Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

3 Kasım'da biten aboneliğimin 3 Ekim'de bittiğini (Kasım'da da dondurdum fatura gelmesin diye, Ekim'in faturası da gayet biten taahhüdümün fiyatından geldi -yeni taahhüdün zamlı olacağını da kendileri belirtmişlerdi-) söyleyip iptal halinde 1 aylık taahhüt farkı yansıtılacağını ve bunun da en fazla 8 lira olacağını (ki elimdeki belgelere göre hiç fark almamaları lazım) söylediler ve bir an önce kurtulmak adına 8 liraya takılmadan iptal ettim, Aralık 3'te iptal olacak diye cep mesajı da geldi ve üyeliğim iptal edildi fakat Aralık ayı için yansıyacağını söyledikleri Taahhüt farkı faturası 8 lira değil tam 53 lira (sadece 1 ay için sanki 1 ay yayın izlemişim gibi parasını istiyorlar utanmadan ve haketmeden). BTK'ya şikayet yazdım, Digi'yi arayıp belirttim ilgileneceklerini söylediler (ki pek ihtimal vermiyorum, herkese yaptıkları gibi "ses kayıtlarına ulaşamadık" ayağına yatabilirler.). Elimde son ödediğim faturanın zamsız (biten taahhüdüme) ait olduğunun belgesi ve daha önceden yaptığım online destek konuşmasının (3/11/2013 de biteceği belirtilmiş taahhüdün burada da ) ekran görüntüsü de var. Başka neler yapmamı tavsiye edersiniz; bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum (mesele ücretten çıktı artık 50 lirayla batmayız, fakat mesele milleti enayi yerine koyma olayına döndü).

Banada önceki üyeliğime ait bir aylık fazladan fatura çıkarmışlardı ve ısrarla çıkan faturanın iptal edilemeyeceğini belirttiler. Btk ile işi çözdüm, paşa paşa iptal ettiler. Ses kayıtlarında veya belgelerde yer alıyorsa her türlü çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 11 Aralık 2013; 16:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline üyeliği ile beraber 1 yıllık bedava digitürk kullandım ve süresi doldu.
    Online işlemlerden baktığımda promosyon bitiş tarihim 03/01/2014 olarak görünüyor.
    Bunun ne anlama geldiğini açıklayacak biri var mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk önden ödemelidir. Ödeyip izlersiniz. 3 aralıktaki faturayı ödeyince 3 ocağa kadar yayınınız devam eder.
  • bende bir kaç hafta önce faksımı çektim iptali gerçekleştirdim. bu hafta sonuda götürmeyi düşünüyorum kutu ile kartı. fakat kutu ve kartın yanında sözleşme vs diğer ıvır zıvırlarıda götürmem gerekiyor mu ?
  • türksaattayım şampiyonlar paketinin devamı için şöyle anlaştık,

4 ay ailecek + yetişkin + spor ekstra hediye ettiler.

4 ay 23,99
    8 ay 47,99
    2 ayda paketi düşürme hakkı sanırım 17,99 a düşüyor fatura. aylık ortalama 43 tl ye gelmiş gibi oldu. aslında dahada uğraşıp düşürmek lazımdı ama aboneliğin son günlerine kaldı pazarlık..
  • Arkadaşlar merhaba 2 sene önce cihaz bende kalacak şekilde taahüt vermiştim geçen sene nisandan beri de yan oda ile birlikte bu paketleri kullanıyorum. iyi bir teklif alabilmem için nasıl bir yol izlemem gerekmektedir. keyif paketlerinin taahütü bu ay bitmekte, onların yenilenmemesini nasıl sağlayabilirim. ve bu durumda giriş ve şampiyonlar paketim devam edermi?
     DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız

