Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lig tv üyeliğimi iptal ettirmek için pazar günü aramıştım. Dün geri arayıp eylüle kadar ayda 9 liraya düşürüp yetişkin, dizi ve spor extra verelim dediler kabul ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 22 Mayıs 2014; 22:06:56 >
  • ben aradım müşteri hizmetlerini dondurma hakkınız yok dediler. ben şimdi iptal faksı çeksem bana yeni bir teklif yaparlarmı acaba. kutudanda hiç memnun değilim. kutununda değiştirilmesini istiyorum. taahüdü bozup iptal ettirirsem ödemeyi nezaman nereye yaparımm.
  • Taahütümün ne zaman biteceğini hatırlamıyorum ama şimdi aradım, Şampiyonlar paketim var, dondurmak istiyorum diye 2 sefer söyledim. Karşımda ki kız "Anladım Şampıyonlar paketiniz var ve iptal etmek istiyorsunuz, isterseniz iptal etmek yerine ligtv'yi maçsız paket yapıp Dizi + Spor extra ve Yetişkin paketini 3 ay hediye vererek şuan 65,90 olan faturanız 2 ay 39,90 olsun, Ağustosta ligler başlayınca tekrar 69,90 olucak" dedi. Bende zaten dondurma işlemi yapacağımdan Dizi + spor extra ve Yetişkin pakedini bedava aldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator92

quote:

Orijinalden alıntı: perp

Arkadaşlar selam,

Giriş + 2 keyif + HD + Şampiyonlar paketi = ayda 66 TL ödüyorum.

Taahütüm 02.09.2014'de bitiyor.

03.06.2014 - 03.08.2014 tarihi aralığında 2 aylık sürede lig tv kanallarını kapatıp/dondurup daha az fatura ödeyebileceğim söylenmişti taahhüt verirken.

Bu nasıl oluyor? ne yapmam gerekiyor? 2 ay dedikleri gibi dondursam taahütümü etkiler mi? bu durumda yine taahütüm 02.09'da mı biter?

tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler..

Bana da 03.06.2014 - 03.08.2014 tarihi aralığında indirimli seyredebileceğim söylenmişti taahhütüm Kasım itibariyle bitiyor,bu indirimden yararlanmak için aramam yeterli mi,yardımcı olursanız sevinirim.

evet indirimden yararlanmak için arayıp bu talebini belirtmen yeterli dostum..
    tel ile müşteri hizmetlerini arayabilirsin.. ya da online işlemlerden de yazışarak bu işlemi gerçekleştirebiliyorssun..

• ben aradım bugün böyle böyle konuşmuştuk diye 45 tl olan lig tv pakedimi 2 ay için 19 tl olan pakede çekti ve 3 ay boyunca dizi pakedi spor extra ve sınırsız salon kanallarını aktif etti ağustos ayında iptal için arar yeni tekliflerini beklerim şu an için 66 tl den 40 tl yeiniş yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahinemre -- 24 Mayıs 2014; 16:09:01 >
  • bu konuşmanın ardından genel merkezden arandım ve adıma hd plus kutu tanımladılar 1 yıl ücretsiz taahütsüz çok şaşırdım
  • Bugun goturdum 3 unde getirin dediler iptal faxi cektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 unde goturdugumde acaba bana yeni ayi kitletler mi yoksa iptal ettigim icin gecmez mi simdi almamalarinin sebebi nedir acaba

• Merhaba,

ben 2 sene taahhütlü dt kullandım. Taahhüt sürem bitti, ama ben normal yayınları izlemek için aylık 14 tl ödüyorum. İptal etsem kutuyu teslim etmem gerekiyor mu. teslim etmezsem dt kutusundan tv izleyebilirmiyim
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    bende iptal etmek istiyorum gerekitse şikayet edicem.ben superonline sınırsırsız internet 59 tli lik kullandığım için kampanya olarak hiçbir ücret ödemeden digitruk abonesi oldum.fakat 1 ay sonra fatura gelfdiğinde superonline faturası 68 tl digiturk faturası da 28 tl geldi.arayıp sorduğumda da digiturk te superonline da suçu birbirlerimne atıyor yanlış bilgilendirme yapılmış deniliyor.daha 1 buçuk aylık aboneyim şimdi digiturkü kapatırsam 55 liralık tathhüt bedeli çıkıcakmış.ortak yayından süperonline geçicekmiş süperonline da ek ücret talep etmiyor.inşallah doğrudur.ben iptali için fax çekersem hala uğraştırırlar mı.HAKEM HEYETİNE nasış başvurcam yardımcı olursnız çok sevinirim.1 haftadır bunla uğraşıyorum lütfen yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

bu konuşmanın ardından genel merkezden arandım ve adıma hd plus kutu tanımladılar 1 yıl ücretsiz taahütsüz çok şaşırdım

Benide aradılar kabul etmedim
    Digiturk bedava birşey vermez dedim hatalı ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: cakin

quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

bu konuşmanın ardından genel merkezden arandım ve adıma hd plus kutu tanımladılar 1 yıl ücretsiz taahütsüz çok şaşırdım

Benide aradılar kabul etmedim
    Digiturk bedava birşey vermez dedim hatalı ettim

her mesajımda ısrarla teyit ettiririm çalışana ses kayıtlarına sahipler itiraz edebileyim diye. İşlem yapıldıktan sonra bölgemdeki servis beni aradı cihaz elimizde cihaz yok 5 haziranda yeni parti gelecek dediler. İlginçtir ki bugün beni tekrar genel merkezden aradılar ve cihazınızı teslim aldınız mı diye sordular bende servis beni arayıp 5 inde gelen partiyle bana ulaştıracaklarını söylediğimde bizde bunu teyit etmek için aramıştık yeni parti yola çıktı en kısa sürede elinize ulaşır dedi çok şaşırdım

bu arada arayan genel merkez 02124737373 tü.

