Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
5
Favori
320.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavizaman

ayın 3ü fatura kesim tarihi ona istinaden söylenmiştir.

Kesilecek bi fatura yok... Bu ayınki ödendi ve hemen ödedikten sonra üyeliğin iptalini istedim, iptal etmiyorlar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Merhaba,
    Ayın 26'sında yani 4 gün sonra 12 aylık taahütü bitecek olan üyeliğimi dün faks göndererek iptal ettirdim. Hemen telefona mesaj gönderip talebiniz işleme alınmıştır dediler. Yanlız sonra gelen mesajda üyeliğiniz "gelecek ayın" 3'ünde kapatılacaktır diyor. Bu bana extra fatura göndermek için yaptıkları bir birşeymi?

Bu konuda bilgi sahibi olan biri çok geç olmadan yardımcı olsun lütfen.

Digide fatura kesim tarihi her ayın 3ünde yapıldığı için 26 Eylül-3 Ekim arasını hesaplayıp ek ücret olarak isteyecekler,
  • digitürk üyeliğim 16 ekimde bitiyor.. 3 ekimden sonra iptal edersem 3 kasıma kadar ilave fatura çıkar mı? 3 ekime kadar üyeliğimi hala iptal etme şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

quote:

Merhaba,
    Ayın 26'sında yani 4 gün sonra 12 aylık taahütü bitecek olan üyeliğimi dün faks göndererek iptal ettirdim. Hemen telefona mesaj gönderip talebiniz işleme alınmıştır dediler. Yanlız sonra gelen mesajda üyeliğiniz "gelecek ayın" 3'ünde kapatılacaktır diyor. Bu bana extra fatura göndermek için yaptıkları bir birşeymi?

Digide fatura kesim tarihi her ayın 3ünde yapıldığı için 26 Eylül-3 Ekim arasını hesaplayıp ek ücret olarak isteyecekler,

Kapatmasınlar, fatura gönderip ücret istesinler bakalım şerefsizler... Bedavadan bi hafta daha ligtv izlemiş olurum. Kanunen onların fatura kesim tarihlerinin beni bir bağlayıcılığı olmadığı gibi, sözleşmede de fatura kesim tarihinden bahsedilmemiş. Daha bugün Ataşehir Kaymakamlığı'ndan bilgi aldım bu konuyla ilgili. Daha fatura göndermedikleri için bişey yapamadık tabi ama eğer gönderirlerse yasalar tüketicinin lehine.

Hakkınızı yedirmeyin, 30 dakikalık bir zaman ayırsanız yeter, kesinlikle uzun yorucu bir süreç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 25 Eylül 2012; 1:08:17 >

• Ya ben bunların telefonlarını açmıyordum, bir kere açacağım tuttu, adam da bir ay lig tv bedava ama 2013 sonuna kadar taahhüt olacak dedi, ben de maçları izlemek istediğim için kabul ettim ama.
    Aması oynanan futboldan ve yayınlardan memnun değilim, iptal etmek istiyorum, bana nasıl bir ceza çıkartırlar? 100 liraya kadar falan çıkacak bir cezayı verip kapatıcam, ligdeki futbol bir şey de sanki Türkiye kupasına da para istiyorlar, bedava La Liga izlerim yeter.
    Cihaz onların dolayısıyla cihaz için para isteme şansları yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

quote:

Merhaba,

Kapatmasınlar, fatura gönderip ücret istesinler bakalım şerefsizler... Bedavadan bi hafta daha ligtv izlemiş olurum. Kanunen onların fatura kesim tarihlerinin beni bir bağlayıcılığı olmadığı gibi, sözleşmede de fatura kesim tarihinden bahsedilmemiş. Daha bugün Ataşehir Kaymakamlığı'ndan bilgi aldım bu konuyla ilgili. Daha fatura göndermedikleri için bişey yapamadık tabi ama eğer gönderirlerse yasalar tüketicinin lehine.

Hakkınızı yedirmeyin, 30 dakikalık bir zaman ayırsanız yeter, kesinlikle uzun yorucu bir süreç değil.

Bana soylenen ve buradaki arkadaslarin yazdiklarina gore adamlar ayin 3'unde kapama yapiyorlar,
    Benim de ayin 17sinde 1 yil bitti,
    Dilekce yazip 3.10.2012 tarihinde uyeligimi bitirmek istiyorum diye faks cektim, 1 saat sonra mesaj geldi belirttigim tarihte kapatilacagina dair.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İptali için yazı fakslayacağım, güncel faks numarasını yazabilir misiniz?

