Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
5
Favori
320.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Bütün konuyu takip edemedim, üyeliği iptal etmek için fax şart mı? Bizim Digiturk annemin adına, direk arayıp telefondan iptal edemiyor muyuz? Taahhüt dolalı 1 yıl oldu, televizyon bozuk olduğu için tv de izleyemiyoruz zaten.

evet fax şart artık telefonla iptal etmiyorlar.
  • digitürke üye olduktan sonra sözleşme feshi için bi süreç varmı.mesela bi ürün aldığımızda 1 hafta içinde koşulsuz iade edebiliyoruz ya.digitürkdede böle koşulsuz fesh imkanı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: densonra

digitürke üye olduktan sonra sözleşme feshi için bi süreç varmı.mesela bi ürün aldığımızda 1 hafta içinde koşulsuz iade edebiliyoruz ya.digitürkdede böle koşulsuz fesh imkanı varmı

taahüt vermişseniz cezai şarta maruz kalmamak için taahüt süresini beklemek lazım. yoksa iptal etmekte bir sıkıntı yok.tabi digitürk iptalleri hukuka aykırı olarak her ayın 3 ünde gerçekleştiriyor.
  • quote:

Bütün konuyu takip edemedim, üyeliği iptal etmek için fax şart mı? Bizim Digiturk annemin adına, direk arayıp telefondan iptal edemiyor muyuz? Taahhüt dolalı 1 yıl oldu, televizyon bozuk olduğu için tv de izleyemiyoruz zaten.

02124739999 nolu tele iptal fax ını gönder. kimlik fotokopisinin arkalı önlü fotopisini a4 kağıdının aynı yüzeyine çektir. yine aynı yüze üye numarası, kart numarası, iptal sebebini yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

02124739999 nolu tele iptal fax ını gönder. kimlik fotokopisinin arkalı önlü fotopisini a4 kağıdının aynı yüzeyine çektir. yine aynı yüze üye numarası, kart numarası, iptal sebebini yaz.

Sağ ol hocam, altına imza falan atmamıza gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: densonra

digitürke üye olduktan sonra sözleşme feshi için bi süreç varmı.mesela bi ürün aldığımızda 1 hafta içinde koşulsuz iade edebiliyoruz ya.digitürkdede böle koşulsuz fesh imkanı varmı

taahüt vermişseniz cezai şarta maruz kalmamak için taahüt süresini beklemek lazım. yoksa iptal etmekte bir sıkıntı yok.tabi digitürk iptalleri hukuka aykırı olarak her ayın 3 ünde gerçekleştiriyor.

lig tv hd vardı bende 377 de 77 de aynı gösteriyordu pek fark yoktu 59 istediler ipta ettrdim türksattan 39 tl ye aldım fakat lig tv çok kötü gösteriyor maçlarda bazı pozisyonlarda top bile gözükmüyor ekran dışında kalıyor.hele maraton programı şansalla hakanı aynı ekranda verince adamların yarısı gözükmüyor turksattan ucuza alıyorum diye kalitesiz yayın izlemek zorundamıyım

• Arkadaşlar bugün iptal için aradım sorun çıkarmadan ve faks istemeden iptal ettiler.

Umarım sorun çıkmaz dijiturk olunca işin içinde korkuyorum
  • Yakında hesabı kapatmamak için adli sicil kaydı, ikametgah senedi ve erkeklerden teskere isterler herhalde.
  • bugun fax cektim usulune uygun ,sebebde tek taraflı paket degişikli dedim.1 saat içinde mesaj geldi,03.05 de uyeliginiz bitiyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

bugun fax cektim usulune uygun ,sebebde tek taraflı paket degişikli dedim.1 saat içinde mesaj geldi,03.05 de uyeliginiz bitiyor diye.

ne yazdınız acaba iptal sebebine örnek bir faks metni yayınlarmısınız yarın bende iptal ettireceğim .
  • Üyelik Bilgilerim;
    Üye No: ...............
    Cep Telefon No: .............................
    Üyelik İptal Nedeni:
    Geçtiğimiz yıl sizden aldığımı tüm servislerin karşılığında toplam 57 TL X 9 ay = 513 TL ödedim. (1 yıl taahhüt verdim, ilk 3 ay fatura ödemedim).
    Taahhütüm 3 Mayıs 2012 tarihinde sona eriyor. Müşteri hizmetleri ile yaptığım telefon görüşmesinde önümüzdeki yıl için taahhütümü yenilemem durumunda 57 TL X 12 = 684 TL ödemem gerektiği ifade edildi. Ben bu yıl, geçen yıl aldığım hizmetin aynısını %33 daha pahalı kullanmak istemiyorum. Bu nedenle, 3 Mayıs 2012 tarihinde sona erecek olan taahhütümü yenilememenizi ve bana sağladığınız servisi, taahhütümün bitiminde sonlandırmanızı rica ediyorum. Kartımı taahhütümün bittiği gün Digiturk Yetkili Servisine tutanak karşılığı teslim edeceğim. Nufüs cüzdanımın kopyasını ekte gönderiyorum.
    İyi çalışmalar,

• aralıkda mediamarktdan 12 ay ön ödemeli digiturk aldım aldığımda 2 ay dondurma işlemi yaplabileceğini söylediler bugun aradım 2 ay donduracağım diye sizin üyelik 1yıl olmamış hem ön ödemeli üyesiniz olmaz dedi bende sözleşmede nerde yazıyo bu dedim oda sözleşmede yazmıyo dt kendi insiyatifi dedi....
  • perşembe günü faxs çektim mesaj geldi hemen 03/06/2012 tarihinde üyeliğiniz iptal olacak diye

bugün aradılar siz bizim 8 yıllık üeyemizsiniz şöyle olur böyle olur başladı sallamaya

