Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
5
Favori
320.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Terbiyesizlerin verdiği faks numarasına faks kesinlikle gitmiyor. Ya hep meşgul oluyor ya da telefon çalıp çalıp sonra kapanıyor.

Bunun ustune iptal talebiniz elimize ulaşmadığı için yaynınızı 3 ocakta açıyoruz fln tarzı bir mesaj geldi yine kırtasiyeye gittim(farklı kırtasıyeler) yok gitmyor faks.

Adamlarin yolu bu işte faksın yollanmasını engellemeye çalışarak kullanıcıyı bu durumdan baydırma politikası gibi bişi herhalde.

Lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim? Bu ismini bile anmak istemediğim dolandırıcı firmaya bu faksı nasıl ulaştıurabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 15 Aralık 2011; 16:42:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leop

Beyler bana bir yardımcı olun ya.

Terbiyesizlerin verdiği faks numarasına faks kesinlikle gitmiyor. Ya hep meşgul oluyor ya da telefon çalıp çalıp sonra kapanıyor.

Bunun ustune iptal talebiniz elimize ulaşmadığı için yaynınızı 3 ocakta açıyoruz fln tarzı bir mesaj geldi yine kırtasiyeye gittim(farklı kırtasıyeler) yok gitmyor faks.

Adamlarin yolu bu işte faksın yollanmasını engellemeye çalışarak kullanıcıyı bu durumdan baydırma politikası gibi bişi herhalde.

Lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim? Bu ismini bile anmak istemediğim dolandırıcı firmaya bu faksı nasıl ulaştıurabilirim?

yazdığın dilekçeyi tara istersen maille at. Olmadı iadeli tahahütlü gönder merkezlerine. Mutlaka kapatacaklardır.
  • maili asla umursamazlar su iadeli tahahutlu olayina bi bakayim

ayrica o kadar sinirliyim ki ailemizdeki 2 diger digiturk uyeligini de kapattiricam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 15 Aralık 2011; 21:59:41 >
  • Merhaba digitürk mağduru arkadaşlar, Ben de sizdenim.
    Benim de iptal etme faksını gönderme zamanıyla ilgili bir sorum olacak. üyeliğim geçenlerde 2 ay dondurmuştum. Aralık2011 faturasında Yararlandiginiz indirimli kampanyaniz 03.02.2012 tarihinde sona eriyor ve altında da Taahhütlü üyeliginizin 2424. taksiti yazılı. bu durumda nasıl ve ne zaman iptal etmek için başvurmalıyım dt ye. yani iptal faksını ne zaman çekmeliyim. bu günlerde mi yoksa ocak2012 sonlarında mı? herkese iyi günler dilerim. yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.
  • arkadaşlar bügün üyeligimiptal oldu ama kanald star ntv gibi sd yayın yapan kanalların çogu açıktı aradım sordum lig tv kapalı bunlar niye açık diye yeni bir uygulama oldugunu bir ay boyunca ücretsiz izliyecegimi ısrarla ücretsiz oldugunu kullanıcıyı magdur etmemek için yıl başından sonra böyle karar almışlar bilginize
  • bende bugun bana yapilan dolandiriciligi hazmedemedigim icin iptal islemi baslattim super paket kullaniyordum gecen sene spormax li bu sene kontrati yenilerken kanallarin bolundugunu gordum israrla sormama aldigim cevap butun lig tv kanallarini playoff maclari dahil seyredecegim soylendigi icin uyeligimi yeniledim dun ligtv 2 ve ligtv 3 kanallarimi kapattmislar arayinca aldigim cevap biz onlari size hediye veriyorduk artik vermiyoruz iptal basvurusu yaptim bakalim ne olacak
  • üyeligim ocak 3 ünde bitiyordu bende aralık 15 inde aradım fax çekmem gerektigi ve fax ellerine ulaştıgında 3 gün içersinde cep tlfnuna mesaj gelecegi söylendi faxı çektim 3 gün bekledim ses yok aradım fax gelmedi dediler bende faxın iletim raporunun elimde oldugunu size nasıl ulaşmıyor dedigimde kaybolmuştur diye bi yanıt verdiler tamam dedim oturdum faxın başına tekrar yolladım 2 saat sonra tekrar 2 saat sonra tekrar 3 tane yolladım 3 ünunde detay raporu elimde ertesi gün gene aynı şekilde 3 tane yolladım (tabi her faxda çileden çıkıyorum fax a ulaşılamıyor yanıt yok.) 2 gün sonra aradılar iptal talebiniz alındı niye iptal ediyorsunuz diye soruyo siz dedim saf mısınız önce iptal için arıyorum iptal sebebini telefonda almıyoruz fax çekmeniz gerek diyo ondan sonra arıyor iptal sebebi nedir diye bende çektigim faxda hepsi yazılı vaktim yok deyip kapattım zaman sonra tekrar arandım teklifler için hayır dedim dün akşam eve gittiğimde baktım sinema kanalları kapalı diğerleri açık. aradım bu kutuyu ne zaman almayı düşünüyosunuz diye servis gelirse ücretliymiş ben götürürsem ücretsizmiş söktüm bende bugun teslim ettim eksiksiz dir diye tutanak da tutturdum ve bugun itibari ile kurtuldum

