Modülle değişimi ücretsiz yaptılar....Üyelik başlayalı daha 3 ay olmadı ama. |
DİGİTURK HUMAX 9506 (Genel Konu) (16. sayfa)
-
-
4K cihaz için görüştünüzmü? Türksat'a geçiş sonrası 4k cihazlardan hangisi en iyisi acep?
-
ewet görüştüm ellerinde türksat için 4k çihaz yokmuş.tv nizde modül girişi varsa ona takalım dediler 120 tl ücreti varmış
-
Show tv gitti kendi kendine 22. Kanal yok ne yaptıysam gelmedi basına gelen varmı 9506 ile alakalı olabılırmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9506 da portal sorunu yaşayan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam İki gün önceye kadar sorun vardı MH yi aradım sinyal gönderdiler gece Cihaz güncelleme aldı şuan sorun Yok bütün içerikler açılıyor
Yeni model Türksat uyumlu 4k cihaz 15 Ekim'den itibaren bayilere gelecekmiş şimdiden siparişi verdim
Evt bende yaşadım aynı sorunu. Tekrar kurulum yaptık geldi. Turksata geçişten sonra sürekli problem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
spybox s11 cihaz aldım modül isteği için aradım müşteri hizmetlerini bakalım ne zamn gelcekler
-
9506 var bende ve max 1080i gösteriyor, 1080p ye nasıl ulaşıyorsunuz siz ?
Dostlar 9506 model cihazda max 1080i görüntü kalitesi var, 1080p gözükmemesinin sebebini bilen varmı ? Neyapmam lazım ?
Menü Ayarları Kullanıcı Ayarları Ekran Ayarları HDMİ Çözünürlüğü Yerel yapın 1080 P alırsınız.
Onu dediğiniz gibi ayarlıyayım ozaman.. 1080p gözüküyormu o şekilde yapınca yoksa YEREL demek 1080p mi demek ??
-
Yerel sec diğerlerinden sonra
"Yerel" in tam olarak manası ne arkadaşlar ?
Yerel seçtiğimde görüntüde bir iyileşme olmuyor çünkü.. Hani YEREL seç demenizdeki sebep ne onu merak ettim..
1080p oluyor örnek 1080i sectin sonra yerel secınce 1080p alıyor degısık :)
1080p olsa 1080p yazardı 😅 YEREL'in o anlama geldiğini pek sanmıyorum ben :))
Bana kalırsa yerel/native Auto anlamına geliyor.
Uydu alıcı bağlı olduğu TV'nin çözünürlüğüne göre kendi seçim yapıyor.
(1080p falan değil. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 17 Ekim 2022; 21:26:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X