Şimdi Ara

DİGİTURK HUMAX 9506 (Genel Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
6
Favori
61.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de baya bekledim hala yazilim ariyor deyince kirmozo tuşla çıktım arayamiyor herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 3 Ocak 2022; 21:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrakinon A kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz ama siz yine de o cihazın adaptörünü talep edin servisten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

9505 ile 9506 adaptorleri aynı dediler.. sıkıntı olmaz inşallah.. siz daha iyi biliyorsuniz aynı mıdır gerçekten..

Hocam Merhabalar

Evet sıkıntı olmaz

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap icin..👍👍

• Kutu kaynaklı tv8 fox tv de donma oluyor 5 saniye düzeliyor sonra sizde de aynı mi sinyalde problem yok 9506 hd kutu turksat da oluyor

• fbbr10 F kullanıcısına yanıt

Aynen kardeşim öyle bir problem bende de var.. 5 saniye kadar donuyor sonra nornal devam ediyor servis kaydi birakmistim ben de iptal ettim sonradan kutu olmayabilirmis ellerinde. isterseniz siz de digiturku arayin bir kutu kaynakli degildir de o yayinla alakalidir diye dusunuyorum.. guncelleme yapayim deyim olmadi kutu acilisi zaten 15 dakika suruyor stand bye a basmadan.. yazilimda arayamıyor servis kaydini kapattim şimdi zaten eski.kutu getirirler diye 9506 olmayabilir talep varmış çok onemli degil benim icin zaten.. turksat digiturk arasındaki problemden olanilir yayını düzeltirler yakında herhalde.. sikayet çogaldikca düzeltirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 6 Ocak 2022; 18:12:5 >
  • Evet diğer hd kutular 9506 ya göre kötü biraz 5 sn ye olayı zamanla yazılımla düzelir

Bu kutuda da yazilim arama isleminde bekle bekle çok uzun stand by da iken kendini gunceller insallah ta uğraşmayız uzub uzun inşallah..

• düzelir şikayet gittikce

9505 ile degistirdrler bugun kututu simdi yazilim yukluyor bir sıkıntı 26 ve 28. Kanalda sıkıntı goremedim bakalim yazilimdan sonra be olacak

• Ben Sagemcom 4k plus cihazının ücreti 25 tl olunca ve 4k yayın kalitesinin HD yayınlardan pek farkı kalmayınca bu cihazı humax 9506 ile değiştirip türksata geçeyim dedim. Benden 95 tl servis ücreti istediler. Bende kabul etmedim. Zaten eninde sonunda türksata çevirmek için ücretsiz geleceksiniz bunda neden para istiyorsunuz diye sorduğumda siz keyfi olarak cihaz değişimi talep ettiğiniz için servis ücreti alınır dediler. Vallahi çıldırtır bunlar adamı ya.

• Digiturk'ü yıllardır Humax 9504 receiver ile izliyordum. Uzunca bir süredir portala giremeyince yetkili servis cihazı sıfır 9506 ile değiştirdi. Ethernet bağlantıyı çıkarıp usb wi-fi ekledi. Portala giriş için bir saat bekleyin dedi, gitti.

Ardından bir-iki kez girebildim ama neticede girilmiyor.

Netflix ve Amazon Prime üyeliğim de var. Onlara smart TV ile girebiliyorum.

Internet bağlantım ttnet 35 mbps fiber.

Sizce bu durumun modem ayarları (iptv gibi) ile ilgisi olabilir mi?

• Kursun_ kullanıcısına yanıt
    Hayır 9506 berbat bir kutu oldugu icin giremiyorsunuz

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

:)

Daha önce de 9504 ile giremiyordum...

Yeni fark ettiğim bir sorun daha var...

BBC First yayınında alt yazı seçeneği var. Bu kanalı alt yazılı izliyordum.

Zaman zaman 9506'da alt yazı gidiyor, cihazı elektriğini kapatıp takınca veya menüden resetleyince alt yazı geri geliyor.

Bu 9504'de olmazdı.

9506 Konusunda haklısınız galiba... :)

• Kursun_ kullanıcısına yanıt

Iyisi denk gelince iyi kutudur.. ben iki kez 9506 deneyip 9505e döndüm.. 9506 da ilk deneyisimde rehberin cogu yoktu 9505 ile degistirdim sonra turksata gecince 9506 ile yine degistirdim denemek için 26 ve 28. Kanallar basta donarak ilerliyordu bekleyecektim biraz ama evdekiler istemeyince 9505e döndüm takilmalar kalmadı.. 9505in de tek sorunu stand bye da iken elekrikler gidip geldiginde cihazin saati degisebiliyor ama kanallarda gezince ya da 1. Kanalda fis cikart tak yapinca hemen duzeliyor.. ama onun dışında portala falan girmede kablolu bir sıkıntı yok.. 9505 deneyebilirsiniz. .memnun kalirsiniz portal olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 16 Ocak 2022; 12:21:44 >

9505 hd ye bende geçeceğim bir sorun gozukuyor mu

Görünmüyor kardesim fox ve tv8 de düzeldi yalniz stand byedayken elektrikler gidince sistem saatinl degisebiliyor kanallarda gezinince ya da kirmizi tusla bir kere kapatip acinca duzeliyor gerci bu butun 9505lerde var onun disinda bir sorun gormedim kanallarda falan.. 9506 cikardiklari gunden bu yana yazilimlari oturtamadilar teknik servis de sizin sinyallerde problem var dedi dedim tak 9505i bakalim tmm dedi bakti duzeldi dedi ilk defa 9506 degistiriyorum dedim son olmayacak karar sizin yazilim duzelene kadar 9505 devam ben de..

• Modül e mi geçiş yapsam kararsız kaldım yoksa cihaz değişimi mi

Karar sizin hocam.. modul artik vermiyorlaer diye biliyordum ama iyice geriledi gizmet bakimindan artik..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.