Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Kafayı yemek üzereyim, sinir krizi geçirtecek bu digitürk bana...

Olay geçen yıl superonline kampanyasından digiturk almamla başladı.Sözleşmede yazan başlangıç tarihi 15/01/2013.

1- Aralık ayının başında yaptığım görüşmede bana şubatın 3üne kadar kontratımın devam ettiğini söylediler.

2- Daha önce birçok firmada başıma saçma olaylar geldiği için ben de önceden başvurayım diye düşündüm.22 Ocak 2014 ta aradım ve ne zaman iptal ettirmem gerektiğini sordum.Bana ayın 3üne kadar iptal ettirmem gerektiği söylendi.

Arada geçen birkaç konuşma daha var ancak arkadaşlar sadece 22sinde olan konuşmamı dinlemiş, diğerlerini dinleyemiyorlarmış şuan Neyse diyelim ki ayın 3ünde aradım ve iptal işlemini o gün başlattım.

3- Ayın 3ünde iptal talebinde bulundum ve sonrasında bana fax yollamamı söylediler.Faxta kimliğim, telefon numaram ve iptal sebebim yazılacaktı(müşteri hizmetlerindeki arkadaşın söylediğine göre).Yazdım ve yolladım, faxtan iletildi raporunu da aldım.

Sözde bana "digiturk e ulaşmıştır" diye mesaj atmaları gerekiyor ama öyle bir mesaj gelmedi.

4- Birkaç gün daha bekledim ve neden bana mesaj gelmediğine dair tekrar iptal için arama yaptım.Söylenen şey çok komik "bize ulaşmadı, üzerine ne yazdınız?" söyledim yazdıklarımı.Bu sefer " e üzerine müşteri numarası yazmamışsınız tekrar yollayın".Dedim dalga mı geçiyorsunuz siz benimle? Adam bir de üstüne bana başvurum alınmadığı için 15TL lik bir fatura düzenlediklerini söyledi.Sinir katsayım tabi tavan yaptı bu sefer.Ödemeyeceğimi söyledim ve kapattım.Şikayetvar a şikayetimi yazdım, digiturk e de mağduruyetimi içeren bir fax çektim.

5- Ertesi gün digiturk müşteri hizmetlerinden bir bayan aradı ve bana şuanda adıma düzenlenmiş 15TL den 2 adet fatura bulunduğunu ancak mağduriyetimi gidermek için sadece 4.90küsür bir fiyat ödememi ve bunun gecikme faizi(aylık %3 yazıyor şözleşmede) olan parayı ödememi istedi.Her ne kadar ödemek istemesem de sonunda tatlıya bağlandığını düşünüp ödeyeceğimi söyledim ve telefonu kapattım.

6- Şubat ın 13 ünde cep telefonuma gelen mesaj sinirlerimi tekrar alt üst etti.67,99TL lik faturanızın son ödeme tarihi 17.02.2014 tür diye

7- Dün aradım müşteri hizmetlerini, durumu anlattım.Biriniz 4.90 ödeyin kapatıcaz diyor, biriniz 67.99 diyor hayırdır ne iş dedim.Neymiş efendim fatura düzenlenmiş adıma bu ay.Dedim bana 4.90 fiyatını kim verdiyse onunla görüştürün beni, çünkü derdimi anlatıyorum, mağdurum diyorum utanmasa bide azarlayacak beni.

8- Az önce aradı saolsun arkadaş sabahın köründe.Durumu anlattım, bana verilen söz neyse yerine getirilmesini istediğimi söyledim.Arkadaş böyle bişey olmayacağını, 67.99TL+4,90TL : 72TL fatura ödemem gerektiğini söyledi.Dedim 67.99TL nerden çıktı şimdi? "E sizin şampiyonlar paketiniz varmış, yenilenmiş." Beyfendi ben 6 ay sadece HD ve şampiyonlar paketi kullandım diyorum.Yok hayır 1 yıl kullandınız diyor.Kullanmadım dediğimde(kanallar 6 ay sonunda kapanmıştı, ligtv yi sd yayında bile izleyemiyordum ki sözleşmenin de böyle olduğunu hatırlıyorum) "o zaman teknik arızadan dolayı kullanamamışsınız" dedi. Yahu diyorum benim kontrat bitiminde devam ettiğini iddia ettiğiniz paketim 14.99 du ne ara 67.99oldu? Yok zaten hep öyleydi diyor.

En sonunda sinir oldum, ödeyeceksiniz de ödeyeceksiniz diyor.Ödememeye kararlıyım, tüketici hakem heyeti vs neresi olursa onlarla görüşücem ama izlemem gereken yol konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Adamların yaptığı resmen hırsızlık.Ben bu adamlara 10 kere fax göndersem, 10unda da "elimize ulaşmadı" diyip 2-3 ay beni oyalama şansları var Böyle bir saçmalık olabilir mi?

