Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu yaptim hocam. 1080i duruyor. Hd kanallar var ancak kanal logolari bile net degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbbr10

Cihazda arıza vardı hm9505 yoktu hm9504 taktı yavaş geldi bana biraz
    ben değiştirdim 9504 berbat . kumanda geriden geliyor.

• 4k ya gecicem ya en iyi cihaz

• www2 kullanıcısına yanıt
    Bende de SD kanallar vardı aynı gün stand byda bir süre kaldı. Tekrar açtığımda HD kanallar gelmişti.
    Chaz 9505, uydu Eutelsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 4 Şubat 2019; 16:25:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Yeni DT üyesiyim, bayiden küçük bir cihaz isteyince bu cihazı tavsiye etti. Cihazdan genel olarak memnunum. Ancak birkaç sıkıntı yaşıyorum. Cihaza 100 GB harici HDD bağladım. Cihaz HDD'yi tanıdı. Cihazla HDD'yi formatladım. Ancak kumandadaki kayıt tuşuna bastığımda şöyle bir hata mesajı çıkıyor;

DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

Bu hatanın çözümü var mıdır?
  • fatsy F kullanıcısına yanıt
    Kayıt fonksiyonu digiturk tarafından engelleniyor maalesef hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatsy F kullanıcısına yanıt
    Ben de 640 gb taktım sorunsuz çalıştı. Arkaya taktınız değil mi. Kayıt ayarları vs var . Sonra yapıyor. Kaydı. Bende de başta yapmamıştı .

• quote:

Kayıt fonksiyonu digiturk tarafından engelleniyor maalesef hocam.

Kayıt fonksiyonunu açmanın bir yolu var mıdır?

quote:

Ben de 640 gb taktım sorunsuz çalıştı. Arkaya taktınız değil mi. Kayıt ayarları vs var . Sonra yapıyor. Kaydı. Bende de başta yapmamıştı .

Flash bellek takıyorum. Harici HDD bağlayın diye uyarı çıkıyor. Harici HDDyi cihazın arkasındaki USBye takıyorum, uydu alıcı ile HDDyi formatlıyorum. Kayıt tuşuna bastığım zaman hata mesajı çıkmakta. HDDye daha sonra MP3 attım, uydu alıcısı MP3leri gördü ve çaldı. Ancak dediğim gibi kayıt tuşuna basınca hata mesajı geldi. Müşteri hizmetlerini arıyorum, herşey normal teknik servise yönlendiriyorum diyor. Sizde de önce e102-29 hatası mı çıkıyordu? İnternette hata kodunu arayınca "Digiturk Plus" abonesi olmalısınız vb. şeyler çıkıyor. Online işlemlerden Digiturk Plus ek paket almaya çalıştığımda aşağıdaki hata mesajı çıkıyor;

DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsy -- 7 Şubat 2019; 21:35:5 >

• eski kutuyu 9505 ile değiştirmek istedim ama taktıkları cihaz 9503 çıktı.
    bu iki model aynımıdır.
    yoksa servisin oyununa mı geldim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 11 Şubat 2019; 16:0:41 >
  • Aynı değil.

Online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın ücretsiz değişim talep edin humax 9505 isteyin.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    tşk kayıt oluşturdum.
    gelen servisi şikayet etmeli miyim.müşteriyi eneyi yerine koydular.üstelik 9505 mi diye sorduğum halde evet bu dediler.
  • Evet şikayet edebilirsiniz.

• www2 kullanıcısına yanıt
    hocam siz bu durumu ne yaptınız? çamur gibi resmen.
  • arkadaşlar ben de 9505hd kutusunu kullanıyorum yıllardır ancak son zamanlarda bir problemim mevcut. cihazı açtığımda ya kanal listesi uçmuş oluyor ya eksik kanal oluyor yada kanallar siyah ekranda kalıyor. çözümü ise sadece cihazın fişini çekip 10 saniye bekledikten sonra cihazı açıp kanalı kurulumu yapmam gerekiyor. ama düşünün her gün açtığımda bu işlemi yapmak çok can sıkıyor. diğer tuhaf yanı ise bu durum ara ara kendi kendine düzelip sonra yine tekrarlıyor. çm ile görüştüğümde uzaktan bi işlem yaptıklarını tekrarlarsa servis çağırmam gerektiğini belirttiler ve doğal olarak yaptıkları işlem fayda etmedi. farklı cihaz takacaklar diye servis çağırmak istemiyor. servis çağırırken cihaz değişimi yapılacaksa sadece 9505 ile değişim kabul ediyorum diye belirtme imkanım var mıdır ?
  • sserkany28 S kullanıcısına yanıt
    Söyleyin başka cihaz getirirlerse kabul etmezsin yanında yoksa söyler zaten.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Digiturk, yeni 4K uydu alıcısına test kullanıcısı olarak dahil oldum. Benim gibi ilgilenen arkadaşlar olursa, 4kzappertest@digiturk.com.tr adresine e-mail atarak test kullanıcı olmak için talep gönderebilirler. Gruba dahil olmak için ön şartları Digiturk üyesi olmanız, üyeliğinizin PVR ek servisini içermemesi ve evinizde internet bağlantısının olmasıymış. Yeni 4K uydu alıcısı kablosuz bağlantı (WPS destekli) özelliğine de sahip. Uydu alıcısında PVR özelliği için dahili bir hard disk mevcut değil, dileyen bu özelliğe harici disk ile sahip olabiliyor. Ancak PVR özelliği başlangıçta olmayacak, ilerleyen haftalarda yazılım güncellemesi ile eklenecekmiş. 4K ek servis bedeli test süresince alınmayacakmış.

