Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9505 hd maceramiz az once son buldu.servis dediki bu kutuyu eutelsat a takiyoruz hic sorun yasamadik.turksat ta guncellemeri yuklemiyor galiba bu kutu dedi.en son guncelleme de ulusal kanallar gitmisti.yine aynisi oldu.

9103hd kutuyu taktilar.hd görüntüsü dha iyi geldi Bana .daha keskin ve kontrasti yuksek sanki.
    menü gecisleri daha yavas ama.neyse bi da 9505 e bulasmam.3 defa kutu degisti.yeter artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de mevcutda kullandığım DT-9103 sorunlar çıkarmaya başlamıştı.
    Dün aradım yarın DT-9505 gelip takacaklar. Yanında 25 Tl takacaklarını da belirttiler
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    25 Tl tamamen saçmalık diginin bu saçmalığı artık kaldırması gerekiyor ama cihaz güzel kesinlikle tavsiyemdir HD cihazların arasında en iyisi diyebilirim ama bir üst modeli çıkarsa gene değişirim o ayrı :)
  • 9504 var evimde hiç bi sorun yokken para ödemeden bu cihazdan alabilir myim ugrastıgıma deger mi :)
  • Aranızda Kanal D, Show TV vs 20 küsürlü kanallardayken 104. TRT Müzik kanalı kaybolan var mı? Ve MDU türünüz nedir?

Bizim çanak MDU4 ve TRT Müzik kanalı yok.
  • ycp322 kullanıcısına yanıt
    MDU5 sıkıntı yok yeniden kurulum yapın.
    Musteri hizmetlerine ulaşın LNB değişimi gerekiyor mdu5 olması lazim yada üniversal olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak235

9504 var evimde hiç bi sorun yokken para ödemeden bu cihazdan alabilir myim ugrastıgıma deger mi :)

Dostum ben direk bağlı Bulunduğum servisi Aradım cihazımı değiştirmek istiyorum cihazı ben getirsem elinizde varsa 9505 ile ücretsiz değiştirebiliyor muyuz dedim evet dediler değiştirdim :) ama ÇOĞU kişiden para talep edilmiş burada sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz süper yalnız tek sorun cihazda ben teletext özelligini bulamadım.
  • Alpacino55 A kullanıcısına yanıt
    Yıl 2016 yok artık.
  • Arkadaşlar acil bir sorun var. Babamin üstündeki üyeliği iptal ettirdik o üyelikte 9505 verilmişti, iki gün önce ben yeni üyelik aldım üstüme ve 9504 takıldı. Açıkçası hiç memnun değilim cihazdan.

9505 i daha teslim etmedik evde duruyor, benim sorum ise kendi digikartimi 9505 e takip onunla izleyebilir miyim? Servis kutu değişimi için 25 TL istiyor, elimde varken servissiz halletmek istiyorum.

Kart ve cihaz eslestirilmistir birbirine başka cihazda calismaz kart.

• Ücretsiz değişim yapmıyorlar arkadaşlar, dt model eski saçma cihazım bozuk olduğu halde. Hatta yetkili teknik servisi aradım cihazı getireyim oraya dedim, ona rağmen 25 tl ücret alınıyormuş, hizmet bedeliymiş hizmet vermiyorsunuz ki ne alaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuksl

Ücretsiz değişim yapmıyorlar arkadaşlar, dt model eski saçma cihazım bozuk olduğu halde. Hatta yetkili teknik servisi aradım cihazı getireyim oraya dedim, ona rağmen 25 tl ücret alınıyormuş, hizmet bedeliymiş hizmet vermiyorsunuz ki ne alaka.

oyle bir sey yok sakin para vermeyin ben bozuk olmadigi halde 2 kez degisim yaptırdım digiturk isterseniz kullanici hatasi olsun icerideki cihazlara garantisi her zaman var sadece dışarıdaki canak lnb tarzi seylere karismiyor

