynı kalitesizlikte cihazlar. Ama görüntü kaliteleri iyi.
    Ben şahsen şimdi digiturk Turksat uyumlu next minix hd nx-2014 uydu alıcısını araştırmaktayım, kullananlardan olumlu yorum okursam almayı düşünüyorum, olmazsa mecburen dt9101 ile 1 yıl devam ve seneye iptal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende sizinle aynı durumdayım Dt 5002 sd uydu alıcımı Dt 9101 ile değiştirdim daha az kanal buluyor nispeten daha yavaş kumanda tam bir felaket ama yayın kalitesi iyileşmiş durumda yada bana öyle geldi.

Bende Turksat üzerinden izliyorum nedense Turksat üzerinden bedava yayın yapan hd kanallar ne yazık ki kanal listemde çıkmıyor dolayısıyla hd uydu alıcımın pek bir faydasını göremedim ama dediğim gibi hakkını da yemeyeyim nispeten bazı kanalların yayını daha iyi.

Şu sıra eksik kanal sorunu yaşıyorum ligtv 2 ve ligtv 3 bile bulunamıyor eski uydu cihazımda sorun yoktu oysa.

En olmadı servise para bayılacağız bir anten daha taktıracağız galiba sadece Turksat üzerinden alınca öyle gözüküyor ki sıkıntı yaratıyor şu kısa Digitürk tecrübemden bunu çıkardım.

• mtcakir kullanıcısına yanıt
    Digiturk'un sitesinden baktığımda dt9103 diye bir modeli göremiyorum.

dt9101
    http://www.digiturk.com.tr/destek/kutular/dt-9101hd/17

dt9012
    http://www.digiturk.com.tr/destek/kutular/dt-9102hd/18

dt9101'i kullandığım için net olarak söyleyebilirim ki her ay para verdiğin bir hizmet için şu uydu alıcıyı kullanmak rezalet. Kanal geçişler kumandası tam bir felaket. Zaten şekil/büyüklük olarak ne kadar eski bir alet olduğu ilk görünüşte belli oluyor.

dt9102 görünüş olarak daha düzgün bir cihaza benziyor, bugün değişim için arayacağım değiştirmezlerse iptal edeceğim, bir yıl bu cihaz çekilmez.

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    HD yayın satın aldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

HD yayın satın aldınız mı ?

Hayır hocam HD yayın paketi almadım.

Humax'ın bir cihazı varmış tavsiye ediyor kullanıcılar bir bakın ona derim.

Sizde kanal sayısı azaldı mı peki hocam bende azaldı şuan ligtv 2 ve ligtv 3'ü izleyemiyorum mesela.

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    HD yayın almadıysanız HD kutunun bir farkı olmaz normal açık kanalları da HD göstermiyor zaten. Cihaz inanılmaz kötü, kanal sayısı aynı bir değişiklik yok ben iptal faksı gönderdim kapattıyorum hiç uğraşamayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.