Bu gibi politikalarından dolayı ben de kapatıyorum, bu nasıl müşteri memnuniyeti anlamadım, beleş çanağa geçiyorum, çevremdekilere de bu durumları anlatıyorum, 2 tanıdığımın paketleri aynı, biri 40 tl ödüyor, diğeri 65 tl ödüyor, hesabını herkes yapsın

• Arkadaşlar merhaba,

Benim taahhüt sürem doldu, yani sadece sd yayınlar için aylık 15 tl ödüyorum. Taahhüt sürem bitti digitürkü kapatsam kutuyu teslim etmem gerekir mi (taahhüt sonunda bende kalacağı söylenmişti) ve teslim etmesem normal yayınları izleyebilrimiyim
  • evet arkadaşlar bende bu zorlu sürece başlamış bulunmaktayım.

bir yıl önce mediamarkttan aldığım ve peşin ödediğim digitürk üyeliğim mayıs 25 itibari ile tamamlanacak.

ben arkadaşların tecrübelerinden de feyz alarak müşteri temsilcisi ile konuştum fax ta fax diye diretti. ben de btk'ya gerekli bildirimde bulundum. ayrıca yarında fax'ı çekecem.

gazam mübarek olsun
  • s.a arkadaşlar digitürk engellilere özel kampadan yararlanıyorum giriş + 5 keyif paketi + süper lig paketi + hd yayın bedeli toplam 55,50 tl ödüyorum

süper lig maçları bitince süper lig maç paketini 33 tl aylık onu kapatıp maçlar başlayaınca tekrar aynı fiyattan açabiliyormuyuz
  • Ben de MM kampanyasından aldım 12 aylık şampiyonlar paketi. 25 mayıs'da kurulum yapıldı diyelim. 2015'de iptal işlemini 3 mayıs'da mı yapmam gerekiyor? Neye dikkat etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Ben de MM kampanyasından aldım 12 aylık şampiyonlar paketi. 25 mayıs'da kurulum yapıldı diyelim. 2015'de iptal işlemini 3 mayıs'da mı yapmam gerekiyor? Neye dikkat etmeliyim?

25 mayista taahhut yaparsaniz 3 haziran 2015 te biter ve size 1 haftalik normal liste fiyatlarindan fatura cikar. Size tavsiyem yeni uyeliklerde ayin biri veya ikisinde actirin.hele dordunde falan kesinlikle acmayin 80 lira falan fatura odersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krasavchik

quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Ben de MM kampanyasından aldım 12 aylık şampiyonlar paketi. 25 mayıs'da kurulum yapıldı diyelim. 2015'de iptal işlemini 3 mayıs'da mı yapmam gerekiyor? Neye dikkat etmeliyim?

25 mayista taahhut yaparsaniz 3 haziran 2015 te biter ve size 1 haftalik normal liste fiyatlarindan fatura cikar. Size tavsiyem yeni uyeliklerde ayin biri veya ikisinde actirin.hele dordunde falan kesinlikle acmayin 80 lira falan fatura odersiniz

Teşekkürler bilgi için üstad. Kurulum için hemen gelmiyorlar biliyorsundur. İlk kayıt açtırmayı 1 Haziran'da yaparsam 2 veya 3 haziran'da kurulum yapılır umarım.

• benim de 2012 ekim ayında 1 yıllık superonlineden hediye şampiyonlar paketli aboneliğim vardı hd yayınlar 6 aylık olduğu için 6 ay sonunda kapandı ve 6 ay 4 tl hd yayın parası ödedim.Hediye digitürkten öncede aboneliğim vardı ve onu yılbaşında kapattırmıştım.Neyse fatura düzenlemeleri ayın 3'ü olduğu için ay sonuna doğru digitürkü aradım indirim falan istedim sözüm ona ben aradım ya saçma sapan tekliflerde bulundular tamam kardeş deyip kapattım telefonu ve ertesi gün kapatma faksını yolladım.2 gün sonra sabah erkenden beni aradılar.İnşallah bu saatte aradığınıza değer dedim ve başladık pazarlığa sonunda yaklaşık 70 TL'lik paketi ilk 6 ay bedava olmak şartıyla izlemeye devam ediyorum
  • Beyler geçen sene media marktan kampanyalı almıştım.
    Bu sene kapatma dilekçesi çektim digiturke.
    Aranızdan iptal dilekçesi verdikten sonra

