Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim taahut 3 agustosta bitiyor simdi 20 temmuzda iptal için fax ceksem adamlar 25 temmuzda kapatip bana taahutten cayma bedeli diyip ceza odetirler mi ? Faxta 3 agustosta sona erecek olan taahutumun sonunda kapatilmasini istiyorum mu yazmaliyim ?

Sizce ne yapmam lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Benim taahut 3 agustosta bitiyor simdi 20 temmuzda iptal için fax ceksem adamlar 25 temmuzda kapatip bana taahutten cayma bedeli diyip ceza odetirler mi ? Faxta 3 agustosta sona erecek olan taahutumun sonunda kapatilmasini istiyorum mu yazmaliyim ?

Sizce ne yapmam lazim

taahütünüz bitsin ondan sonra ne isterseniz yapın, istersen digitürk mh sorun öğrenin ona göre karar verin....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarından itibaren uydu yayınları hd geçiyor yakında da karsal yayınlar hd olarak verilecek o zaman digitürk dsmart tivibu gibi para yolucular ne yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Benim taahut 3 agustosta bitiyor simdi 20 temmuzda iptal için fax ceksem adamlar 25 temmuzda kapatip bana taahutten cayma bedeli diyip ceza odetirler mi ? Faxta 3 agustosta sona erecek olan taahutumun sonunda kapatilmasini istiyorum mu yazmaliyim ?

Sizce ne yapmam lazim

taahütünüz bitsin ondan sonra ne isterseniz yapın, istersen digitürk mh sorun öğrenin ona göre karar verin....

Taahhüt bitmeden önce bir işlem yapılmazsa digiturk otomatik olarak uzatıyor 1 sene daha hemde zamlı fiyatlarla
  • quote:

quote:

quote:

Sizce ne yapmam lazim

Taahhüt bitmeden önce bir işlem yapılmazsa digiturk otomatik olarak uzatıyor 1 sene daha hemde zamlı fiyatlarla

bela firma devlete geçiyor sistem aynı çok şükür kurtulmuşum
    geçen gün digitürkten bir bayan arıyor sesi o kadar etkiliyeciki anlatamam 4 dakika konuştuk inanki kapatamadım sizin için kampanya hazırladık o kadar cazip teklifler veriyorki anlatamam bir neymiş bana hediyeleri varmış 3 boyulu filmler televizyonum smartlıysa face birşeyler dedi anlamadım
    yani seni abone etmek için elinden geleni yapıyorlar digitürk girdikten sonra zam zam zam
    elinden geldiği kadar kurtulmaya bak hele bu akşam yayınlar hd'ye geçiyor seni hiç bırakmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 14 Temmuz 2014; 23:22:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizce ne yapmam lazim

bela firma devlete geçiyor sistem aynı çok şükür kurtulmuşum
    geçen gün digitürkten bir bayan arıyor sesi o kadar etkiliyeciki anlatamam 4 dakika konuştuk inanki kapatamadım sizin için kampanya hazırladık o kadar cazip teklifler veriyorki anlatamam bir neymiş bana hediyeleri varmış 3 boyulu filmler televizyonum smartlıysa face birşeyler dedi anlamadım
    yani seni abone etmek için elinden geleni yapıyorlar digitürk girdikten sonra zam zam zam
    elinden geldiği kadar kurtulmaya bak hele bu akşam yayınlar hd'ye geçiyor seni hiç bırakmazlar

400 TL 'ye Media Marketten alcam.550 tl teklif ediyolar bende iptal ettirip ordan alıcam :)

• Digitürk'u iptal ettirdim ve kutuları geri götüreceğim ama benden hdmi kablosuyla ilgili 100tl para istediler. 2 tane kutu vardı evde diyorlar ki, hdmi kabloların üzerinde digiturk yazıyor ve bana verilen kablolarda bu yazmıyor. Sizin kablolara bakma şansınız var mıdır acaba?
  • Dün telefonla iptal talebinde bulundum ve yaklaşık 1 saat sonra yayın kesildi. Ertesi günde cep telefonuma 14/07/2014 tarihinde aboneliğimin iptal edildiği ve mevcut haklarımın ise 2 ay saklı tutulacağına dair bir SMS geldi.

Şu an Digiturk üm iptal oldu mu ve Uydu alıcıyı teslim mi etmek gerekiyor servise, yoksa kendileri mi gelip alacaklar?????????

