Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 03.04.2013'te abonelik başladı 2 yıllık,17.04.2013'te de yan oda başladı 1 yıllık

Annemin üzerine ve arayıp bedava salon filmi diye 9 ay taahhütlü Avantaj paketi tanımlanmış.

Ayda 100 TL buna vereceğime geldiğim yer olan D-Smart'a internet ile birlikte abone olmayı düşünüyorum

Aboneliğimi iptal etmek istiyorum,ne kadar öderim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 9 Eylül 2013; 18:41:01 >
  • Benim üyeliğim bu ay sonu bitiyor. Şampiyonlar + 2 keyif ile devam etmek istiyorum.

Ben arasam iyi bir teklif alır mıyım?

Yoksa iyi bir teklif için iptal faksı şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benim üyeliğim bu ay sonu bitiyor. Şampiyonlar + 2 keyif ile devam etmek istiyorum.

Ben arasam iyi bir teklif alır mıyım?

Yoksa iyi bir teklif için iptal faksı şart mı?

Bunu bende öğrenmek istiyorum illa faks mı çekmek lazım
  • Digitürk online işlemlerde promosyonlarımın bitiş tarihi
     DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız

ağustos ayı faturam

eylül ayı faturam

keyif paketi 3 adet diyor ama kampanya var diye yle açmıştım yoksa belgesel dışındakiler ne bilmiyorum bile, onun dışında sadece normal uydu kanallarını izliyorum karşılığı 19 tl iken şimdi 28tl çıktı, daha giriş seviyesi için bu fiyatları öderken lig paketi almaya kalkarsak işimiz var.
    Neyse bana böyle bir fatura gelince sabah aradım iptal talebi verdim, faks çektim, 30dk içinde faksın alındığına dair mesaj geldi.

Benim sormak istediğim benim promosyonlarım bittiş değil mi? iptal ettiğimizde ayrıca bir fatura çıkar mı? bu arada ben üye olurken 2 yıllık üyeliklerde hd kutu kullanıcının oluyordu, iade etmeme gerekir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

Digitürk online işlemlerde promosyonlarımın bitiş tarihi

ağustos ayı faturam

eylül ayı faturam

keyif paketi 3 adet diyor ama kampanya var diye yle açmıştım yoksa belgesel dışındakiler ne bilmiyorum bile, onun dışında sadece normal uydu kanallarını izliyorum karşılığı 19 tl iken şimdi 28tl çıktı, daha giriş seviyesi için bu fiyatları öderken lig paketi almaya kalkarsak işimiz var.
    Neyse bana böyle bir fatura gelince sabah aradım iptal talebi verdim, faks çektim, 30dk içinde faksın alındığına dair mesaj geldi.

Benim sormak istediğim benim promosyonlarım bittiş değil mi? iptal ettiğimizde ayrıca bir fatura çıkar mı? bu arada ben üye olurken 2 yıllık üyeliklerde hd kutu kullanıcının oluyordu, iade etmeme gerekir mi?

Digitürkte önce öde sonra izle sistemi mevcut. Dikkat ederseniz paketler için 16.09 ve ekim diye tanımlanmış. Sizin promosyonlar 16 eylülde bitiyor. Fatura hesaplama doğru ama bende HD üyelikli 24.99a izliyorum tahahütsüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 12 Eylül 2013; 12:36:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

Digitürk online işlemlerde promosyonlarımın bitiş tarihi

ağustos ayı faturam

eylül ayı faturam

Digitürkte önce öde sonra izle sistemi mevcut. Dikkat ederseniz paketler için 16.09 ve ekim diye tanımlanmış. Sizin promosyonlar 16 eylülde bitiyor. Fatura hesaplama doğru ama bende HD üyelikli 24.99a izliyorum tahahütsüz.

anladım, yani benim taahhüt bitmiş.

1 saat kadar önce aradılar, çok kibar bir şekilde teklif sunmak istedi, ben istemediğimi söyledim.Beni çok fazla uğraştırmadan 3 ekimde iptal olacak dedi. İnşallah bir daha aramazlar.

• Benimde bu ay 24 aylık kontratım doluyor. giriş+spor+hd farkı ile 19,99 veriyorum.
    İptal ettirip kartı verdikten sonra sonra çanağı eutelsattan turksata çevirsem normal uydu alıcısı gibi yayın alabilir miyim?

İşlerimin yoğunluğu dolayısı ile pek tv izleyemiyorum artık sadece turksat kanalları olsa yeter. Aylık ücret vermek istemiyorum.

Ya da digiturk'un basit paketine düşürsem ne kadar öderim en az? Tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sam48 -- 15 Eylül 2013; 16:47:42 >
  • 3 Nisan'da ana,16 Nisan'da yan oda olmak üzere 2 cihaz var.Biri Plus,biri IQ HD

Gelen yüksek faturalar,habersiz taahhütler nedeniyle çok memnun olduğum yayınları kapattırayım diye düşündüm.Superonline 8 mbps 50GB Akn'de var.İkisine 150 TL ödeyeceğime D-Smart + yan oda + net bağlattırayım dedim,100-110 TL arası birşey yapıyor. ( Mega + Maxi + 8 Mbps 50GB AKN )

Bugün harekete geçtim ve Digiturk'u aradım.Fakat telefonda müşteri temsilcisi denilen birşey yok.Üyelik iptaline basınca iptal işlemine gidiyor.Canlı destekten yazdım ve 418 TL ücret istediler.