şampiyonlar paketi olursa (sinema dizi spor belgesel) birlikte 4 ay olur ve 6 ay ücretsiz sonraki 6 ay 60 tl olarak teklif alan arkadaş varmıdır?
  • Beyler benım taahhut 3 agustosda sona ericek .Şimdi ligler bitti ligtvyi iptal ettirebilirmiyim ? Ligtv taraftar paketi geçersiniz falan dediler bana da tamamen ligtvyi kapatma olmuyomu ?
  • arkadaşlar eylül 2012 de o zamaki mediamarkt kampanyasından şampiyonlar paketi hd olarak üyelik başlattık bu sene eylül 2013 te de 1 senelik anlaştık anlaşmamız süper lig paketi hd ilk altı ay yüzde 50 indirimli 35,50 tl ikinci altı ay 71 tl neyse şimdi ligler tatil oluyor boşuna para vermiyim diyorum digiturkte üyelik dondurma kaç ay dır?
    gerçi 3 haziran da kapatsak 3 ağustosta açılır o zamana ligler başlamış olur heralde ama merak ettim taahütümde uzar heralde fakat boşuna 140 tl vermekten iyidir değilmi ?? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarex

evet arkadaşlar bende bu zorlu sürece başlamış bulunmaktayım.

bir yıl önce mediamarkttan aldığım ve peşin ödediğim digitürk üyeliğim mayıs 25 itibari ile tamamlanacak.

ben arkadaşların tecrübelerinden de feyz alarak müşteri temsilcisi ile konuştum fax ta fax diye diretti. ben de btk'ya gerekli bildirimde bulundum. ayrıca yarında fax'ı çekecem.

gazam mübarek olsun

evet zorlu süreci 2 btk bildirimidi 5-6 Digiturk müşteri hizmeleri konuşması sonucu tamamladım ve dün itibari ile kutu vs. herşeyi teslim ettim.

darısı kurtulmak isteyen herkesin başına.

teşekkürler digi (eğer telefonda söylediğiniz gibi hiç borcum kalmadıysa)
  • Dun iptal.ettim.beyler taahhut bozdurdugum icin 96 lira yatiricam sonra hangi gun receiver i teslim etmem gerekir

• geniusm38 G kullanıcısına yanıt
    Valla bana bir ay dondurabilirsiniz dediler ve taahhüt süresi uzamıyormuş dolayısıyla bir ay kapalı kalacak 3 ağustosta da tahhütüm bitecek. 4 temmuzda iptal dilekçesini gönderir yeni tekliflerini baklamaya başlarım.
  • Arkadaşlar selam,

Giriş + 2 keyif + HD + Şampiyonlar paketi = ayda 66 TL ödüyorum.

Taahütüm 02.09.2014'de bitiyor.

03.06.2014 - 03.08.2014 tarihi aralığında 2 aylık sürede lig tv kanallarını kapatıp/dondurup daha az fatura ödeyebileceğim söylenmişti taahhüt verirken.

Bu nasıl oluyor? ne yapmam gerekiyor? 2 ay dedikleri gibi dondursam taahütümü etkiler mi? bu durumda yine taahütüm 02.09'da mı biter?

tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perp -- 17 Mayıs 2014; 15:47:57 >
  • Bugün aradım. 2 yıldır üyeyim. Şampiyonlar paketim var. Ya tamamen digitürkü donduralım dediler ya da lig tv izlemeye devam edin lig tv paketi 19 tl olarak fiyatlansın dediler. 25 lira tasarrufu seçtik. Satarken öyle dememişlerdi. Neyse ağustosta arayıp iptal ettirecem. Onların yeni tekliflerini bekleyeceğiz.
  • Akadaşlar merhaba; Digitürk üyeliğim de taahhütüm bulunuyor. Bulunduğum şehirden taşınıyorum ve gittiğim yere de götürmek istemiyorum digiturk ü. Iptal ettirmek istiyorum taahhütten dolayı nasıl bir cezası var acaba ?

• merhabalar, digiturk'u kapattırmak için aradım. decoder ve kartı en yakın bayiye teslim edeceksiniz dediler. o bayiyi aradım ara kablo ve kumandayı da getireceksiniz dediler. kumanda kırık, kaç TL ücret isterler acaba buna?şu kırmızı tombul kumandadan..

• MissYou M kullanıcısına yanıt
    Aldığınız indirimler tarafıniza fatura edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: perp

Arkadaşlar selam,

Giriş + 2 keyif + HD + Şampiyonlar paketi = ayda 66 TL ödüyorum.

Taahütüm 02.09.2014'de bitiyor.

03.06.2014 - 03.08.2014 tarihi aralığında 2 aylık sürede lig tv kanallarını kapatıp/dondurup daha az fatura ödeyebileceğim söylenmişti taahhüt verirken.

Bu nasıl oluyor? ne yapmam gerekiyor? 2 ay dedikleri gibi dondursam taahütümü etkiler mi? bu durumda yine taahütüm 02.09'da mı biter?

tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler..

Bana da 03.06.2014 - 03.08.2014 tarihi aralığında indirimli seyredebileceğim söylenmişti taahhütüm Kasım itibariyle bitiyor,bu indirimden yararlanmak için aramam yeterli mi,yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.