• karasahinemre kullanıcısına yanıt
    Hocam paketiniz Türksat uydusundan mı?

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Hayır Eutelsat kullanmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

bende iptal etmek istiyorum gerekitse şikayet edicem.ben superonline sınırsırsız internet 59 tli lik kullandığım için kampanya olarak hiçbir ücret ödemeden digitruk abonesi oldum.fakat 1 ay sonra fatura gelfdiğinde superonline faturası 68 tl digiturk faturası da 28 tl geldi.arayıp sorduğumda da digiturk te superonline da suçu birbirlerimne atıyor yanlış bilgilendirme yapılmış deniliyor.daha 1 buçuk aylık aboneyim şimdi digiturkü kapatırsam 55 liralık tathhüt bedeli çıkıcakmış.ortak yayından süperonline geçicekmiş süperonline da ek ücret talep etmiyor.inşallah doğrudur.ben iptali için fax çekersem hala uğraştırırlar mı.HAKEM HEYETİNE nasış başvurcam yardımcı olursnız çok sevinirim.1 haftadır bunla uğraşıyorum lütfen yardımcı olun.

Digiturk un oldugu her yer pislik. Öyle şey olmaz atayın digi çağrı merkezini hatayı halledin yoksa hakem heyetine başvuracağım diyin.yine birşey yapmazlarsa en yakın kaymakamlığa gidip dilekçeye şikayetinizi yazın, haklı olduğunuz sürece digiturk istediği sürece fatura kessin.

• Eve geldiğimde uydu alıcımda hdcp koduyla bu yayını izleme yetkiniz yok diye bir mesaj yanıp sönüyor, uydu alıcı açılıp kapanıyor vaziyette buldum. Fişi çek, kartı tak çıkar falan yapıp tekrar denedim aynı hata aynı şekilde devam ediyor. Yağmur var; yayınla ilgili mi sorun var diye
    diğer uydu alıcımı televizyona taktım, herhangi bir sorun yok. Teknik servisi arayıp anlattım.

Şimdi buraya dikkat.

Aldığım cevap şu: bu sorun televizyonunuzla alakalı, televizyonun teknik servisini arayın. Saçmalama deyince de sert yapıyor bide. Karşısına bu güne kadar kim bilir nasıl garibanlar çıktı, nasıl ezdiyse...
    Başka bir teknik servis elemanını aradım. Bana televizyonla uydu alıcısının format farkı olduğunu ve uydu alıcısının değiştirilerek sorunun giderilebileceğini söyledi. Tamam gelin değiştirin dedim. (Hafta sonu seyredemiyorum bu da ayrı bir mağduriyet ayrıca). Aldığım cevap:
    -Servis geldiğinde 25 Tl ücret alacaklar.
    -İyi de, uydu alıcısı size ait. Bunu buraya takarken benim televizyonum buradaydı. Böyle bir hata (uyumsuzluk) ihtimali varsa (benim televizyonum eski olduğu için bu hata oluyormuş-iyi beni televizyonu değiştirmeye ikna etmeye uğraşmadı) bu uydu alıcısını neden taktınız veya beni neden bu konuda bilgilendirmediniz. Bu hata size aitse ve uydu alıcısı arızalıysa neden servis ücreti ödüyorum.
    -Prosedür böyle.

Kısaca özetledim ama gecenin bu saati bütün sinirimi zortlattılar.

Şimdi uzun uzun iptal işlemleriyle uğraşmam gerekiyor tabi.

Abone olana kadar yapmadıkları kalmıyor, sonra böyle bir son. Nasıl bir firmadır, nasıl bir anlayıştır bilmiyorum.

• Arkadaşlar bende media markt kampanyası ile üye olmuştum.
    02.08.2014 günü 1 yıllık taahhütüm bitiyor. Ne zaman iptal ettirmeliyim?
    Hangi numaraya hangi evrakları faks çekmeliyim ve faksda ne yazmam gerekiyor?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • dün aksam, fatura kesimden önce hd aboneliği dondurdum. Bugunde fax çektik digiturke.
    hd reciver halen elimde. nereye göndermem lazım? bunun prosüdürü nasıl işliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

dün aksam, fatura kesimden önce hd aboneliği dondurdum. Bugunde fax çektik digiturke.
    hd reciver halen elimde. nereye göndermem lazım? bunun prosüdürü nasıl işliyor?

En yakın servise gidin ve ne var ne yok teslim edin aksi takdirde faturalandırılırsınız.

Edit: Eskiden kurulumu yapan servise teslim etmek gerekliydi şimdi durum ne bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 3 Haziran 2014; 20:55:23 >
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    ilk önce digiturk mh aricaksiniz , iptal etmek istediğizi soyliceksiniz.Kaydını yapacak daha sonra fax çekeceksiniz.fax da ek olarak nüfus cüzdanı fotokopisi olacak. ayin 3unde yayın kapanacak.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.