Şimdi Ara

DİGİTURK HUMAX 9506 (Genel Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
6
Favori
59.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 gün önce müşteri hizmetlerini aradım,kendi sistemlerinde sorun olduğunu ve düzeltmeye çalıştıklarını söyledi.hala düzelmedi malesef.

• gewa G kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Hocam Bende mail attım geri dönüş sağladılar yazılım ekibine sorun iletilmiş duzelteceklermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni abone oldum. HM 9506 yeni kutu hiç kullanılmamaş cihaz bağladılar. Cihazda fark ettiğim sıkıntılar Cihazı tamamen elektrik ile teması kesildiğinde ve tekrar cihazı açtığımda cihaz güncelleme denetliyor ve 10 dk bu şekilde kalıyor. Stanby veya kumandadan güç tuşuna basarsan uydu alıcı ancak açılıyor! Bir diğer konu ise Portalda sıkıntı var! Müşteri hizmetleri ile görüştüm anlarda portalda genel sorun olduğunu süylediler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8247 -- 25 Eylül 2022; 8:53:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir tek bende mi öyle yoksa sizde de TV'nin kendi uydu alıcısına göre görüntü kalitesi önemli ölçüde geride mi...Gözle görülür ölçüde fark var, özellikle keskinlik konusunda.

• Dostlarım 9506 cihaz için şuan son güncel yazılımın sürümü ne ? Ne yapmışsam birrürlü cihazı güncelleyemedim.. "yazılım aranıyor" yazısı dakikalarca ekranda kalıyor, yani şöyle bişey dese anlarım; CİHAZINIZ EN GÜNCEL YAZILIMA SAHİP vs..

Yazılım güncelleme isteğim şu sebepleydi, son zamanlarda nezaman açsam, görüntü var ses yok, illa fişini çıkar tak yapmam lazım, deli ediyo insanı !

• DİGİTURK HUMAX 9506 (Genel Konu)

Humax9506 portalda yabancı içerikler cihazımda açılmıyor.MH yazılım ekibine iletilmiş

• haber global sürekli donuyor aynı cihaz 47. kanal 5sn donuyor sürekli geçmiyor sizde de öylemi türksat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyid42 -- 23 Eylül 2022; 16:8:2 >
  • prof01 P kullanıcısına yanıt
    DİGİTURK HUMAX 9506 (Genel Konu)

Aynı sürümdeyiz, demekki güncelleme yayınlanmadı ve sorunlu sürümü kullanmaya devam ediyoruz, YAZIKLAR OLSUN, aylardır TEK BİR GÜNCELLEME YAYINLANMAZMI LAN !!

Türkiye'nin sözde en büyük tv platformuna bakın, içler acısı...

• Katılıyorum size Hocam Cihazı fabrika ayarlarına alıp tekrardan bir kurulum yapmayı deneyiniz. Belki yaşamış olduğunuz sorun geçici de olsa düzelir

• prof01 P kullanıcısına yanıt

Sadece bu kutularda değil sanırım sorun...

Mh lerini aradığımda genel problem diyorlar...

Diğer konuda sordum...

Sadece humax a özel sorun mu belli olur umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 23 Eylül 2022; 23:35:34 >
  • seyid42 S kullanıcısına yanıt

Benim de dikkatimi çekmişti. Bazı kanallarda takılmalar oluyor. Haber Global de dahil. Beinsport kanallarında neyse ki takılma yok. Ama görüntü kalitesi maalesef kötü. HD sözde ama görüntü netliği yok. Çamur gibi neredeyse.

• chngr28 C kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kalite iyi değil. Keskinlik yok.

• bana da bu cihazdan taktılar digitürkten.1080 p 50 hz oluyor en fazla.60 hz olma imkanı yok mu acaba o zmn görüntü kalitesi yükselir die düşünüyorum

• Az önce maçta elektrik gitti geldi DT 5103 HD cihaz kırmızı yeşil ışıklar yanmaya başladı. Muhtemelen cihaz kitlendi. Samsundaki serviste nedense adam akıllı cihaz hiç yok. Geçen sene ücretsiz hallettik az sonra müşteri hizmetleri ile savaş başlıyor yine. 9506 vermezseniz iptal edin diyeceğim bakalım

• Ironeagle kullanıcısına yanıt

Modüle geçtim, benim TV sıkıntı çıkardığı için 10 senelik emektar Hiremco'ya taktım HUMAX 9506'a göre görüntü cam gibi.

HUMAX 9506'a nasıl dayanıyorlar anlayamıyorum...Görüntüler çamur gibi 720p kalitesinde bile değil, netlik denen bir şey yok.

Modül'e geçmenizi tavsiye ederim

• acaba digitürkü arasam 4k cihaz gönderirlermi

• ImKeynes kullanıcısına yanıt

9506 dangirik bi cihaz neden bunun istiyorsunuz anlamadım beyfendi

• calemero45 C kullanıcısına yanıt

Elimdeki cihaz işe yarıyor mu ki? Elektrik kesildiğinde kitleniyor. Elimdeki cihazın görüntü kalitesi çok kötü değil aslında

• chngr28 C kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne kadar hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt

bnde 4k cihaz talep edicem bakalım verceklermi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.