Not: Bu arada dün ayrıca iptal talebi faksımı da ne olur ne olmaz diye göndermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_gunayy

Dün telefonla iptal talebinde bulundum ve yaklaşık 1 saat sonra yayın kesildi. Ertesi günde cep telefonuma 14/07/2014 tarihinde aboneliğimin iptal edildiği ve mevcut haklarımın ise 2 ay saklı tutulacağına dair bir SMS geldi.

Şu an Digiturk üm iptal oldu mu ve Uydu alıcıyı teslim mi etmek gerekiyor servise, yoksa kendileri mi gelip alacaklar?????????

Not: Bu arada dün ayrıca iptal talebi faksımı da ne olur ne olmaz diye göndermiştim.

İptal edilmiş olabilir. Kutuyu siz götürüyorsunuz onlar almazlar. Size telefonla bildirirler kutuyu teslim edin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_gunayy O kullanıcısına yanıt
    Hocam size verilen hdmi kablonun uzerinde digiturk diye yaziyor mu bakabilir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Hocam size verilen hdmi kablonun uzerinde digiturk diye yaziyor mu bakabilir misiniz acaba?

Yazıyor.

• bana o kabloyu vermedikleri halde ücret talep ettiler aklınızda olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

bana o kabloyu vermedikleri halde ücret talep ettiler aklınızda olsun...

Vermeyin ücret başka servise gidin kutuyu teslim etmeye. Vermeyin olmaz öyle şey. Yada gidin en ucuzundan bi HDMI Kablo alın verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: insancapekinsanca

arkadaşlar mayıs ayında üyeliğimi iptal ettirdin, sonraki faturaya 30 tl taahhüt cayma bedeli gelecek dendi,
    ama hiç bir borç gelmedi. aradım, sistemde borç görünmüyor dediler.
    sonra bir sürprizle karşılaşmayalım?

arkadaşlar var mıdır bir yorumunuz??

• az önce digiturkü iptal ettirmek için aradım klasik fax mesajını dinlettiler , bakalım koparabilirsem ücretsiz olarak dizi film paketi kayıt özellikli receiver ve diğer kanallar için şansımı deniycem genelde işe yarıyor her sene :)

Birde şöyle bir durum var , çatıdaki çanaktan 5 daire faydalanıyor ve digiturk geldiğinde bu çanağın yenisiye değişmesi gerek daire başına 20 tl dediler bunun içinde kapattırıyorum dedim peki dediler yine faxa bağladılar...

bakalım fax gönderdikten sonra neler olacak...
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Btk ya şikayet edin nokta(.)

Faxtan sonra yelkenler suya iniyor.Bana ayda 23 tl yerine 14.99 fiyat verdiler,3 ay faturami dondurup sonraki 3 ay dizi paketi hediye ettiler ama ben yinede kapattirdim.Ben kapatacam dedikce verdikce verdiler ama gicik oldum bir kere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

Faxtan sonra yelkenler suya iniyor.Bana ayda 23 tl yerine 14.99 fiyat verdiler,3 ay faturami dondurup sonraki 3 ay dizi paketi hediye ettiler ama ben yinede kapattirdim.Ben kapatacam dedikce verdikce verdiler ama gicik oldum bir kere.

aynen bende daha önce yaptım ve başarılı oldum , kayıt özellikli receiver film ve dizi kanalları extra kanallar hepsini istiycem yoksa zaten iptal edip teledünyaya geçicem
    Benim yasadigim yerde teledünyanin altyapisi yok.Olsa cok cazip fiyatlari var hem interneti hem tv yayinini alirdim.Digiturk mu bir daha asla.

• Digiturk Türksat uyeligim var ama bi halta yaramıyor. Ne adam gibi kanalları var. Ne de başka bir haltları. Kanaldan program Kaydı yapiyim dedim ona bile Türksat üyeleri kayıt yapamaz diyor. Neymiş efendim eulsat üyeliğine gececekmisiz. Onun fiyatida almış başını gitmiş. Alırsınız siz bi daha. Geç eulsata gecirsinler sana hesabı. Mh Şampiyonlar paketine hd olmayana 67 tl fiyat çekiyor. Az kaldı taahhüt bitsin. Elveda...

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.