Değerli üyemiz,

Ülkemizde dijital yayıncılığa yıllardır öncülük eden Digiturk ile yepyeni bir heyecanı yine birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde 4K yayın deneyimini yaygınlaştırarak üyelerimize en iyi ve yeni teknolojiyi ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu gelişim sürecinde test kullanıcısı olmak üzere talebinizi memnuniyetle aldık. Bu süreçte sizlerle birlikte daha iyiye ulaşacağımıza inancımız sonsuz.

Test edeceğiniz yeni 4K uydu alıcısı şu anda var olan kutunuz ile değiştirilecektir, değişim için teknik servis bedeli test süresince 4K ek servis bedeli alınmayacaktır. Bu üyeliğe asıl üyeliğinizdeki paketler aynen tanımlanacak.

Sizden ne bekleyeceğiz?

- Test süreci boyunca bu kutuyu salonunuzda asıl kutu olarak kullanmanızı bekliyoruz.

- Geliştirme süreci boyunca ilk testlerden geçen yazılımlar diğer üyelere verilmeden önce sizlerin kutularınıza yüklenecek (yazılım yükleme otomatik olarak yapılacak, sizin ek bir şey yapmanıza gerek yok)

- Televizyon izlediğiniz süre içinde yaşadığınız problemleri, yazılım yüklenince yaşadığınız performans iyileşme veya kötüleşmelerini, kullanım kolaylığı ile ilgili görüşlerinizi yeni4Ktest@digiturk.com.tr adresine mail olarak iletmenizi bekleyeceğiz.

Hata bildirirken sizden ricamız:
    - ”Bu hatayı zaten biliyorlardır” dememeniz. Sıklık hatanın önceliğini belirlerken en önemli kriterlerden biri.
    - Hata oluştuğunu sırada neler olduğu ile ilgili olabildiğince detay yazmanız. Böylece aynı hatayı burada tekrar yaratmaya çalışırken işimiz kolaylaşır
    - Hatayı gördüğünüz sıradaki yazılım versiyonunu bildirmeniz
    - Mümkünse fotoğraf ve videolarla hata bildiriminiz desteklemeniz.
    - Mailinize cevap dönemediğimizde dikkate alınmadığını düşünmemeniz. Gelen tüm bildirimler inceleniyor, yoğun zamanlarda sadece sorunu anlamak için ek soru sormamız gerekiyorsa cevap e-maili atabiliyoruz.

Sizden gelen geri bildirimlere göre yazılımı üyelere verip vermeme kararı verileceği gibi, yapılacak geliştirmelerde öncelikler belirlenecek. Yazılım güncellemesi, geliştirmeler ve diğer duyurularımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşıyor olacağız. Desteğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli seyirler dileklerimizle, Digiturk Ar-Ge Ekibi

Not: Size daha hızlı geri dönüş sağlayabilmek adına yukarıdaki e-posta adresini sadece yeni 4K uydu alıcılarımızla ilgili konularda kullanmanızı ve başkalarıyla paylaşmamanızı rica ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtylmz334

Arkadaşlar merhaba,
    Digiturk, yeni 4K uydu alıcısına test kullanıcısı olarak dahil oldum. Benim gibi ilgilenen arkadaşlar olursa, 4kzappertest@digiturk.com.tr adresine e-mail atarak test kullanıcı olmak için talep gönderebilirler. Gruba dahil olmak için ön şartları Digiturk üyesi olmanız, üyeliğinizin PVR ek servisini içermemesi ve evinizde internet bağlantısının olmasıymış. Yeni 4K uydu alıcısı kablosuz bağlantı (WPS destekli) özelliğine de sahip. Uydu alıcısında PVR özelliği için dahili bir hard disk mevcut değil, dileyen bu özelliğe harici disk ile sahip olabiliyor. Ancak PVR özelliği başlangıçta olmayacak, ilerleyen haftalarda yazılım güncellemesi ile eklenecekmiş. 4K ek servis bedeli test süresince alınmayacakmış.