• peki reciver bedavalı kampanyalarda 2 yıl taahhüt yaptırıyorlar 2 yıl sonunda iptal başvurusu yapacak mıyız ayrıca digitürkün verdiği kart bizim mi oluyor ?? türksata açtırmak için 2 yıl geçmeli denmiş... bunun için nasıl bir işlem yapılıyor tecrübeli arkadaşlar var mı?
  • bende almayı dusunuyordum ne kadar illet birşeymiş bu dıgıturk ! valla gecmıs olsun arkadaşlar uzuldum boyle ugrastırmaları sınır bozucu cok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha1982

üyeligim ocak 3 ünde bitiyordu bende aralık 15 inde aradım fax çekmem gerektigi ve fax ellerine ulaştıgında 3 gün içersinde cep tlfnuna mesaj gelecegi söylendi faxı çektim 3 gün bekledim ses yok aradım fax gelmedi dediler bende faxın iletim raporunun elimde oldugunu size nasıl ulaşmıyor dedigimde kaybolmuştur diye bi yanıt verdiler tamam dedim oturdum faxın başına tekrar yolladım 2 saat sonra tekrar 2 saat sonra tekrar 3 tane yolladım 3 ünunde detay raporu elimde ertesi gün gene aynı şekilde 3 tane yolladım (tabi her faxda çileden çıkıyorum fax a ulaşılamıyor yanıt yok.) 2 gün sonra aradılar iptal talebiniz alındı niye iptal ediyorsunuz diye soruyo siz dedim saf mısınız önce iptal için arıyorum iptal sebebini telefonda almıyoruz fax çekmeniz gerek diyo ondan sonra arıyor iptal sebebi nedir diye bende çektigim faxda hepsi yazılı vaktim yok deyip kapattım zaman sonra tekrar arandım teklifler için hayır dedim dün akşam eve gittiğimde baktım sinema kanalları kapalı diğerleri açık. aradım bu kutuyu ne zaman almayı düşünüyosunuz diye servis gelirse ücretliymiş ben götürürsem ücretsizmiş söktüm bende bugun teslim ettim eksiksiz dir diye tutanak da tutturdum ve bugun itibari ile kurtuldum

çok akıllılar üşenir iptal etmez diye milleti uğraştırıyorlar ama ne oldu çok iyi yapmışsınız ama o kağıdı 10 sene saklayın 10 sene sonra 2011 yılından kalan 4 tl borcunuz varmış şu an 2021 tarihi ile yasal harçlarla 1000 tl oldu derlerse şaşırmayınız başına gelen bi yakın arkadaşım var bilesiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Orijinalden alıntı: pasha1982

üyeligim ocak 3 ünde bitiyordu bende aralık 15 inde aradım fax çekmem gerektigi ve fax ellerine ulaştıgında 3 gün içersinde cep tlfnuna mesaj gelecegi söylendi faxı çektim 3 gün bekledim ses yok aradım fax gelmedi dediler bende faxın iletim raporunun elimde oldugunu size nasıl ulaşmıyor dedigimde kaybolmuştur diye bi yanıt verdiler tamam dedim oturdum faxın başına tekrar yolladım 2 saat sonra tekrar 2 saat sonra tekrar 3 tane yolladım 3 ünunde detay raporu elimde ertesi gün gene aynı şekilde 3 tane yolladım (tabi her faxda çileden çıkıyorum fax a ulaşılamıyor yanıt yok.) 2 gün sonra aradılar iptal talebiniz alındı niye iptal ediyorsunuz diye soruyo siz dedim saf mısınız önce iptal için arıyorum iptal sebebini telefonda almıyoruz fax çekmeniz gerek diyo ondan sonra arıyor iptal sebebi nedir diye bende çektigim faxda hepsi yazılı vaktim yok deyip kapattım zaman sonra tekrar arandım teklifler için hayır dedim dün akşam eve gittiğimde baktım sinema kanalları kapalı diğerleri açık. aradım bu kutuyu ne zaman almayı düşünüyosunuz diye servis gelirse ücretliymiş ben götürürsem ücretsizmiş söktüm bende bugun teslim ettim eksiksiz dir diye tutanak da tutturdum ve bugun itibari ile kurtuldum

çok akıllılar üşenir iptal etmez diye milleti uğraştırıyorlar ama ne oldu çok iyi yapmışsınız ama o kağıdı 10 sene saklayın 10 sene sonra 2011 yılından kalan 4 tl borcunuz varmış şu an 2021 tarihi ile yasal harçlarla 1000 tl oldu derlerse şaşırmayınız başına gelen bi yakın arkadaşım var bilesiniz?

haklısınız yaparlar şaşırmam o yuzden hem teslim formunu hemde ödediğim makbuzları hem bilg. da hemde bi dosyam var oraya sakladım dursum :))
    kurtulmak istiyen biraz ağırlıgını koysun hiç taviz vermeden 2 3 gün arka arkaya günde en az 3 defa olmak üzere yollayın faxınızı kurtulun :)