şu anki paketim

giriş paketi

2 adet keyif

sinema paketi

hd uygu alıcısı

full lig tv

60.00 tl ödüyorum

size 3 ay bedava yapalım para almayalım sonra ayda 72.00 tl olsun yemez dedim kapattım telefonu bir daha ararlar belki daha zaman çok
  • Arkadaşlar 2 yıl tahütlü giriş paketi üyesiyim 19 lira ödüyordum... Daha sonra 2011 kasım ayında 1 yıl tahütlü ligtv paketi de aldım... Şuan toplam 59 lira ödüyorum... Ve artık son olaylardan dolayı sadece ligtvyi kapattırmak istiyorum yaklaşık 7 ay ligtv kullandım... Şimdi ben bu şekilde kapatırsam tahminen ligtvyi ne kadar ödeme yaparım ? Bildiğim kadarıyla izlediğim süre boyunca kampanya fiyat farkını alıyorlar... Tabi play-off saçmalığı 160 lira bu farkıda iki ay için alırlarsa zararlı olan yine ben olacam... 2 ay dondurmak en mantıklısı sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuR_BeY -- 8 Mayıs 2012; 3:35:28 >
  • selam beyler;
    digitürk aboneliğimin 20.ayı;2 yıl taahütlü almıştım.
    daha sonra 2011-2012 futbol sezonu başında eylül sanırsam Eskişehirspor lig tv aboneliği yaptırdım.
    aylık 32 TL ödüyorum...
    şimdi biliyorsunuz ES-ES avrupa ligi play-off oynuyor,son 1 maçı kaldı.Bu maçtan sonra benim 1 yıllık aboneliğim bitiyor mu ve 4 ay sonra 24.ay olacak taahütte...Sorunsuz iptal ettirebilir miyim aboneliğimi?Bu Eskişehirspor lig tv paketinden dolayı 2012 eylüle kadar beklemem gerekmez değil mi?

Teşekkürler şimdiden...
  • Arkadaslar resmen kandirildim enayi yerine kondum lutfen yardim edin...
    Gectigimiz sene 8. Ayda digiturke 2 yil taahutlu hd paketine abone oldum humax uydu aliciyla 25.90a neyse derbi maclarinin oldugu ay lig tv paketini actiriyordum neyse 8.1.12 tarihinde digiturkten aradilar beyfendi kredi kartiniz varsa size 390 tl yani 32.5 tleye lig tv paketi abonesi edelim diye fiyat cazibime geldi o zaman aylik yanilmiyorsam eutelsatta 49 tleydi neyse dusundum mantikli geldi telefondaki bayana sordum hususi hanimefendi ligler araya girdiginde 2 ay dondurabilirmiyim diye telefondaki bayan tabiki dedi 3 defa ustune basa basa bende bunu ses kaydina aldim az once digiturk mh aradim beyfendi yeni prosudur cikti en az 1 senelik abone olmalisiniz oda 1 ay dondurabilirsiniz dedi resmen yine kandirildim cok zoruma gitti ses kaydida var lutfen akil verin ses kaydi flanda var tuketici hakem heyeti bu ise bakarmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 mayıs 2012 de digitürk e fax gönderdim mevcut aboneliğimin iptal edilmesi ile ilgili.
    hafta içinde 3 kez aradılar, devredin dediler, donduralım dediler falan filan hiç polemiğe girmeden kısa ve net olarak hayır dediğinizde çok ta kolay oluyormuş.
    03.06.12 de aboneliğimin iptal edileceğini ve uydu alıcısını teslim edeceğiniz yeri bildireceğiz dediler.
    du bakalım bu iş uzamaz ise kolayca hallolmuş olacak.
    ha bu arada dilekçeye yazdığınız iptal mazeretinin mantıklı, pazarlık konusu olamayacak bir sebep bildirin.
    ben kalıcı olarak yurtdışına gideceğimi yazdım.
    du bakalım ne olacak hayırlısı.
  • Mediamarket Digitürk Kampanyası ile 2011 11.ayda üyeliğim başladı.her yaz 2 ay dondurma işlemi yapıyordum..
    2 ay önceki kanun hükmündeki kararnameye göre !!
    6 aylık aboneler dondurma yapamazmışşş..
    en az 1 yıl olmalıymışşş..
    2003 ten beri üyeyim,her sene yeni üye oluyorum dedim..
    ama sonuç hüsran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

14 mayıs 2012 de digitürk e fax gönderdim mevcut aboneliğimin iptal edilmesi ile ilgili.
    hafta içinde 3 kez aradılar, devredin dediler, donduralım dediler falan filan hiç polemiğe girmeden kısa ve net olarak hayır dediğinizde çok ta kolay oluyormuş.
    03.06.12 de aboneliğimin iptal edileceğini ve uydu alıcısını teslim edeceğiniz yeri bildireceğiz dediler.
    ha bu arada dilekçeye yazdığınız iptal mazeretinin mantıklı, pazarlık konusu olamayacak bir sebep bildirin.

yurtdışına çıkma olaya herkesin ilk olarak aklına geliyor. bence bunu bilirlerse hiç iptal etmezler :) çünkü kimle konuştuysam hep aynı şeyi söyledi :) umarım gereksiz yere fatura ödemeden iptal edebilmişinizdir. her telefon konuşmasında bildirim için bana döneceklerini söylemişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

14 mayıs 2012 de digitürk e fax gönderdim mevcut aboneliğimin iptal edilmesi ile ilgili.

Dikkat edin özellikle aramazlar alıcıyı unutursanız alıcı kirası için borç çıkarıp sonradan icra işlemi uyguluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 30 Mayıs 2012; 8:55:46 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.