Şimdi Ara

Digiturk İçin USB TV Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digiturk HD ve D-Smart HD aboneliklerim var, ancak tv yerine bilgisayardan HD olarak izleyebilmek istiyorum. Sanirim TV kartlarinin yani sira "Roxio Game Capture HD PRO" gibi donanimlar da ise yarayabiliyor. Aranizda daha once tecrubesi olanlar vardir diye tahmin ediyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Simdiden tesekkurler, cheers!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul4tnt -- 21 Eylül 2014; 2:02:39 >

• soul4tnt kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz cihazlar yayını kaydetmek için ki hdmi çıkışlarında kopya koruması olduğu için kayıt yapamazsınız. Bilgisayar monitöründen hd izlemek için ise monitörün özelliğine göre hdmi kablo veya hdmi to dvi kabloya ihtiyacınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Dediğiniz cihazlar yayını kaydetmek için ki hdmi çıkışlarında kopya koruması olduğu için kayıt yapamazsınız. Bilgisayar monitöründen hd izlemek için ise monitörün özelliğine göre hdmi kablo veya hdmi to dvi kabloya ihtiyacınız var.

Yani kopya korumasi oldugu icin kayit yapmasam bile yayin ozelligini kullanamaz miyim? Diz ustu bilgisayar oldugu icin aslinda ubs cozumu ariyorum.
  • soul4tnt kullanıcısına yanıt
    Hdmi üzerinden tv kartı/capture kartı tarzı bir cihazda yayın alamazsınız. usb tv kartı alarak sadece analog görüntüyü aktarabilirsiniz. Hd kanalları izlersiniz ama hd olarak değil düşük çözünürlükte izlersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMART TV için KLAVYE SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.