Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
5
Favori
320.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar ben dün lig tv paketi aldım da bjk maçının heyecanı vardı. sadece maçı alıcaktım kandırdılar beni 12 aylık abone yaptılar. iptal ettirirsem bilmem indirimden mi ne faydalanamıcakmışım bişeyler zırvaladılar bişey anlamadım. nasıl iptal ettiricem iptal ettirirsem ne olur ben bişey anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemce

meraba arkadaşlar ben dün lig tv paketi aldım da bjk maçının heyecanı vardı. sadece maçı alıcaktım kandırdılar beni 12 aylık abone yaptılar. iptal ettirirsem bilmem indirimden mi ne faydalanamıcakmışım bişeyler zırvaladılar bişey anlamadım. nasıl iptal ettiricem iptal ettirirsem ne olur ben bişey anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

telefon konusmanızda sözlü taahütte bulundunuz mu örnek ben 12 ay üyeligi onaylıyorum gibi..... umarım yapmamıssınıdır.. musteri hizmetlerini 0212 473 73 73 u arıyarak iptal ettirebilirsiniz yada twitter üzerinden hemen size dönüş yapıp yardımcı oluyorlar ben öyle iptal ettirmiştim.. indirim den faydalanmama derken ne indirimi acaba ?

• birde size bir promosyondan bahsediyim... digitürk abone yıllıgınıza göre size hediye vermek te .. digitürke kayıtlı cep telefonunuzdan hediye yazın 3555 gönderin....(sms ücret 1 tl.dir) digitürk'e kayıtlı telefondan mesaj gönderin, kazanın bana 2 ay dizi paketi cıktı bazı arkadaslarasalon fılmı yada film paketi vs.. bir deneyin derim.. faydalanın derim
  • yaa evet onayladım bjk macı vardı gaza geldim. ne yapmam gerekiyo.
  • Beyler ben çözüm bekliyorum yardım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE BEKLİYORUM. NE YAPMAM GEREK ARKADAŞLAR. BİRİ SÖYLESİN NASIL İPTAL EDİCEM BU PAKETİ. SÖZLÜ ONAYLADIM.
  • quote:

BENDE BEKLİYORUM. NE YAPMAM GEREK ARKADAŞLAR. BİRİ SÖYLESİN NASIL İPTAL EDİCEM BU PAKETİ. SÖZLÜ ONAYLADIM.

Sozlu onay vermisseniz kabul etmissinizdir arayin musteri hizmetlerini cayma bedeli varmidir ogrenin varcderlerse tamamen iptal ettiricem vs diyin iptal icin faks nonuz nedir diyin bir blof yapin derim onlar sizi ariycaktir soyle yapalim vs diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Beyler ben çözüm bekliyorum yardım:)

sorunu goremedim alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlerine gelince 1 günde hallediyorlar,benim iptal'i 1 günde gerçekleştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: help21

Beyler ben çözüm bekliyorum yardım:)

sorunu goremedim alabilirmiyim?

Arkadaşlar şimdi aradım daha
    doğrusu internette form
    doldurdum beni aradılar dedimki
    vandaki depremden dolayı
    diyarbakıra geçiş yaptım ev
    arkadaşımda olmadığı için 52 lira
    pahalı geliyor üyeliğimi iptal
    ettirmek istiyorum eylül ayında
    24 aylık şampiyonlar hd paketi
    almıştım telefondaki kadın bana
    hem kutu hemde ligtv taahütlü
    olduğun için kutu parası bilmem
    biriki şey toplam 375 lira
    öderseniz iptal olur dedi şakami
    yapıyor bende indirimde
    kullandığım ay farkını
    ödemiyormuyum diye sordum
    hayır geriye kalan 22 ayın
    hesabını çıkardı bana bende iyi
    ben araştırıp size faksla dönecem
    dedim bana peki bir işlem
    yapmıyoruz görüşürüz dedi
    şakami bu arkadaşlar