Bu ücret bence çok fazla.

ana üyelikte ilk 4 ay % 50 indirim + 5 aylık 10 TL'lik Plus indirimi + alınmayan aktivasyon,dış kurulum,iç kurulum vs ücretleri taş çatlasa 250-300 çıkar demiştim...

Bu da faturalarım;Nisan'dan Eylül'e doğru

• Digiturk denen karaktersiz firmadan kurtulmaya çalışıyorum. Bu ay 24 aylık taahhütüm bitmesine rağmen normalde 18,90 lık faturayı 24,85 yapmışlar. 9/11/13 te aboneliğim bitmiş sözde ama 3/10/13 e kadar kullanabilirsiniz diyorlar.

Ayrıca iptal için faks istiyorlar ama sakın kanmayın. Öyle bir zorunluluk yok, karaktersiz firma bu devirde faks gibi çağ dışı aletle süründürüp vazgeçirmek istiyor.

Tüketici Kanununda ve BTK yönetmeliğinde açıkça yazıyor;
    - Tüketici elektronik ortamda
    - Telefonda sesli çağrı sistemiyle
    - Posta yoluyla veya
    - Faks yoluyla vereceği talimatla üyeliğini sonlandırabilir diye madde var. Ama digiturk denen firma herkesi faks a zorluyor.

Geçenlerde BTK dan yüklü miktarda ceza yediler faks zorlamasından dolayı. O yüzden telefonda iptal talimatı verin, ses kaydınız kalıyor nasıl olsa, ondan sonra BTK dan form doldurun şikayet edin, eşşek gibi kapatacaklar.
    Ben şuanda BTK'dan yanıt bekliyorum, adamlar kendilerini Kanundan yukarıda görüyor.

• Digiturk iptal ücretini odemek zorunda değilmişiz galiba

firmayı koruyan tüketiciyi ezen biraz madde yüzünden bu ücreti ödediğimizden Tüketici Hakem Heyeti ne dilekçe verirsek %99 kazanırsınız dedi bir mali musavir

Haklarımı arayacağım bende

Gelişmeleri yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 16 Eylül 2013; 21:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. ben geçen yıl mediamarktan 12 ay boyunca 500 tl ye kampanyalı; giriş + 2 keyif + şampiyonlar paketi almıştım ve 3 kasımda başlamıştı üyeliğim. İnternet üzerinden baktığımda bitiş tarihi 3 kasım olarak görünüyor.

Bitiş tarihinden önce faks çekmem gerekiyor mu iptali için yoksa kendi kendine iptal olur mu? Bazı arkadaşlarım 3 ekimde faks çekmem gerektiğini söylüyor, ekstra sürpriz fatura şoku yaşamak istemiyorum. Şuana kadar arayanda olmadı dijitürk ten hiç bir bilgim yok.

Bu kampanyadan yararlanan veya bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi acaba bana?

Teşekkürler
  • arkadaşlar çok acil yardım edermisiniz geçen ay tahautt verdiğimiz üyeliği iptal edersek 1 ay oldu tahaahut vereli ceza babında bir şey çıkarıyorlar mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Arkadaşlar merhaba. ben geçen yıl mediamarktan 12 ay boyunca 500 tl ye kampanyalı; giriş + 2 keyif + şampiyonlar paketi almıştım ve 3 kasımda başlamıştı üyeliğim. İnternet üzerinden baktığımda bitiş tarihi 3 kasım olarak görünüyor.

Bitiş tarihinden önce faks çekmem gerekiyor mu iptali için yoksa kendi kendine iptal olur mu? Bazı arkadaşlarım 3 ekimde faks çekmem gerektiğini söylüyor, ekstra sürpriz fatura şoku yaşamak istemiyorum. Şuana kadar arayanda olmadı dijitürk ten hiç bir bilgim yok.

Bu kampanyadan yararlanan veya bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi acaba bana?

Teşekkürler

Siz iptal faksini ekim ayi icinde gonderin onlar size dönüş yapar ama 25 ekimi geçmeden gonderin faksi

• peki hocam tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bekoksk

arkadaşlar çok acil yardım edermisiniz geçen ay tahautt verdiğimiz üyeliği iptal edersek 1 ay oldu tahaahut vereli ceza babında bir şey çıkarıyorlar mı ??

tabi ki de çıkar.

Aktivasyon ücreti,kurulum yapıldıysa kurulum ücreti,kullandığın paketlerin ve uydu alıcısının taahhütsüz liste fiyatları size fatura olarak geri döner.

Örnek vermek gerekirse ; 5 aylık üyeyim ve 418 TL iptal parası istiyorlar
  • 1 hafta cayma süresi olduğunu söylediler doğru mu ?
  • tahaahuttu gecen ay vermiştik 23 tl ek ödeme çıkardılar başka bir ödeme yok dediler sadece 1 kere 23 ü verip kapatacaklarmış inşallah başka şeyler çıkmaz kesin çıkacağını düşünüyorum.
  • Bu ib.elere inat faks falan çekmeyeceğim.
    Eşşek gibi iptal edecekler ama tüketici hakem heyetine başvuracağım, faiziyle paramı sonuna kadar alacağım.
    Çünkü kanun açık, sadece faks değil 3 tane daha seçenek var. Ama bu ib.netorlar kanunu hiçe sayıyor.

Kazandığımda da kararı burada paylaşacağım, herkese örnek olsun.
  • Taahütüm yok üyelik iptali istiyorum tam olarak ne yapmam gerektiğini söylermisiniz herkes farklı bir telden çalmış.
  • Vay be. Digitürk alsam mi diye düşünüyordum Teledünya yerine ama burayı okuyunca insan ürkmüyor değil :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.