Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baytilki

Fakat kolay kurulum yapınca moddaki Türksat kanalları en son kolay kurulum yaptığımda siliniyordu. Bu durum hâla var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Benim ki eutelsat söylediğiniz soruna hiç rastlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baytilki B kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme sağlatın mı kutuya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün gece cihazı standby'da bıraktım tüm ulusal kanallar hd olarak yerine geldi kurulumsuz bir şekilde halletmiş oldum bir daha da böyle sorunlarda bu yöntemi kullanacağım gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bu cihazdan var, harddisk ile kayıt yapabiliyorum kolayca ama sıkıntım şu ki kayıt yaparken başka kanal izlememe izin vermiyor. Bunu yapabileceğim başka receiver önerebilir misiniz digiturk'ten onu isteyeceğim.
  • canboca kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Digiturk plus kutu var fakat aylık 15 tl ücret var bilginiz olsun.

• Plus kutu 15 TL istediler bu sene,geri verdim

bu kutuyu verdiler, şimdilik problem yok

• Bu akşam galatasaray maçında kamera ışığında sorun vardı sanırım ışık parlaklığı belli aralıklarla azalıp yükseliyordu sizde de bu durum var mı ?

• Bu cihaza usb kumanda alıcı gözü takılabiliyor mu

• TuNcİx T kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• Zaman oteleme islemi yaparken kanal degistirmeye bastiginda direk kanal degistiriyor.plus cihazda zaman ielteleme yapildiysa ilk basmada canli yayina ,sonraki kanal degistirme tusuna basmaylada kanal degisiyirdu.Boylelikle zaman otelemenin yanlislikla kaybedilmesi onlenmis oluyordu Bu cihazin test kullanicilari, kullanimlarindaki hatalari bildirirken bunuda bildirseler yazilimla halledilecek bir hata gibi duruyor, Belki duzeltirler.

• Selamlar, ben 12 yıllık digitürk üyesiyim iptal edin dedim beni kandırdılar :) fiyat düşürdüler vs. Dedim portal çok yavaş servis gönderelim ücretsiz, kutunuzda değiş vs tamam dedim geldi çocuk humax 9505 taktı dedim bu kutu nasıldır, abi en iyisi bu arat internette dedi ve sizi buldum :) nedir bunun olyı napabilirim :))

• hDundar kullanıcısına yanıt
    Diginin en hızlı cihazı bide en yeni güzel almışsınız vallahi :)
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Kutu en iyi hd kutu diyebilirim. Sıkıntı yaşamazsınız öneririm.

• İyi akşamlar arkadaşlar. Evimde 9505 cihaz kuruldu yanlız merkezi sistemde Türksat hotbird ve eutelsat var. Cihaz kolay kurulum da turksattaki kanalları buluyor ama eutelsat kanallarını bulamıyor. Kendi mdu lari test etmesine rağmen görmüyor. Sebebi nedir. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

• chees007 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Sözleşmeniz eutelsat mı türksat mı hocam?

• eutelsat film kanallarıda var izliyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chees007 -- 2 Ocak 2019; 21:10:14 >
  • chees007 kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Dış tesisat kaynaklı bir sorun olabilir. Kontrol etmenizi öneririm.

• Yeni aboneliğime 9504 kutu getirmişlerdi. Kumanda tepkileri çok yavaş diye 9505 ile değişim istedim. Sağ olsunlar değiştirdiler. Servis kurulumu yaparken "USB aygıtı bir hatayla karşılaştı.Sistem arızasını önlemek için USB yi çıkartın" uyarısı çıktı. Kurulumu yapınca uyarı gitti. Daha sonra yine çıktı ve bir daha da gitmedi. Servise gelen arkadaş a sordum. Cihaz değişecek dedi. Başka çözümü yok mudur bu uyarının. Gizli menüden USB çıkarma işlemini yaptım düzelmedi.

• merhaba arkadaşlar bu cihazı internet üzerinden falan güncelleyebiliyor muyuz? Digitürk bu kutunun üzerine daha kutu çıkarmamış da zaten. Bende 3 senedir bu cihazı kullanıyorum da merak ettim belki güncelleme falan gelmiştir, onu yapınca daha da stabil olur mu diye ?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Digi yolluyor uydu üzerinden zaten güncelleme olduğunda.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.