• quote:

meraba arkadaşlar ben dün lig tv paketi aldım da bjk maçının heyecanı vardı. sadece maçı alıcaktım kandırdılar beni 12 aylık abone yaptılar. iptal ettirirsem bilmem indirimden mi ne faydalanamıcakmışım bişeyler zırvaladılar bişey anlamadım. nasıl iptal ettiricem iptal ettirirsem ne olur ben bişey anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Almış oldgunuz pakete 1 yıl kullanacam sözlü taahüt vermişsiniz.Bu 12 aylık taahüt bozma bedelini sizden alırlar şöyleki;kullandığınız ay ve taahüt farkı taraftar paketi taahütsüz fiyatı 40 tl taahütlü fiyatı 32 tl farkı 8 tl kullanılan ay*fark şeklinde yansıtılar yanlış değilsem.

• bu digiturkten anlasılan kımse menmun degıl kulanan arkadasların 10 kısıden 1 kısı cıkıyor ...
    Tahadüt konusuna gelınce bır bosluga dusup tahadut ımzaladım 24 aylık...
    vede cıhazımda sorun oldugunu hatta bazı sıkayet forumlarında bunu yazdım sozlu yazılı hıc bır sekılde bana olumlu bır donus yapılmadı...
    sımdı en son cagre tuketıcı mahkemesı arkadaslar varmı baska bır alternatıfı...
  • yeni gelişme ---

2010 haziran ayında zorla kavga gürültü iptal ettirmiştim. hesap dondurma teklifleride uyuz olup kavga etmiştim. en sonunda kutuyu teslim ettim teslim kağıdını falan aldımn
    neyse dün hukuk bürosundan gelen cep mesajı
    .... nolu digiturk aboneliğinizin ödenmemiş faturasından dolayı hakkınızda idari takip başlatılmıştır vs...vs..

• Media marketten almış olduğum eko spor paket geçen kasımın 20 sinde bitti.. 20 sinden önce de fax çektim paketimi kapatın uzatmak istemiyorum diye.. Bir bayan aradı sevgi diye.. Neden kapatıyorsunuz işte yeni fiyat filan verdi kabul etmedim. Dedi ki size 3 ay ücretsiz paket verelim..Şubata kadar ücretsiz aynı paketi izlemeye devam edin, o zamana kadar kararınızı verin devam edip etmiyeceğinize dedi. Kesinlikle fatura çıkmayacak dedi falan filan. Kabul ettiM. Bugün ayın 3'ü fatura dönemi olduğu için benim yayınlar kapanmış. Aradım müşteri hizmetlerini adamlara anlattım sevgi hanıma yönlendirelim o sizi arasın dedi. Sonra o aradı ben dondurulması için söyledim onu dedi. Öyle bişey demedim diyor. Ağzıma ne geldiyse dedim. Sığır karı zaten ben kimse sormadan iptal fax'ı çekmişim bana yararı olmadan niye dondurayım . Ha kapatmışım ha dondrumuşum. Durduk yere niye dondurayım. Gık giyemedi sonra kapatın dedim. Fax'ı yeniden göndereceğim iptalini alın. Kapattım telefonu... Bu kadar şerefsiz adi düzenbaz bi platform görmedim..Geçen ay bide fazladan fatura ödedim.. 20 si ile sonra ki ayın 3'ü için.13 günlük zamanın faturası 35 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

yeni gelişme ---

2010 haziran ayında zorla kavga gürültü iptal ettirmiştim. hesap dondurma teklifleride uyuz olup kavga etmiştim. en sonunda kutuyu teslim ettim teslim kağıdını falan aldımn
    .... nolu digiturk aboneliğinizin ödenmemiş faturasından dolayı hakkınızda idari takip başlatılmıştır vs...vs..