• 2 senedir Türksat üzerinden sadece bursaspor maçlarını izliyordum. Aboneliğim temmuz ayı bitmeden 2 hafta önce arayıp 1 yıllık taahhüd verip 12.99 TL den sadece bursaspor maçlarını izliyordum. Temmuz 2011 de aradılar aboneliğimi 12.99 dan 1 yıllık yenilettim. Ocak 2012 faturası 19.99 TL geldi. Müşteri hizmetlerini aradım. Bu fatura neyin nesidir sabit fiyat geliyordu neden arttı diye sordum. Cevap ne dese beğenirsiniz. Siz 1 yıllık taahhüd vermemişsiniz ara kampanyadan yararlanmışsınız. Bizim her sene ocak ayında değişikliğimiz oluyor. Ayrıca bursaspor şampiyon kategorisine geçtiği için fiyat güncellemesi yaptık dedi. Bende dedim 2 senedir 1 yıllık taahhüdü telefondan veriyordum da şimdi nasıl oluyor taahhüd vermemiş sayılıyorum dedim. Mırın kırın yaptı bende kapatım kardeşim sizlemi uğraşacam dedim. Bursada biletler kapalı kale arkası 10 tl dedim. Maça gider izlerim daha iyi dedim. YOk siz bizim değerli müşterimizsiniz bilmem nesiniz demeye başladı. Üyeliğiniz iptal etmek için fax çekin dedi. Bende dedim. Madem taahhüdüm yok nasıl olurda iptal işlemi için fax çekmem gerekiyor dedim. Bu nasıl bir mantık deidm. Beyfendi bu standart bir prosedür dedi. Aman bu digiturk'e bulaşmayın. Kaydolmak kolay ayrılmak zor bir durum haberiniz olsun. Bu ayın faturasını mecbur ödedik. Bu ayın sonuna doğru fax çekip bu eziyetten kurutulacağım. Herkese digisiz hayat dilerim. Takın bir karasal anten izleyin kafanız rahat olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

bende bugun bana yapilan dolandiriciligi hazmedemedigim icin iptal islemi baslattim super paket kullaniyordum gecen sene spormax li bu sene kontrati yenilerken kanallarin bolundugunu gordum israrla sormama aldigim cevap butun lig tv kanallarini playoff maclari dahil seyredecegim soylendigi icin uyeligimi yeniledim dun ligtv 2 ve ligtv 3 kanallarimi kapattmislar arayinca aldigim cevap biz onlari size hediye veriyorduk artik vermiyoruz iptal basvurusu yaptim bakalim ne olacak

benimki de benzer bir durum, mega süper paket üyeliğim var, benim de yılbaşından sonra lig2-3 ve premier lig'i kapattılar. Şikayet için aradım, bunlar yeni kanal diyorlar. E dedim daha önce spormax vardı, onda bu yeni dediğiniz kanalların içeriğini yayınlıyordunuz, isim değişti içerik aynı, bu etik mi? cevap hep aynı, papağan gibi "bu yeni kanal vs..vs..". hadi ekospor paket üyeliğim olsa kapat da mega süper pakete ayıp oluyor yahu...

• arkadaşlar bende nisan 2011 de 24 aylık taahüt verrerek üye olmuştum. şimdi iptal ettrimek istiyorum benden geriye kalan ayların parasını alırlar mı. veya isterlerse ne yapmalıyım sizce. birde bu kutuyu geri alırlar mı
  • Dijitürk ile turkcell aynı kafa yapısında kalite de en üst seviyede ilgi de sorunlu müşteri olmayın yeter.yayınlar kalite hizmet kalite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reset45

Dijitürk ile turkcell aynı kafa yapısında kalite de en üst seviyede ilgi de sorunlu müşteri olmayın yeter.yayınlar kalite hizmet kalite

zaten aynı ikiside karamehmetin
  • son sayfada göremedim oyüzden yazayım dedim şu anda faks la iptal ediyorlar yeni işkence metodu 0212 2739999 a kimlik fotokopisi cep numaranız abone numaranız (m.hizmetlerinden ögrenebilirsiniz yada faturanızdan) isim soy isim imza nız bulunan bir dilekceyi fakslıyorsunuz sonrasını bende bilmiyorum faks bulsam fotokopi bulamadım onu bulsam vakit olmadı kaç ay sonra iptal ettirebilicekmiyim bakalım
  • Yasal dolandırıcı digitürk
  • Bütün konuyu takip edemedim, üyeliği iptal etmek için fax şart mı? Bizim Digiturk annemin adına, direk arayıp telefondan iptal edemiyor muyuz? Taahhüt dolalı 1 yıl oldu, televizyon bozuk olduğu için tv de izleyemiyoruz zaten.
  • Indirimli fiyatlardan yararlanmaya devam edebilmeniz icin taahhudunuz yenilecektir. Detayli bilgi icin Subat ayi icerisinde 0212 4737373'u arayabilirsiniz. iptal faxı çektim. Ancak böyle bir msj geldi. Bir bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.