• Valla üyelik iptaline kadar gittim ama nuh diyor peygamber demiyorlar, müşteri temsilcisi de aynı, teknik servis de aynı, bu arada teknik servis olarak avcılar bahadır elektroniği aradım. Kutuyu getireyim dedim ona rağmen 25 tl alınacak diyorlar. Ama neyse ki alakasız bir durum ücretsiz değiştirecekler, faturaya istemediğimiz bir paket faturalandırmışlar bunun için aradım, 3 aylık hediye ettiler o paketi, sonra başka bir sorununuz var mıydı diye sordu müşteri temilcisi, dedim ki bir sıkıntım var ama siz ilgilenir misiniz bilmiyorum dedim ve kutu değişimi için para istediklerini söyledim, müşteri memnuniyeti için bu sıkıntınızı ücretsiz gidereceğiz dedi. Siz direkt ücretsiz nasıl değiştirebildiniz, nasıl bir diyalog geçti ve ücretsiz yapılacağını belirttiler?
  • Ücretsiz olarak Sagemcom Digiturk Plus IQ kutusunu 1 yıl süreyle deneme için hediye etmişlerdi. Süre dolduktan sonra para vermek istemediğimden Humax kutu ile değiştirdiler. öncelikle şunu söyleyeyim, kanal geçişleri hızlı diyenleri hiç anlamadım. Ya Sagem çok iyiydi ben çok alıştım, ya da benim kutuda problem var. özellikle HD kanallar arası geçişler baya bir uzun sürüyor. son yazılım da yüklü. sizce normal midir?
  • Bu dt adamı kanser eder ulen biliyordum zaten bu alayının ne kadar çakal ve şerefli olduklarını ancak işde girmiş bulunduk aslına bunlara üye olacak donanım ve yazılımsal bir sorun çıkmazsa ki genelde çıkıyor o zaman hapı yuttun işde anandan emdiğin sütü burnundan fitil fitil getiriyorlar tabi sende bunun için her belli bir ücret ediyorsun

Bende bu dt5103 den çok çekiyorum (ekranada karelenme parazitlenme mozaiklenme seste tekleme vb sorunlar) (sinyalde vs hiç bir sorun yok) ve halen çekiyorum tam iki ayım mahvoldu gitt o kadar sinirlendiğime mi yanayım meşgul olduğumamı mağdur olmamamı giden boşuna 100 tl memi evet bunlarla karşı karşıyayım ve her ay gidip ücretini ödemek ağrıma gidiyor sanırım iptal ettirecem adamlarda satış sonrası destek ilgi alaka sıfır altı sıfır olmuş

Bu kadar olaydan sonra kavga dövüş 9505 modeli talebinde bulundum elimizde yok dedi merkezi aradım her seferinde aynı süreci anlatmaktan bıktım usandım bakalım neyse talebi aldı gelirmi gelmezmi ne zaman gelir bozukmu gelir sağlammı gelir bunların hepsi birer muamma en fazla bir hafta daha beklerim bakalım ne olacka ve umuduğum her zaman haklı çıktığım gibi malesef yok... şimdi herkes bir cihaz modelinden memnun veya değil misal benim bu kullandığım dt5103 ilk iki ayda çok iyidi memnumdun son iki aydır cızıtmaya başladı ama bu 9505 i de kullananlar memun hatta 5103 ile kıyaslayanlar olmuş yorumlar olumlu şekilde bakalım ne olacak

• True_Sun kullanıcısına yanıt
    Merhaba; bende iki aydır acayip mağdurum dt5103 yüzünden biraz araştırma yaptım bu cihaz iyi gibi ama ankarada ki servis elimizde yok diyip kestirip attı iki aydır dt ile akraba oldum resmen her gün sözlü yazılı kavga dövüş falan şimdi bu cihaz talebinde bulundum genelde kullananlar memnun ama siz nedersiniz
  • Dostum her ikisini de kullanmış biri olarak sana söylim ben; 5103'ün 9505e göre hiçbir artısı yok.9505de olup 5103de olmayanlar:

1. Daha ufak.
    2. Kanal sıralamasını istediğin gibi yapabiliyorsun favoride.
    3. Kanal listesi açıkken listeyi kapatmak için çıkışa basmana gerek yok, ok'ye bassan da çıkıyor listeden.
    4. Portal çok daha hızlı.
    5. Menüler daha büyük ve okunaklı.
    6. Kitlenme problemi yok.

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    Bunlar basit gibi gözüküyor ama önemli farklar bence ve gördüğüm kadarı ile olumlu güzel farklar olmuş işe yarar yani aslında kara kutu olsun sitabil çalışsın onada razıyım artık gerisini siz düşünün
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.