• sporextra turksattan 4,99 iken bana 9,99 fatura etmiş serefsizler.cektim fax mesaj geldi 3.10 da kapanacak diye,son faturayıda odedim.insalla kapatmadan sonra fatıra falan kesmezler,keserlerse ne yapacagım bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

İptali için yazı fakslayacağım, güncel faks numarasını yazabilir misiniz?

Ben de bugün fax göndereceğim, dün konuştum şu numarayı verdiler; 0212 473 99 99.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

İptali için yazı fakslayacağım, güncel faks numarasını yazabilir misiniz?

Ben de bugün fax göndereceğim, dün konuştum şu numarayı verdiler; 0212 473 99 99.

Teşekkürler.

• benim üyeliğimde 22 ekimde bitecek ve iptal ettireceğim üyeliğimi ne zaman fax çekmem gerekiyor acaba ?
  • vanity fair 26 sinda bitecek diyosun ya onlar 3 ekime kadar olan yani 7 gunluk faturayi sana yansittilarrmi eylul faturasinda varmi ole bise birde mediamarkt tarzi kampanyali paketmi seninki de benimde 28 ekimde bitiyo aradim must hiz ya ekim 3 den once faks cekeceksin diyo o zaman 28 ine kadar nerdeyse 1 ay izleyemicem yada 3 kasim dan once cek 28 ekim 3 kasim 5 gunluk fatura gelir ekstra diyo ne kadar gelir acaba bu fatura
  • fatura kesim tarihi ayın 3ü ve öde-izle sistemi olduğundan ayın 3ünde o ayı ödemişsinizdir zaten, mantıken ödememeniz gerekir.
  • 27 temmuzda uye oldugum digiturk u gecen ay iptal etmek istedim.185tl indirim kullanmisim hesaplarına gore.Bunlar tamamen soyguncu.Arkadasim benim numaramı vererek dostlar kampanyasindan yararlandik.arayan kiz bisiler anlatti plus aboneligi ile birlikte 70tl dendi.3 eylule kadar kampanya bilmemne derken 4 eylulde mac izlemek istiyorum ligtv2 ligtv3 kapali.Ariyorum 10 tl fark,eurosport izlicem arıyorum 5 tl fark.Yav arkadas ben 70 tl veriyorum ekranda kipkirmizi paketiniz bunu kapsamiyor.Yaziktir gunahtir.Normal hiremco hd receiver ima geri donuyorum yarin.Plus dedikler dekoder kadar kotu bi dekoder gormedim hayatimda.Kanal degisikligi 5-6 sn suruyor.Zap yapmak imkansiz.Kendi basina kanallar degisiyor durmuyor.:) musteri hizmetlerini arıyorum fişi tak çıkar yaw arkadaş zaten blackberry den yeni kurtulduk başımıza bide bu çıktı.iptal talebime geri donen de olmadi,daha onceki arkadasin dedigi gibi caldirip kapatiyorlar.Telefon işim geregi hep elimdedir resmen sadece 1 kere caldi ve kapandi ben ariyorum efendim sizi aricaklar.Benim amacim zaten mac izlemekti onun icin de 100 tl fatura veremem.

• quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

27 temmuzda uye oldugum digiturk u gecen ay iptal etmek istedim.185tl indirim kullanmisim hesaplarına gore.Bunlar tamamen soyguncu.Arkadasim benim numaramı vererek dostlar kampanyasindan yararlandik.arayan kiz bisiler anlatti plus aboneligi ile birlikte 70tl dendi.3 eylule kadar kampanya bilmemne derken 4 eylulde mac izlemek istiyorum ligtv2 ligtv3 kapali.Ariyorum 10 tl fark,eurosport izlicem arıyorum 5 tl fark.Yav arkadas ben 70 tl veriyorum ekranda kipkirmizi paketiniz bunu kapsamiyor.Yaziktir gunahtir.Normal hiremco hd receiver ima geri donuyorum yarin.Plus dedikler dekoder kadar kotu bi dekoder gormedim hayatimda.Kanal degisikligi 5-6 sn suruyor.Zap yapmak imkansiz.Kendi basina kanallar degisiyor durmuyor.:) musteri hizmetlerini arıyorum fişi tak çıkar yaw arkadaş zaten blackberry den yeni kurtulduk başımıza bide bu çıktı.iptal talebime geri donen de olmadi,daha onceki arkadasin dedigi gibi caldirip kapatiyorlar.Telefon işim geregi hep elimdedir resmen sadece 1 kere caldi ve kapandi ben ariyorum efendim sizi aricaklar.Benim amacim zaten mac izlemekti onun icin de 100 tl fatura veremem.

