Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9102 den sonra birkaç gün 5103 cihaz kullandım ve hiç memnun kalmadım...kanal geçişlerinde donma ve görüntü kalitesinde düşüş yaşadım resmen çamur gibiydi...Yetkili servisten 9505 cihaz rica ettim saolsunlar bugün kurdular...Şuan tv min keyfini yaşıyorum cihaz hem çok estetik hem çok hızlı en önemliside görüntü kalitesi gerçekten diğer cihazlardan çok çok iyi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilka kullanıcısına yanıt
    mevcut kutyu değştirip bu 9505HD kutyu almak için servisi aradık 25 tl servis ücreti karşılığında yarın gelip kuracaklar, size sorum tv askı aparatı ile duvara asılacak bu cihazıda tv arkasında saklamak istiyoruz servisle görüştüğümde örneğin mutfakta vs. kullananların cihazı bu şekilde tv arkasına alarak kullandıklarını söylediler , bu cihazda normal mini hd uydu alıcıları gibi bir göz vs. yok sizce bu durum sıkıntı oluştururmu yani kumandayı görmeme gibi bir durum olmaz değilmi ?
  • Servisi aradim 1 tane kalmis hadi hayirlisi geliyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

Geldi koçum benim 9103 e gore. Cok iyi.

• Hayırlı olsun...inşallah memnun kalırsınız ben çok memnunum...
  • Güzel hocam küçük yerde kaplamıyor tasarım olarak güzel seri cihaz IQ ya hemen giriyor tavsiye ederim herkese.
  • Bende de Vestel DT 9103 HD kutu vardı. Sinyal ve görüntü sorunundan değişim talep ettim. 9103 de köşelerde kararma vardı.

Humax 9505 HD gerçekten çok iyi bir cihaz. Kanal geçişleri çok iyi. Arayüzü ise sade ve akıcı. Ancak yazılım güncellemesi gelir dedi takan kişi ama kendim arattım ses seda yok. Sizin yazılım sürümünüz kaç?
  • ycp322 kullanıcısına yanıt
    Valla banada dediler katiliyorum iyiki değişmişim cihaz cok iyi ve cok seri 9103 ten sonra ilac gibi geldi ben iice cozem cihazi en kisa zamanda yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

mevcut kutyu değştirip bu 9505HD kutyu almak için servisi aradık 25 tl servis ücreti karşılığında yarın gelip kuracaklar, size sorum tv askı aparatı ile duvara asılacak bu cihazıda tv arkasında saklamak istiyoruz servisle görüştüğümde örneğin mutfakta vs. kullananların cihazı bu şekilde tv arkasına alarak kullandıklarını söylediler , bu cihazda normal mini hd uydu alıcıları gibi bir göz vs. yok sizce bu durum sıkıntı oluştururmu yani kumandayı görmeme gibi bir durum olmaz değilmi ?

Hocam kumanda duzgun calismayabilir. Fazla kapsamli kumanda dugil cunki ama yinede denenebilir.

• Hiç 9504' ten geçen oldu mu? 9504' e göre görüntü kalitesi nasıldır?
  • waywedie W kullanıcısına yanıt
    9504 ten iyidir görüntü kaliteleri tv ye bağlı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

9504 ten iyidir görüntü kaliteleri tv ye bağlı zaten.

Doğrudur katılıyorum ancak ben aynı kullanıcı olarak değiştiren var mıdır diye soruyorum zaten. Fark varsa farkedecektir zaten.
  • arkadaşlar ücretsiz olarak veya sadece mevcut fiyattan taahhüt vererek hd kutuya nasıl geçebilirim? daha önce geçenler olduğunu okumuştum forumdan lütfen yardımcı olun. 10 yıllık kutu var ve kanalları gösterene kadar dakikalarca sorun yaşatıyor. 25 lira verin çözüm üretelim diyorlar da başka bir şey demiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apespecter -- 26 Aralık 2014; 14:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Bende de Vestel DT 9103 HD kutu vardı. Sinyal ve görüntü sorunundan değişim talep ettim. 9103 de köşelerde kararma vardı.

Humax 9505 HD gerçekten çok iyi bir cihaz. Kanal geçişleri çok iyi. Arayüzü ise sade ve akıcı. Ancak yazılım güncellemesi gelir dedi takan kişi ama kendim arattım ses seda yok. Sizin yazılım sürümünüz kaç?

Cihaz ilk cıktığından bu yana 1 kere güncellendi mevcut hatalar giderildi.. şuan sürüm 1.01.07 dir.
  • İntroları değişseler çeşke gelecek güncelleme ile.
  • Monster black platinium hdmi kabloda aldıktan sonra film kanallarındaki altyazı ve görüntü gerçekten bir harika oldu :) Altyazılardaki gölgelenmeler göz yormaları gitti görüntüde farkedilir derece de değişti sd kanallarda dahi. Tabi bu kablo 170 liraya geldi bana o ayrı :)
  • test kutusu istersem ücretsiz olarak televizyonun olduğu odaya kablo çekerler mi? hdmi girişli televizyonum digiturk odasında değil çünkü, digiturk şu anda izlenmiyor çünkü o odayı kullanmıyorum.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Test kutusu olarak verilmiyor uygulama bitmiş hocam.

• Yan odaya neden verilmiyor bu kutu acaba?
  • 10 gündür hm 9505 digiturk kutu kullanmaya başladım. Bu kutunun şöyle bir problemi var. Normalda digitürk kanal sıralamasında hd kanalları istek üzerine veya güncellemeyle daha ön kısımlarda kullanabiliyorsunuz. Bu kutudaysa bu özellik olmuyormuş. Alırken olur dediler.Sonra müşteri hizmetlerini aradım ve bu kutuda hd kanalları öne alma özelliği yok dediler.
    Bir sorun da; standby halinde bile ısınmaya devam ediyor. Fişten çekmediğiniz sürece ısınıyor.
    Bu sorunlar yazılım güncellemesiyle düzelir mi bilmem ama ben kutudan hoşlanmadım ve değiştirmeye çalışıcam.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.