Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fakstan önce telefonla iptal talebimi açtırdım. Hatta ordaki müşteri temsilcisi beni bilgisayardaki ses kaydına yönlendirmişti. Faks numarasını vs veriyor ses kaydı. Orada 3 ay içinde teslim etmeniz gerekir diyordu. İptal başvurusundan itibaren 3 ay mı yoksa yayın kesildikten sonra 3 ay mı onu tam bilmiyorum.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim, ben yayınlar kapandıktan sonra iademi yaparım. Bu arada Son 4 gündür yaklaşık 30 defa aradı Digiturk, inatla açmıyorum. Bakalım ne olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Cevaplarınız için teşekkür ederim, ben yayınlar kapandıktan sonra iademi yaparım. Bu arada Son 4 gündür yaklaşık 30 defa aradı Digiturk, inatla açmıyorum. Bakalım ne olacak..

Telefonda teklif sunuyorlar: 3 Ay bedava,yarı fiyatına 6 ay,şu paketler hediye tarzında çeşit çeşit.
    Siz bunuda kabul etmezseniz üyelik iptalini onaylıyorlar ve kapatıyorlar.
    Unutmadan yayınlar kesildikten sonra 3 ay içerisinde teslim etmeniz gerekiyor.
  • Arkadaşlar, ücreti peşin ödenmiş 12 aylık paketim 1 Şubat'ta bitiyor. Bu ayın sonuna doğru faks çeksem, herhalde 3 Şubat'ta kapatma durumu olacak. Aradaki günler için durum nedir? 2 gün falan oluyor sanırım.
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkür ederim, ben yayınlar kapandıktan sonra iademi yaparım. Bu arada Son 4 gündür yaklaşık 30 defa aradı Digiturk, inatla açmıyorum. Bakalım ne olacak..

kaç gün içinde mesaj geldi size acaba?
  • Ben faxı sabah atmıştım. Öğlen mesaj gelmişti. Geçen ay oluyor bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammer8

quote:

Gündüz saatlerinde meşgul çaldığı için gece saat 2-3 arası göndermiştim faksı. Ertesi gün de sms mesajı geldi.
  • quote:

quote:

quote:

Gündüz saatlerinde meşgul çaldığı için gece saat 2-3 arası göndermiştim faksı. Ertesi gün de sms mesajı geldi.

İptal faksını tam olarak hangi form ve içerik ile hangi numaraya gönderiyoruz dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya lanet olsun.
    geldiler superonline ile birlikte kurdular m.hizmetlerini aradım

adam kıvırdı mıvırdı ağzından yanlışlıkla "ilk 1 haftaki fest hakkımı" hatırlattı, daha sonra cumartesi günü, "cumartesi günü arayın yardımcı olalım" dediler (1 hafta geçecek ya, uyanık) direk üzerine gittim iptalini istiyorum dedim
    onaylıyor musunuz?
    1 dakika bekleteceğim
    iptal sebebiniz nedir?
    -bu benim kararım değil mi?
    deyince tamam dedi kestim dedi 1 günlük fatura gelir size dedi, kurulum parasını geri almazsınız dedi.O an yayın kesildi.
    onlardan elemanlar gelip parçaları alacakmış -herşeyi kutusuna koydum kenara bıraktım

biraz önceki mesajlara baktımda iptal ettirdiğini sanıp 2-3 ay uğraşmışlar falan... bende şuan bunun tedirginliğindeyim elim ayağım titriyor sinirden, başıma ağrılar girdi yahu.ne rezil bir firmadir ya lanet olsun

bir şey olur mu sizce?
    ya yarın gelip 2-3 saatlik kullanım diye 50-60 bilemedin 100-200 fatura çıkarırlar diye korkuyorum abi, ceptede para yok ki suratlarına fırlatayım.
    ne diyorsunuz?

• Faks çekemedim twitterdan durumu bildirdim çekemiyorum diye. Aradılar ve faks çekmişim gibi işlem yapıp iptal ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

quote:

İptal faksını tam olarak hangi form ve içerik ile hangi numaraya gönderiyoruz dostum?

Ben şuradan bakıp yapmıştım:http://www.uyelikiptali.com/digiturk-iptal-dilekcesi-ornegi/

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, ücreti peşin ödenmiş 12 aylık paketim 1 Şubat'ta bitiyor. Bu ayın sonuna doğru faks çeksem, herhalde 3 Şubat'ta kapatma durumu olacak. Aradaki günler için durum nedir? 2 gün falan oluyor sanırım.

Arkadaşlar şu soruya cevap verebilecek olan var mı?
  • Ersin Özbükey kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlara güven olmaz yazarlar 2 gün için ücret sıkıntı olur sonra.Bence en iyisi iptal işlemini yap digitürk kapandıktan sonra normal fatura döneminde(bir ay sonraki) bir kontrol et ücret kesilmiş mi diye.Ona göre öder geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, ücreti peşin ödenmiş 12 aylık paketim 1 Şubat'ta bitiyor. Bu ayın sonuna doğru faks çeksem, herhalde 3 Şubat'ta kapatma durumu olacak. Aradaki günler için durum nedir? 2 gün falan oluyor sanırım.

Arkadaşlar şu soruya cevap verebilecek olan var mı?