Soyguncunun önde gideni bunlar,

Geçen sene 1 yıllık makine hediyeli almıştım. ben de kessinler diye bekliyorum. meğer 1 yıl sonunda otomatik uztıyorlarmış. siz uyanana kadar 1 fatura geliyor, sonra 2. faturayı yüksek fiyattan sokup zaten yapacağını yapıyor.

Bir daha digitürk mü tövbe..

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

benim üyeliğimde 22 ekimde bitecek ve iptal ettireceğim üyeliğimi ne zaman fax çekmem gerekiyor acaba ?

Bu ayın 3.de çıkan faturanızda şöyle bir hesaplama yapmışlardır, ödediğiniz fiyattan 04.10 - 22.10 arasını hesaplamışlardır 23.10 - 03.11 arasınıda paketinizin taahütsüz güncel fiyatından hesaplanıp size fatura edilmiştir. Bu ayki faturanız elinize ulaştıysa görmüşsünüzdür.

Hesaplamak için şöyle diyelim anlaştığınız bedel 30TL ise aylık ve kulandığınız paketin güncel fiyatı 45 TL ise, anlaşmanız gereği günlük 1 TL yapıyor 04.10 ila 22.10 arası 18 gün için 18 TL
    Güncel fiyat 45 TL olduğundan günlük 1,5 TL yapar 23.10 ile 03.11 arası 12 gün için 18 TL toplamda 36 TL fatura çıkar.

Digitürk aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız bu ayın sonuna kadar faxı çekin, uyanıklar bazen ilk fax gelmedi diyip 2-3 gün kazanıyorlar fax için ayın 25.ni geçirmeyin gelmedi derlerse tekrar yollamak için zamanınız olsun, ve kapatmamanız için geri dönüşler olacak düşünmek içinde vaktiniz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: akgulmurat1223

vanity fair 26 sinda bitecek diyosun ya onlar 3 ekime kadar olan yani 7 gunluk faturayi sana yansittilarrmi eylul faturasinda varmi ole bise birde mediamarkt tarzi kampanyali paketmi seninki de benimde 28 ekimde bitiyo aradim must hiz ya ekim 3 den once faks cekeceksin diyo o zaman 28 ine kadar nerdeyse 1 ay izleyemicem yada 3 kasim dan once cek 28 ekim 3 kasim 5 gunluk fatura gelir ekstra diyo ne kadar gelir acaba bu fatura

Bir önceki mesajda fatura hesabını açıklamaya çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

Ya ben bunların telefonlarını açmıyordum, bir kere açacağım tuttu, adam da bir ay lig tv bedava ama 2013 sonuna kadar taahhüt olacak dedi, ben de maçları izlemek istediğim için kabul ettim ama.
    Aması oynanan futboldan ve yayınlardan memnun değilim, iptal etmek istiyorum, bana nasıl bir ceza çıkartırlar? 100 liraya kadar falan çıkacak bir cezayı verip kapatıcam, ligdeki futbol bir şey de sanki Türkiye kupasına da para istiyorlar, bedava La Liga izlerim yeter.
    Cihaz onların dolayısıyla cihaz için para isteme şansları yok.

Size çıkacak ceza kullandığınız aylar için yararlandığınız indirim miktarıdır. Yani normalde ( taahütsüz ) 50 TL olan paketi siz taahütle 40 TL.den seyrettiyseniz. İzlediğiniz her ay için 10 TL isterler. Bazı arkadaşlar da sözleşme sonuna kadar olan parayı tek seferde talep ettiler demişti. En iyisi bunu müşteri hizmetlerine sormanız lazım ama olması gereken izlediğiniz aylarda ki indirim miktarını ödemeniz.

• Arkadaşlar digiturku aradım taahhütümü iptal etmek ve aboneliğimi sonlandırmak istediğimi söyledim ve bana bu işlem için kalan ayların parasını ödersiniz diyerek 500 tl fatura çıkardılar.E kardeşim ben kalan ayların faturasını verecek olsam niye kapattırayım ki?Ne yapmamı önerirsiniz Lig tv aboneliğim de var.

• 03/11/2012 de benim taahhütüm bitiyor az önce fax çektim 5 dk sonra sms geldi iptal talebi ellerine ulaşmış 03/11/2012 yayınlar kapanacak ama 2 ay üyelik hakları saklı tutulacakmış. bi sakatlık çıkmaz dimi beyler?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.