Şimdi Ara

Digitürk Humax HD-IQ Kutu Paket Teklifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
26.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digitürk Humax HD-IQ Kutu Paket Teklifleri
    www.nextstarservis.com
    www.uyduservisi.org

Humax HD kutulu paket teklifleri oluşturulmuştur.
    Aylık HUMAX HD kutu taksidi farkı 7,90 TL dir. (vestel hd kutuda 5 TL olan fark)

HUMAX HD Kutunn daha gelişkin özellikleri ;
    - usb üzerinden harici hard diskinizi kullanarak canlı yayını durdurma , ileri geri sarma ,
    HD kalitesindeki yayınları kaydedip izleyeblme.
    - usb üzerinden resim ve müzik dosyalarını oynatma.
    - interaktive desteği (portal ve widget)
    a.youtube
    b.wikipedia
    c.digitürk uygulaması

İlgili kampanyaların detay tabloları aşagıdaki gibidir.

kampanya : baslangıç paketi + humax hd 24 ay taahhüt
    kampanya detay : 24 ay boyunca en az baslangıç paketine üye olana ( ayda 9,99 tl + 7,90 tl hd)
    HD uydu alıcı ve iç kurulum hediye.04,09,2011 tarihine kadarda lig v ve tercih edilirse yetişkin
    paketi hediye.

40 tl aktivasyon bedeli üyeye aittir.

ek açıklama : platin (özel) paket eklemek isteyenler için en az 2 keyif paketi zorunludur.

baslangıç paketi + h humax 17,99 tl lik paketin üstüne açtıracagınız diger paketlerin ve platin paketlerin fiyatları
    şu şekildedir..

tüm kyif paketlerinin tanesi :17,99 + 4 tl
    (platin) film veya dizi :17,99 + 13 tl
    (platin) full lig :17,99 + 41 tl
    (platin) şampiyonlar paketi : 17,99 + 37 tl
    (platin) taraftar (bjk yada fb yda gs) : 17,99 + 32 tl
    (platin) anadolu taraftar : 17,99 + 10 tl

Baslangıç + humax hd + 2 keyif paket aylık 25,89 tl..üstüne platin eklenilirse ilk 3 ay %50 indirimli

aktivasyon üyeye ait.
    çanaklı kurulum hediye
    eylül sonuna kadar lig tv açık , tercih edilirse yetişkin paket hediye
    hd uydu alıcı hediye

örnegin : baslangıç + humax hd + 2 keyif + lig tv toplamda 67 tl; ilk 3 ay 33,5 tl

baslangıç + humax hd + 1 keyif paketi alana aylık 21,89 tl kurulum çanaklı iç dış aktivasyon bedeli hepsi dahil 20 tl uydu alıcı hediye

TÜM TÜRKİYEDE HUMAX HD-IQ PAKETLERE ÜYE OLMAK İSTEYENLER ÖZEL MESAJ ATARAK TALEPDE BULUNABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 12 Mayıs 2018; 1:18:38 >

• GEREK GÖRÜNTÜ KALİTESİ GEREK ÜSTÜN ÖZELLİKLERİYLE TERCİH EDİLEBİLECEK EN İYİ DT CİHAZI

• ÜYELİGİNİ HUMAX HD CİHAZLA BAŞLATMAK İSTEYENLER TÜM TÜRKİYEDEN ÖZEL MESAJ ATINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 30 Mayıs 2012; 11:49:23 >

• bir haftadır kullanıyorum bu cihaz gerçekten çok iyi, en ufak bir sorun yaşamadım ayrıca görüntü kaliteside çok iyi sd performansıda mükemmele yakın, sanırım sonunda digitürk iyi bir cihaz buldu...
  • Cihaz iyi ama çok pahalı oldu bu sene maçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

bir haftadır kullanıyorum bu cihaz gerçekten çok iyi, en ufak bir sorun yaşamadım ayrıca görüntü kaliteside çok iyi sd performansıda mükemmele yakın, sanırım sonunda digitürk iyi bir cihaz buldu...

