Şimdi Ara

Digitürk İnternet cayma bedeli bizden kampanyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce kullandığım türkcell superboxdan taahhüt dolmadan ayrıldım . Digitürk İnternet cayma bedelinin 1500₺ ye kadar kendileri karşılayacağını belirtti ve bende geçtim.ama şimdi Digitürk illa karşıdan taahhüt faturası almamı istiyor.superboxda fatura gönderdi ama içerikte kampanya iptali yazıyor başka açıklama yazamıyoruz diyor. İki kurumda beni ortada koydu .daha önce bu durum başına gelen oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hatayı başta digiturk seçerek yapmışsınız ne diyelim geçmiş olsun tahüttünüz biterse veya yine cayma bedeli ödeyen düzgün bir firma bulursanız ona geçmenizi öneririm.Hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değil ama altyapınıza göre

Turknet

Turkcell superonline

Turktelekom

Kablo net gibi

en azından kendi altyapısına sahip firmaları önerebilirim turktelekom kendi altyapısını bazen farklı firmalara kiralıyor sonra siz gidip o firmalarla sözleşme yapıyorsunuz ama altyapı turktelekom sonuçta arada çok fark yoksa altyapı sahibini seçin günün sonunda kiralayıcı firmalar avantajlı görünse de zarar ettiriyor.Kiralayıcı firma olarak en düzgünü sanırım türknet sanırım.#reklamdeğil

• quote:

Orijinalden alıntı: rayli82

Hocam hatayı başta digiturk seçerek yapmışsınız ne diyelim geçmiş olsun tahüttünüz biterse veya yine cayma bedeli ödeyen düzgün bir firma bulursanız ona geçmenizi öneririm.Hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değil ama altyapınıza göre

Turknet

Turkcell superonline

Turktelekom

Kablo net gibi

en azından kendi altyapısına sahip firmaları önerebilirim turktelekom kendi altyapısını bazen farklı firmalara kiralıyor sonra siz gidip o firmalarla sözleşme yapıyorsunuz ama altyapı turktelekom sonuçta arada çok fark yoksa altyapı sahibini seçin günün sonunda kiralayıcı firmalar avantajlı görünse de zarar ettiriyor.Kiralayıcı firma olarak en düzgünü sanırım türknet sanırım.#reklamdeğil

Tam da digitürk İnternet e geçeceksen gördüm yazınızı. Yıllardır poyraznet Net galaksi falan kullandım. Onlardan Bi farkı var mı ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hrn001 H kullanıcısına yanıt

Hocam bu biraz altyapıyla ilgili altyapınız hangi internet servis sağlayıcı veya sağlayıcılar varsa ve bu alt yapı kime aitse mantıklı düşündüğümüz zaman bu iss den kiralayan başka bir firmadan daha ucuza aynı hizmeti almamanız lazım.Yani altyapınıza bakıp sahibi kimse ondan almalısınız tabi dediğiniz gibi farklı firmalar mevcut memnun bir şekilde kullanıyorsanız sorun yok.

ama digitürk adı çıkmış bir firma.Adının çıktığını kendi de pek tabi biliyor düzeltmek için bir şey yaptığını görmedim bu da o firmadan uzak durun dememe sebep oluyor.

Mesela sizin durumunuzda dediğiniz gibi farklı bir marka kullanıyorsundur memnunsundur kullanabilirsiniz kullanıcı tavsiye ediyorsa benden geçer not alır .

tüm isslerin sorunları var şikayetleri var

bir iss tavsiye ediliyorsa iyidir anlamına gelir ama tavsiye edilmiyorsa veya şikayetleri varsa kötüdür anlamına gelmez sadece benim gibi direkt uzak durun temkinli olun deniyorsa dikkat edilmeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.