Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımda var aynı cihaz hd kanallar önlerde. Aldıktan 1 hafta sonra başa gelir demişlerdi, ben de ara hemen hallediyorlar dedim ama aramadı, dedikleri gibi 1 hafta sonra geldi başa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 9103 için soracağım, onun son sürümü kaç? duruma göre kutu değişimi için uğraşacağım.
  • bugün 9505HD kutuya sahip oldum ücretsiz olarak yoksa aboneliğimi iptal edeceğimi bildirdim.eski kutu 9503HD idi.

ilk gözlemlerim kanal geçişlerinde pek hız farkı görmesemde ,menüleri gezmek internet dahil hızlanmış 2 ye katlanmış diyebilirim hatta 3 e
  • Test kullanicisi olarak iki aydir kullaniyordum.2gun once tum kanallar giittti.turksatta kullanilmayacakmis artik bu kutu.servis geldi diger hd kutulard ayda 5tl vermeyince acilmyacakmis.
    Digiturk musteriyle dalga geciyor .iptal edin dedim oleyse.bjk gs macindan sonra iptal ettirecem.yarin 5002 sd kutuyu takacaklar.

turksatta izleyenler sakin kanal kurulumu yapmasin.ben yaptim gitti kanallar

test kullanicilrina bu kutu ucretsiz yalani patladi yani

• Yanılıyor olabilirim ama 2015 le beraber digiturk kırdı kafayı gibi geliyor...
  • arkadaslar dt9102 cıhazım portalda cok agır kalıyordu ve degısım ı bu 9505 ile yaptılar portal kanal geçişleri çok iyi ben ses kalitesini de beğendim cihaz bence çok başarılı
  • draliba D kullanıcısına yanıt
    Ara mhi sinyal yolluyacaklar iş bilmiyen veyada üşenen biri çıkmıştır karşına.
  • Hd servisine 5 tl vermeden bu kutuyu turksatta kullanan var mi beyler

test kullanicilarina ozelllikle soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: diego1903

Hd servisine 5 tl vermeden bu kutuyu turksatta kullanan var mi beyler

test kullanicilarina ozelllikle soruyorum

Bu kutuyu turksata vermezler. Eutelsat a veriyolar genelde hen portal servisi yeni geldi TurkSat'a yinede servis daha iyi bilir.

• Ben turksatta kullaniyordum.yilbasinda kanallar gitti.

servis yeni 9505 hd kutuyu kuramadi.yanimda digiturku aradi.artik bu kutu turksattA kullanilmayacak dedi dt deki bayan
    Ben de argeye e posta attim.aradilar gecen gun.turksatta bu kutuyu kullanan cok abonemiz var dedi.ben gerekli islemlerin yapilmasi ni saglicam ayni kutu size geri verilcek dedi.

bakalim bekliyoruz ne zaman kurarlarsa artik.

• Bendeki 9505 kutuda müzik kanallarında info bilgisi de gözükmemesi üzerine kutu değişimi yaptım sagem.com kutu aldım.bence daha iyi.
  • draliba D kullanıcısına yanıt
    Şakamısın sen sagem tabi iyi plus ben vermem o kadar para o ayrı.
  • En son 22/10/2014 tarihinde güncellenmiş bir güncelleme bekliyoruz şu menüleri değişin artık.
  • Arkadaşlar cihazın on panelde r harfi ve yanında dönüp duran bir sembol var. Ne anlama geliyor?Kırmızı Işık yanıp sönüyor aynı zamanda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

Arkadaşlar cihazın on panelde r harfi ve yanında dönüp duran bir sembol var. Ne anlama geliyor?Kırmızı Işık yanıp sönüyor aynı zamanda...

Yazilim ariyor .

• Kutuları internete nasıl bağlıyoruz wifi ile
  • Bu yeni cihazları dağıtmaya başladılar mı? benim 9503 kutu hepten sapıttı değiştirmek için arayacağım ama yeni kutuyu vermezler diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Bu yeni cihazları dağıtmaya başladılar mı? benim 9503 kutu hepten sapıttı değiştirmek için arayacağım ama yeni kutuyu vermezler diye korkuyorum

evet basladi hocam.

• Bu cihazı yakın zamanda bayide test etme fırsatım oldu.gerçekten digiturk'ün en iyi HD cihazı olmaya aday.eğer yan oda alırsam bu kutudan bağlatıcam.şu anda yazılım almamasına rağmen cihaz çok hızlı IQ harika.sagem kullanmasam tercih ediceğim cihaz kesinlikle bu cihaz olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 19 Ocak 2015; 14:29:50 >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Cihaza wifi dongle takılabiliyor mu? Modem çok uzak kablo çekmek istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.