Değerli üyemiz,

Ülkemizde dijital yayıncılığa yıllardır öncülük eden Digiturk ile yepyeni bir heyecanı yine birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde 4K yayın deneyimini yaygınlaştırarak üyelerimize en iyi ve yeni teknolojiyi ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu gelişim sürecinde test kullanıcısı olmak üzere talebinizi memnuniyetle aldık. Bu süreçte sizlerle birlikte daha iyiye ulaşacağımıza inancımız sonsuz.

Test edeceğiniz yeni 4K uydu alıcısı şu anda var olan kutunuz ile değiştirilecektir, değişim için teknik servis bedeli test süresince 4K ek servis bedeli alınmayacaktır. Bu üyeliğe asıl üyeliğinizdeki paketler aynen tanımlanacak.

Sizden ne bekleyeceğiz?

- Test süreci boyunca bu kutuyu salonunuzda asıl kutu olarak kullanmanızı bekliyoruz.

- Geliştirme süreci boyunca ilk testlerden geçen yazılımlar diğer üyelere verilmeden önce sizlerin kutularınıza yüklenecek (yazılım yükleme otomatik olarak yapılacak, sizin ek bir şey yapmanıza gerek yok)

- Televizyon izlediğiniz süre içinde yaşadığınız problemleri, yazılım yüklenince yaşadığınız performans iyileşme veya kötüleşmelerini, kullanım kolaylığı ile ilgili görüşlerinizi yeni4Ktest@digiturk.com.tr adresine mail olarak iletmenizi bekleyeceğiz.

Hata bildirirken sizden ricamız:
    - ”Bu hatayı zaten biliyorlardır” dememeniz. Sıklık hatanın önceliğini belirlerken en önemli kriterlerden biri.
    - Hata oluştuğunu sırada neler olduğu ile ilgili olabildiğince detay yazmanız. Böylece aynı hatayı burada tekrar yaratmaya çalışırken işimiz kolaylaşır
    - Hatayı gördüğünüz sıradaki yazılım versiyonunu bildirmeniz
    - Mümkünse fotoğraf ve videolarla hata bildiriminiz desteklemeniz.
    - Mailinize cevap dönemediğimizde dikkate alınmadığını düşünmemeniz. Gelen tüm bildirimler inceleniyor, yoğun zamanlarda sadece sorunu anlamak için ek soru sormamız gerekiyorsa cevap e-maili atabiliyoruz.

Sizden gelen geri bildirimlere göre yazılımı üyelere verip vermeme kararı verileceği gibi, yapılacak geliştirmelerde öncelikler belirlenecek. Yazılım güncellemesi, geliştirmeler ve diğer duyurularımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşıyor olacağız. Desteğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli seyirler dileklerimizle, Digiturk Ar-Ge Ekibi

Not: Size daha hızlı geri dönüş sağlayabilmek adına yukarıdaki e-posta adresini sadece yeni 4K uydu alıcılarımızla ilgili konularda kullanmanızı ve başkalarıyla paylaşmamanızı rica ederiz.
    vallaha 4k TV olsa bende hemen gönderirdim olanlar kaçırmasın

• mhmtylmz334 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Yeni bir 4k kutumu çıkıyor acaba?

• merhaba,

benim de taahhütüm ay sonunda sona erecek. şu anda ücretsiz plus kutu kullanıyorum ama gördğüm kadarıyla artık ücretsiz plus kutu vermiyorlar. plus kutunun arayüzüne ve özellikle canlı yayını durdurma özelliğine çok alıştım. humax 9505'in arayüzü plus'ınkiyle aynı mı? mesela kanal değiştirmeden ok tuşlarıyla diğer kanallara bakarken plus kutuda o kanalda ne oynadığı küçük kutuda gözüküyor, bunda da aynı olay var mı?

bir de bu kutu içerisinde hdd olmadığı için kayıt yapamıyor ama hdd takılınca yapılıyor diye biliyorum. hdd takınca durdurma da yapılabiliyor mu?
  • theshiver kullanıcısına yanıt
    Küçük kutuda görünme yok. Kayıt, durdur, geri sar özelliği var.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.