Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
11
Favori
130.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim cihaz arızalıydı rica ettim bu cihazdan kurdular mail atsam benide testci olarak dahil ederler mi ayrıca 3 ay dizi ve film paketi açıyorlarmış bunu nasıl alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Arkadaşlar benim cihaz arızalıydı rica ettim bu cihazdan kurdular mail atsam benide testci olarak dahil ederler mi ayrıca 3 ay dizi ve film paketi açıyorlarmış bunu nasıl alabilirim

Test kullanicilarina gecerli film dizi paketi hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Arkadaşlar benim cihaz arızalıydı rica ettim bu cihazdan kurdular mail atsam benide testci olarak dahil ederler mi ayrıca 3 ay dizi ve film paketi açıyorlarmış bunu nasıl alabilirim

Ben talep ettim test kullaniciyim dedim yok oyle bi uygulama dediler..vermediler anlayacaginiz..
    Bende cihaz hakkinda donus yapmiyorum..
    Kendileri bilir..

• Mail attım test kullanıcısı olmak için dönen olmadı. Ayrıca servis bunu takmak için gelince 25 Tl ister şimdi

• okttay kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan iş yapıyorlar servis ücreti nedir arkadaş telekoma filan kızıyoruz ama adamlar hemen geliyor bir sorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Mail attım test kullanıcısı olmak için dönen olmadı. Ayrıca servis bunu takmak için gelince 25 Tl ister şimdi

Mail ile basvuru yapman lazim hocam yoksa servis ucret ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Ben talep ettim test kullaniciyim dedim yok oyle bi uygulama dediler..vermediler anlayacaginiz..
    Bende cihaz hakkinda donus yapmiyorum..
    Kendileri bilir..

Kayit ac hocam mail ile belirt geri donus olur

• halilka kullanıcısına yanıt
    Ilk sayfadaki mail adresine mail attım. Dönüş olmadı. Mesaj içeriğinde ne yazmak gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Ilk sayfadaki mail adresine mail attım. Dönüş olmadı. Mesaj içeriğinde ne yazmak gerekiyor?

Uye no yaz hocam istegini belirt.

• Yazdim cizdim.. Konu incelendi dediler.. Zaten suan 1 aylik hediye film paketniz var 3 ay hediye diye bisey yok dediler..

• Evde 2 abonelik var salı günü gelip birine takmışlardı cihaz kibar ve çok Hoşuma gitti rica ettim diğer kutuyuda bugün 9505 ile değiştirdiler

• quote:

Evde 2 abonelik var salı günü gelip birine takmışlardı cihaz kibar ve çok Hoşuma gitti rica ettim diğer kutuyuda bugün 9505 ile değiştirdiler

Hocam yukarda verdigimiz mail adresine cihaz hakkinda geri donuslerini yaparsaniz.

Gelisim daha hizli olur...

• Sanırım kutu test cihazlıktan çıktı. Arkadaşımın evine bağlamışlar. Güzel cihaz. Özellikle kanal listesindeyken ok'e basınca listeden çıkması ve Kanalları istediğin sıraya göre dizebilmen çok Hoşuma gitti.

• Şuan itibari ile cihazdan Dilediğin yerde ye bağlanamıyorum problem mi var arkadaşlar

• quote:

Şuan itibari ile cihazdan Dilediğin yerde ye bağlanamıyorum problem mi var arkadaşlar

Hocam bir sorun yok suan icin

• halilka kullanıcısına yanıt
    İntrolar değiştimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

İntrolar değiştimi ?

Yok daha bir hbr. Yok henuz,okadarda cizdik yolladik bakalim.

• bende görüşlerimi yazmadım 1 kere mail atmıştım değişiklik olmadı olursa yazarız..bir tek dikkatımı çeken stand by da ike kumandanın power tusuna 1 kez basınca cihaz acılmıyor 2 .de acılıyor..sizdede boylemı arkadaslar..
  • Büyük bir değişiklik olacağını zannetmiyorum dediğiniz gibi 2 kere basınca aktif oluyor..
  • Cihaz normal kullanıcılara dağıtılmaya başlandımı ? görüntü kalitesi nasıl bir video çekinde görelim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.