• şunda devam eden lig tv aboneliğim var ve ocak ayında taahütüm bitiyor... bu durumda hd pakete geçme şansım var mı? yoksa beklemem mi gerekecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ocak ayından sonra yeni üyelik açarak Humax HD kampanyasına geçebilirsiniz
  • bu receiverın modeli tam olarak ne diye geçiyor?
  • Humax 9502-HD
  • Bende bu kutudan bağlattım ama bir sorum var.

Acaba 2.5 inçlik bir harci hdd ile herhangi ekstra bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan, sürekli bağlı olacak şekilde kullanabilir miyiz?
    Birde biliyorsunuz digiplus için kullanılan uzaktan kayıt yöntemi var. sms ile iphone app ile uzaktan kayıt komutu verebilir miyiz bu cihazlada?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

Bende bu kutudan bağlattım ama bir sorum var.

Acaba 2.5 inçlik bir harci hdd ile herhangi ekstra bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan, sürekli bağlı olacak şekilde kullanabilir miyiz?
    Birde biliyorsunuz digiplus için kullanılan uzaktan kayıt yöntemi var. sms ile iphone app ile uzaktan kayıt komutu verebilir miyiz bu cihazlada?

Saygılar.

2.5 Harici hdd ile sorunsuz kullanabilirsiniz , ben de kullanıyorum şuana dek bir sorun olmadı .

Bildiğim ve kullandığım kadarı ile uzaktan komut verme gibi bir özellik yok , ancak istediğiniz yayınları rehber den işaretleyerek kayıt yapabilirsiniz cihaz kapalıyken de kayıt atandıysa , kayıt yapabiliyor . programlamanıza bağlı
  • Üyeliği bulunanlar HD yayına geçip Humax 9502-HD bu cihazdan talep edemezmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Üyeliği bulunanlar HD yayına geçip Humax 9502-HD bu cihazdan talep edemezmi ?

Edebilir tabiki ben bu şekilde aldım bu cihazı.
  • tüm kutularda kanal listesi bu şekilde mi?

• Merhaba;
    Hayır.Kanal listelerinin ve menülerin tasarımları cihazlara göre değişmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe*

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Üyeliği bulunanlar HD yayına geçip Humax 9502-HD bu cihazdan talep edemezmi ?

Edebilir tabiki ben bu şekilde aldım bu cihazı.

nasıl aldın anlamıyorum adamına göre muamelemi yapıyorlar. Bugün talep ettiğimde yapmadılar. İlla yeni üye olacakmışsın.
  • bende aldım hocam humaxı
    2 tane üyeliğim vardı hemde.

Mevcut üyeliğim hd değildi. Call centerdan hd ye geçmek istiyorum ama sadece humax kabul ederim dedim.
    Milyon kere uyarmama rağmen tamda tahmin ettiğim gibi servis 9102 vestel getirdi.
    Aynen geri yolladım. Daha onlar arabaya binmeden hem servise hem call centera bir dünya saydım sövdüm.

Çocuklar 5 dk sonra geri geldiler. Biri form doldurdu diğeri humax almaya servise geri gitmiş getirdi ve taktılar.

Dipnot: gelen çocuğun bana bi diklenmediği kaldı. Öyle efe, öyle artist zor tuttum kendimi. Çok bozuldu çook
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

bende aldım hocam humaxı
    2 tane üyeliğim vardı hemde.

Mevcut üyeliğim hd değildi. Call centerdan hd ye geçmek istiyorum ama sadece humax kabul ederim dedim.
    Milyon kere uyarmama rağmen tamda tahmin ettiğim gibi servis 9102 vestel getirdi.
    Aynen geri yolladım. Daha onlar arabaya binmeden hem servise hem call centera bir dünya saydım sövdüm.

Çocuklar 5 dk sonra geri geldiler. Biri form doldurdu diğeri humax almaya servise geri gitmiş getirdi ve taktılar.

Dipnot: gelen çocuğun bana bi diklenmediği kaldı. Öyle efe, öyle artist zor tuttum kendimi. Çok bozuldu çook

havalar çok ısındı sıçakdan dır :) no problem :)
  • Cihazı satın almak istesek, ne kadar tutuyar ve digiturk kabul ediyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.