Hocam size cep mesajı gelmiş uyarı olarak bize resmen icra takibi yollamıştı düzenbazlar o gün bugün DT yi üstüne para verseler evime sokmam

• quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

yeni gelişme ---

Hocam size cep mesajı gelmiş uyarı olarak bize resmen icra takibi yollamıştı düzenbazlar o gün bugün DT yi üstüne para verseler evime sokmam

aynen, ben de üzerine para verseler evime sokmam. aslıda zaten bana promosyon gelmişti. televizyon alınca vermişlerdi. çanak antenden sonra güzel gemişti devam ettirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hecatomber

2010 Eylül ayı civarlarında aboneliğimin iptalini istedim.
    ek ük, işte aboneliği donduralım ödemeyin ama tekrar düşünmek için vaktiniz olsun dediler.
    iyi peki dedim.

sonrasında birkaç kez daha arandım.
    kapanmasını istiyorum dedim yine.
    peki dediler.

bir ay kadar sonra biri daha aradı,

"Kapatma başvurunuz olmuş, şöyle avantajlarımız var" dedi.

Ben de siz hala kapatmadınız mı? diye dellenince sonunda;

"Ben işlemlerinizi yaptım, size cihazların teslimi ile ilgili geri döneceğiz" dediler.

Sonra ben unuttum gitti. Arayan soran da olmadı. Zaten cihaz da Antalya'da ailemin evinde duruyor, ben Ankara'dayım. Aboneliğim de Kayseri'de :) (malum üniversite mezuniyeti sonrası pedere bıraktım gittim, ben askerdeyken o takılsın, maçları izlesin diye)

Neyse gel zaman git zaman, bugün telefonum çaldı;

"Böyle böyle, Digiturk Faturanızı ödememişsiniz, icra takibine alındınız, falan filan" dedi kadının biri.

"Digiturk'u kapatalı neredeyse bir sene oluyor ne faturası" dedim.

"Biz bilmeyiz, digiturk ü arayın" dediler.

Digiturk'ü aradım. Orada birisi "10. aya ait 40 liralık bir ödenmemiş fatura borcunuz görünüyor" dedi.

Sonra ilgili hukuk bürosunun telefonunu verdi. Aradım, peki dedim borç nedir?

"464TL" dediler.

Digiturk'ü tekrar aradım;

"Beyefendi biz size 10 11 ve 12. aylarda cihazı teslim etmeniz için "mesaj çektik". Siz de "mesajı almışsınız" ama teslim etmemişsiniz. yüz bilmemkaç küsür lirası zaten sırf oradan geliyor"

"Ben böyle bir mesaj filan hatırlamıyorum" dedim. Almışsınız dediler.

Kısacası aboneliği kurtarmak için onlarca kez arayan Digiturk, abonelik iptali söz konusu olunca SMS yolluyor.

Digiturk'ü övenler, bir de şimdi düşünsün bakalım. Lanet ettim, belki ileride tekrar geçerim diyordum. Bir kurtulayım bir daha hayatta işim olmaz bu firmayla.

Nereden bulaştım. Aklıma tüküreyim. Hayatımda ilk kez avukatla, icrayla haşır neşir oluyorum sayelerinde.

Kardeş senin probleminin aynısı bizdede var..bu kadar adilik olmaz.demekki m.emin karamemet bu sayede millete borcu olmadığı halde haksızicra takibi göndertme emri vererek. milletten haksız kazanç sağlıyor.bana da ne olduğu belirsiz bi avukatlık bürosundan sürekli hakkınızda icra takibi başlatılmıstır en kısa zamanda ödeme yapmanız aksi takdirde yasal işlemleri için başvurulucaktır diye yaklasık 1 senedir mesaj gelmekte.ilgili t.onat hukuk bürosu yazmakta..ve ben bu hukuk bürosunu arayıp bilgil almak istedğimdee bize sadece bu sekilde talimat verildiği bizde takipi başlattığımıza dair bildirim yapıoruz.ne kadar diye sorduğumda ise aynı şekilde 464 tl olarak söylemekteler..bu şunu anlamak istiyorum.bu haysiyetsiz insanların 3 kurusuna göz diken ve davalarının ne olduğunu bile bilmeyen avukatcıklara sesleniyorum..sizde acaba o paradan alacağınız payınızla cocuğunuza eşinize o parayı nasıl yedireceksizni....size sadece hassiktir diyorum...VE halkımızı bilinçlensin.DİGİTÜRKK MÜ SAKIN HA sakınn bidaha düşününnn..bırakın gerekiyosa türk fubolu batsınn..ordan aldıkları parayla zaten başıbos adamları getirmekteler....allah digitürke böyle haksız kazanclardan dolayı gelecek parayı mislisiyle çıkarmasını temenni ediyorum...hukuka havale etmiyorum.çünkü hukuk devletinde yaşamıyoruz...saygılar