2 günün parasını alırlar kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Teşekkür ederim hocam. Tutup da 1 ayın parasını alalım falan derlerse fena söverim de, ondan sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Teşekkür ederim hocam. Tutup da 1 ayın parasını alalım falan derlerse fena söverim de, ondan sordum.

sonunda kurtulacağım para bayılmaktan bir de ordan bak :d
  • Bugün saat 14:29 da 02124737373 numaralı telefondan iptal bölümünden birisi aradı. Kendisi son derece kaba ve konudan uzak birisi, böyle bir çağrı merkezi çalışanı görmedim ömrümde...

Ne izlemek istiyorsunuz diye söze girdi? Ben de nasıl yani konu açık zaten dedim HD Şampiyonlar paketi dedim, size en düşük paketten açalım üyeliği dedi. Hayır dedim, bana daha önce teklif yapılmıştı zaten, daha iyi bir teklifiniz var mı dedim? O zaman size 12 Ay HD bedava vereyim dedi 3. sınıf esnaf ağızıyla... Ben de zaten 12 ay tahahut verene bu HD ücretsiz, siz mi veriyorsunuz yani dedim? İstemiyorum dedim, ısrarla hayır isterseniz şimdi açalım dedi. Yok dedim mailim ve isteğim gayet açık, 6 ay bedava vermiyorsanız istemiyorum dedim. O da o zaman bu ay sonuna kadar Decoderinizi kartınızı iade edin dedin. Ben de zamanında 24 ay tahahut karşılığı üye uye oldum ve cihazın mülkiyeti bana ait dedim, çünkü o zaman kampanya o şekildeydi. O yine aynı şeyi tekrarladı, önümdeki bilgi böyle dedi. Ben de şikayet kaydı oluşturun o zaman dedim ama dinlemedi.

Zaten bu cihaz bir işe yaramaz, şifre grilmez vs ama zamanında cihaz sizin dedikleri cihazı istiyorlar bir de...

• quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Bugün saat 14:29 da 02124737373 numaralı telefondan iptal bölümünden birisi aradı. Kendisi son derece kaba ve konudan uzak birisi, böyle bir çağrı merkezi çalışanı görmedim ömrümde...

Ne izlemek istiyorsunuz diye söze girdi? Ben de nasıl yani konu açık zaten dedim HD Şampiyonlar paketi dedim, size en düşük paketten açalım üyeliği dedi. Hayır dedim, bana daha önce teklif yapılmıştı zaten, daha iyi bir teklifiniz var mı dedim? O zaman size 12 Ay HD bedava vereyim dedi 3. sınıf esnaf ağızıyla... Ben de zaten 12 ay tahahut verene bu HD ücretsiz, siz mi veriyorsunuz yani dedim? İstemiyorum dedim, ısrarla hayır isterseniz şimdi açalım dedi. Yok dedim mailim ve isteğim gayet açık, 6 ay bedava vermiyorsanız istemiyorum dedim. O da o zaman bu ay sonuna kadar Decoderinizi kartınızı iade edin dedin. Ben de zamanında 24 ay tahahut karşılığı üye uye oldum ve cihazın mülkiyeti bana ait dedim, çünkü o zaman kampanya o şekildeydi. O yine aynı şeyi tekrarladı, önümdeki bilgi böyle dedi. Ben de şikayet kaydı oluşturun o zaman dedim ama dinlemedi.

Zaten bu cihaz bir işe yaramaz, şifre grilmez vs ama zamanında cihaz sizin dedikleri cihazı istiyorlar bir de...

aynı adam benide aradı bu sabah aynı şekilde bende 6 ay istedim vermedi siz bilirsiniz kapatın dedim , 3 subatta kapanıcak yayınınız dedi suratıma kapattı artık ağzıyla kuş tutup verseler devam etmem bir aboneliğim daha var zaten babamın kullandığı o bitsin onuda kapatıcaz.

• yasal olarak ilk 1hafta içinde aboneliği iptal edebiliyormuşuz.
    aynı gün arayıp iptal ettirdim, gelip aldılar.
    sakın bulaşmayın bu firmaya
  • Digiturk'ün 11 senelik üyesiyim ve bütün paketlerime ortalamanın üzerinde ödeme yapıyorum. HD yayını kendileri hediye vermişlerdi; geçen hafta hediyeniz bitti 4tl ücretle taahhüt vererek tekrar üye olabilirsiniz dedi. Eve geldim HD yayınlar devam ediyor. Herhalde dedim tekrar hediye verdiler. Fakat bu gün tekrar mesaj geldi 7tl ücretle tekrar servisi alabilirsiniz diye ve HD yayınlar kapanmış. Aradım hediye istemiyorum ama 4tl ile taahhüt vermeden servisi alabilir miyim dedim. Olmaz deyince 11 yıllık üyeliğimi bile düşünmedim kapatın dedim. Bana diyor 11 yıl üyesiniz haklarınız gider falan ama soruyorum yeni üye olan HD yayını aynı paradan mı izleyecek diye? Evet diyor. O zaman dedim ne farkı var kapatın dedim. Bakalım yarın istediklerini fakslayacağım.

Benim sorum: Bilgileri gönderdikten sonra tekrar arıyorlar mı yoksa söyledikleri gibi kapattıklarına dair mesaj mı geliyor?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.