Şimdi Ara

DİGİTURK HUMAX 9506 (Genel Konu) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
6
Favori
61.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle internet servis saglayicinizi arayip guvenli interbet profiliniz aciksa kapattirin standart profile gecirsinler bu bein connecte girisi kolaylastirin.. 9506lar burada bahsedildigi kadar cok iyi degiller iyileri vardir tabi ki denk gelmek lazim cihazin sorunundan bahsedip yeni cihaz isteyebilirsiniz.. kablo ile baglanmak daha stabil olur bein connect icin.. aklima gelenler bunlar.. ben de 9506 ile sorun yasayip begenmeyip 9505e gecmistim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrakinon A kullanıcısına yanıt

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Güvenli internet profilinin TTnet online'dan görebilir miyim diye baktım. Görüp değiştirebiliniyormuş. Kapalıymış...

(Haziran'da TürkNet'e geçmeyi planlıyorum.)

Neyseki bir kaç gündür, yani cihaz geldikten bir ay sonra kendiliğinden portal'a giriş sorunu çözüldü. Şimdi girmeye başladı.

Ama BBC First'de sık sık altyazı gitme ve düzeltmek için cihazı resetleme gerektirmesi sorunu devam ediyor.

Her resetledikten sonra yazılım güncellemesi yapmaya çalışıyor. İptal edilmezse yaklaşık 2.5 dakika ekran donuyor. Daha sonra güncelleme yapıp yapmadığı konusunda hiçbir bilgi vermeden açılıyor.

9504'de ethernet bağlantısı kullanırdım. 9506'yı kuran teknisyen wireless'ın daha sorunsuz olduğunu söyleyip etherneti çıkarmıştı. Bir ara tekrar etherneti deneyeyim... :)

• Kursun_ kullanıcısına yanıt

Ben de 9506 vardi turksata gectikten sonra fox ve tv 8 de ilk acilista 5 saniye takılma sonra duzelme vardi 9505 istemistim tekrar o takılmalar gitti yazılımsal bazı problemler var ancak yeni yazılım çıkarmaları uzun surdugu icin 9505 istemistim ben de aslında artik tum uydu alicilari tek marka olsa artik daha cabuk coUm olur ama digi iste anca bu kadar hizmet veriyorlar

Bu arada, söylemeyi unuttum... Son zamanlarda yeni bir sorun da çıktı.

BeIN IZ'e gidince ses gelmiyor, başka bir kanala gidip geri dönünce ses açılıyor.

• Kursun_ kullanıcısına yanıt

Evde baska Hdmi kablosu varsa bir deneyin isterseniz.. belki sıkıntı düzelir

TV, media player ve AV receiver arası tüm HDMI kablolarım Paugge 8K sertifikalı kablolar. Siz bahsedince baktım, Digiturk'e gerek yok diye eski bir Philips kablo (gri fişli, kablosu blendaj örgü üzeri şeffaf plastik kaplamalı) kullanmışım.

BeIN Iz'deki sorun dediğiniz gibi HDMI kaynaklı olabilir. Hatırlatma için teşekkürler.

(Bütün kanallarda ses sorunsuz, sadece bir kanal olabilir mi diye düşünülebilir. Ama bugüne kadar HDMI ile o kadar sorunlar yaşadım ki, o nedenle premium kablolar aldım. Artık HDMI kablo nedeni ile her türlü sorun çıkabilir diye düşünmeye başladım.)

• Serdar'_ ayberk iyi akşamalar Digiturk platformunu iptal ediyorum.Türksat digital kablo tv yan oda kampasında neler var ve bana bilgi verebilirmisin fiyatlar ne kadar.

• Merhaba, modül kullanımını Sony tv de çözemeyince, kutuya geri döneceğim. 9505 kullanıyordum. Kutu talebi yaptım, 9506 mı talep edeceğim teknik servisten. Son dönemde sıkıntısı var mıdır, tavsiye eder misiniz

• cepcep34 kullanıcısına yanıt
    9506 en gunceli ve hd kutu içerisinde en iyisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Optimus01 O kullanıcısına yanıt

Bugün wifi aparatıyla birlikte kurulmuş, eve geçince bakacağım artık.

Hayırlı olsun

• İyi bayramlar arkadaşlar
    Bu kutu yeni kuruldu ama çok ısınıyor ve yanık kokuyor acaba sıfır olduğu için mi böyle kokuyor ?

• humax 9506 cihaz var yeni kuruldu tvyi kapatııp acınca dijitürk kumandasından kırmızıya basınca görüntü gelniyor sadece standbye kapatıp acınca kırmızı tustan tv acabiliyorum bilen yardımcı olabilrmi

Bu donma sıkıntıları ne zaman cozulecek aylardır aynı bazı kanallar 5 saniye takıla takıla ilerliyor neden kimse aksiyon almıyor neden kutular toplatılmıyor

• Merhaba bugünbu decoder ile kurulum yapıldı. Fakat oldukça ısınma ve kablo kokusu mevcut. Bu durum normal mi zamanla geçiyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BahtiyarEs B kullanıcısına yanıt
    Yeni olduğunun kanıtı ne güzel işte ✌️✌️✌️

Bende elimde 9506 kutu varken sony tv için modül talep ettim, ancak kurulum sırasında kanalları vs bulmada baya bi uğraşınca vazgeçtim. ellemeyin dedim kutuya. Açıkçası modül, deneyimlemek istediğim bir şeydi ve aklımda kalmadı değil. Soru işaretlerini gidermek adına modülde nasıl bi problem yaşadınız acaba birde sony’nin hangi model tvsini kullanıyorsunuz.

Wifi aparat nasıl temin ettiniz. Gelen kurulum servisi bizde yok dedi. Müşteri hizmetlerini arayın dedi. Canlı yardıma yazdım 200 ila 600 TL arası fiyat verdi.

• Taahhüt uzatma dönemindeydim kutuyu 9506 yapmazsanız uzatmayı düşünmüyorum önceki kutudan bıkmış durumdaydım yavaşlık ve kumandanın iyi çekmemesi gibi sorunlar vardı ek olarak internetten de içerik izlemek istiyorum dedim. 3-4 gün sonra 9506 + wifi aparatı yanında geldi.

• cawrash C kullanıcısına yanıt

XH9096 var bende. Modülü takınca tv de tanımlı Digiturk üzerinden kanal taraması yapamıyoruz. Uydu Eutelsat olarak tanımlı. Manuel olarak değiştirilmiyor. Sony merkez ve yetkili servisleriyle de görüştüm, çözüm bulamadılar. Normal Turksat uydusu üzerinden tarama yapıp iki bin kanal içinden kanal listesi yapılması gerekli. Program kurup bilgisayar üzerinden gerçekleştirdim ama ısınamadım ben. Kutu gayet yeterli ve konforlu benim için.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.