• arkadaşlar benim bir sorum olacak durum biraz karışık başlangıç 08.10.2010. bitiş 08.10.2011 bitiş üyelik tahattüdüm bulundum ve yazın iki ay dondurma işlemi yaptım bana telefonda 2 ay tahhattüdünüz öteletmişti yani bitiş 08.12.2011 oldu dedi mhz. bu ay iti bariyle iptal ediyim dedim neymiş 08.10.2011 de iptal etmem gerekiyormuş o yüzden otomatik tahattüt zımbırtısını uydurdu siz dediz iki ay öteletecek diye dedim finas bölümümde hallettik neyseki şimdide bir sene ne kadar indirim aldıysam ödüyecegim söylendi sizde ne kadar öderim yada ne yapmam gerekiyor bulundugum paket şampiyonlar paketi iki keyif paketi başlangıç paketi ve hd kira bedeli toplam 63.00 lira ödüyorum indirim oldugunu sanmıyorum bilen varsa yadımcı olabilirmi
  • kasım ayı itibariyle 12 ay digiplus hd artı bir keyif paketi toplam 23.99 tl lik 12 ay taahhütlü üyelik işlemimi okeyleyip 1 ay kullandım fakat caymak istiyorum ne yapmam gerekir takribi ne kadar bir iptal bedeli çıkartırlar bana , yardımcı olursanız en hızlı haliyle ona göre arayıp iptal ettireceğim emsallerini bileyim ki , ona göre konuşup cevap vereyim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serderi

arkadaşlar benim bir sorum olacak durum biraz karışık başlangıç 08.10.2010. bitiş 08.10.2011 bitiş üyelik tahattüdüm bulundum ve yazın iki ay dondurma işlemi yaptım bana telefonda 2 ay tahhattüdünüz öteletmişti yani bitiş 08.12.2011 oldu dedi mhz. bu ay iti bariyle iptal ediyim dedim neymiş 08.10.2011 de iptal etmem gerekiyormuş o yüzden otomatik tahattüt zımbırtısını uydurdu siz dediz iki ay öteletecek diye dedim finas bölümümde hallettik neyseki şimdide bir sene ne kadar indirim aldıysam ödüyecegim söylendi sizde ne kadar öderim yada ne yapmam gerekiyor bulundugum paket şampiyonlar paketi iki keyif paketi başlangıç paketi ve hd kira bedeli toplam 63.00 lira ödüyorum indirim oldugunu sanmıyorum bilen varsa yadımcı olabilirmi

Senin gibi ben de yazın 2 ay dondurdum.Üyelik başlangıç tarihim 24.10.2011 di.06/12/2011 tarihinde iptal işlemi için fax çektim.Ertesi gün aradılar 03.01.2012 tarihinde iptal edebileceklerini söylediler.24.12.2011-03.01.2012 tarihleri arasındaki süre içinde 20 tl fatura kesmişler.iNŞALLAH 03.12.2011 TARİHİNDE KURTULUYORUM..
    Bence otomatik taahhüt zımbırtısı ile seni kandırmaya çalışmışlar..
    Bunlarla konuşurken dikkatli ve alttan almadan konuşursan kazanırsın yoksa seni kandırmaya çalışıyorlar.
    Bol şans...)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.