• Digitürk önden ödemeli çalışır. Taahhüt bitiş tarihinizden önceki ay faturayı yatırdıktan sonra iptal faxı çekin. İyi teklifleri genelde iptal faxı gonderince ertesi gün veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Digitürk önden ödemeli çalışır. Taahhüt bitiş tarihinizden önceki ay faturayı yatırdıktan sonra iptal faxı çekin. İyi teklifleri genelde iptal faxı gonderince ertesi gün veriyorlar.
    benim yıllık taahhüdüm 3 ocakta bitiyor.. saat 12 buçuk civarı iptal faxını yolladım.. aradan 10 dk. geçmeden cep telefonuma teyit mesajı geldi.. 3 ocak itibariyle kapanacakmış...
  • Yarın ararlar. Kapatmayın şunu verelim derler. İlk tekliflerini sakın kabul etmeyin, istekli gibi görünmeyin. Düştükçe düşüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Yarın ararlar. Kapatmayın şunu verelim derler. İlk tekliflerini sakın kabul etmeyin, istekli gibi görünmeyin. Düştükçe düşüyorlar.
    arkadaşlar başıma şu olay geldi... hani size demiştim ya kapatılacağına dair mesa geldi diye...saat 6da şu sekilde bi mesaj aldım: indrimli fiyatlardan yararlanmaya devam edebilmeniz için taahhudunuz yenilenecektir..
    arkadaşlar şaka mı bu ya? ne yapayım ben
  • raikkonenn82 R kullanıcısına yanıt
    Bende fax çektim bana da aynı mesaj geldi sordum iptal talebiniz görülüyor dediler sorun çıkar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Bende fax çektim bana da aynı mesaj geldi sordum iptal talebiniz görülüyor dediler sorun çıkar mı acaba?
    ben akşam telefon edicem.. ağzıma ne gelirse saydıracam... gerekirse gene faks atıcam...
    Hocam sistem otomatik olarakta bu mesajı atıyor olabilir siz sorun telefondan buraya yazın bakalım size ne deyecekler.

• quote:

Hocam sistem otomatik olarakta bu mesajı atıyor olabilir siz sorun telefondan buraya yazın bakalım size ne deyecekler.
    arkadaşlar 5 dakika sürekli aradım.. ama bütün temsilciler konuşıyormuş... boşta müşteri temsilcisi yokmuş... yalana bakar mısınız... konuşturmuyorlar bile...
    Gece daha az çalışan olduğu için öyle diyordur biraz bekleyin bağlanırsınız.

• quote:

Gece daha az çalışan olduğu için öyle diyordur biraz bekleyin bağlanırsınız.
    gece tekrar aradım .. iptal durumunu sormak için.. hattaki bayan 3 ocakta iptal edileceğini söyledi.. ve ısrarla neden kapatıyorsunuz devam ettirin gibisinden ısrarcı ifadeler kullandı.. durum o ki ; atılan ikinci mesaj tahrik edici bi mesaj galiba anladığım kadarıyla
    Doğrudur hocam kesinlikle aramamız sormamız için atılan bir mesaj :)
  • Ben de kapatacağım, bıktım para bayılmaktan.

Paket Adı Promosyon Durumu Promosyon Bitiş Tarihi
    BASLANGIC KANALLAR (AYLIK) PROMOSYONLU 03/02/2014
    BELGESEL KANALLARI (AYLIK) PROMOSYONLU 03/02/2014
    HD KİRALAMA (AYLIK) PROMOSYONLU 03/03/2014
    SPORSEVER PAKETİ (AYLIK) PROMOSYONLU 03/02/2014

Bir de üstteki bilgilere göre şubat başında fax çeksem uygun olur mu?
  • Arkadaslar, faxi gönderdikten sonra, "Sn Erakan, iptal talebiniz tarafimiza ulasmis olup,yayinlariniz 03.01.2014 tarihinde kapanacaktir.Mevcut uyelik haklariniz 2 ay sakli tutulacaktir" diye SMS geldi. Kutuyu ne zaman iade etmem gerekiyor?

• erakan kullanıcısına yanıt
    Yayınlarınız kapandıktan sonra 1 ay içerisinde iade etmeniz gerekir diye biliyorum ben.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.