Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2yil taahhutle 25tllik paket almistim. Canak Uydu kurulumunu digiturk yapti Alici olarak da vestel 9102 hd verdi. Satin aldigimda Servis kurarken uyelik iptal edilse dahi alicinin bende kalacagini soylemisti. Benim digiturk Aydin 15inde kart tan para cektiginden ayin 15inde yenilendigini farz ediyorum. 2012 agustosunda taahhut baslatmistim. Forumu okudukca aklim karisti.
    1. Iptal talebini 3 agustostan once mi yapmaliyim?
    2. Iptal isleminde aliciyi ve Canagi vermesem olur mu?
    3. Dt 9102 hd ile karti sokup ayar ( kirdirma gibi) yaptirsam mevcut canakla turksat kanallari izleyebilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mh yi aradım. 9102 cihazım var aşırı ısınıyor dedim. 35 tl servis bedeli var dediler. Bunlar siyirmis iyice. Ne yapmalıyım. Bir Yol gösterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefabey kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1. Şimdiden arayıp üyelik sonlanma tarihinden itibaren üyelikten ayrılmak istediğini belirt. Erkenden iptal talebi vermen yararına olacaktır. Çünkü arar aramaz iptal etmiyorlar. Günlerce geri arayıp iptalden vazgeçirmeye çalışıyorlar. İptal talebinin tamamen onaylanması bir kaç gün sürüyor.

2. 2 yıllık taahhütlerde cihaz abonenin oluyor. Çanak ve cihaz artık senin geri vermiyorsun.

3. Üyeliğin bittikten sonra cihazı normal uydu alıcısı olarak kullanmak istiyorsan, Digitürk servisine götüreceksin. Onlar teknik bir işlem uyguluyorlar ve cihaz normal alıcı olarak kullanılabiliyor. Fakat 20 TL gibi bir ücreti var.
  • DİGİTÜRK İPTAL DİLEKÇE ÖRNEĞİ

Dilekçe Örneği
  • dilekçeyi ayrıntılı yazmaya gerek yok arkadaslar

120... nolu .. ... isimli üyenizim. Şu şu sebeplerden dolayı digiturk aboneliğimin sonlandırılmasını istiyorum yazın yollayın Kağıdın üstüne kimliğin fotokopisini çakın gönderin
  • 20 ağustos 2013 tarihinde mediamark'dan aldığım digitürk aboneliğimin kurulumu gerçekleşti. İptal işlemi için bugün müşteri hizmetlerini aradım, eylül ayında üyeliğimin dolduğunu iptal işlemini ağustosun 3'ünden sonra yapmam gerektiği söylendi. Burdan okuduğum mesajlara göre ağustosun 3'ü dolmadan iptal işlemini yapmam gerektiğini düşünüyordum. Biraz kafam karıştı. Ben mi yanlış hesapladım yoksa Müşteri hizmetlerinin yönlendirmesinde mi yanlışlık var?
  • iptal faksı geçtim. üyeliğimin iptali ile ilgili tüm aboneliğiniz için iptal talebiniz tarafımıza ulaşmıştır diye sms mesajı geldi. telefon ile aradım 3 ağustostan sonra 2 ay içinde kutuyu iade edin dendi. sonra bir mesaj daha geldi.
    indirimli fiaytlardan yararlanmak için taahhüdünüz yenilenecektir.temmuz ayı içinde 473 lü numarayı arayın diye mesaj geldi. kutuyu iade edince olay bitecek mi ? bu işleyişte problemli bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alker

iptal faksı geçtim. üyeliğimin iptali ile ilgili tüm aboneliğiniz için iptal talebiniz tarafımıza ulaşmıştır diye sms mesajı geldi. telefon ile aradım 3 ağustostan sonra 2 ay içinde kutuyu iade edin dendi. sonra bir mesaj daha geldi.
    indirimli fiaytlardan yararlanmak için taahhüdünüz yenilenecektir.temmuz ayı içinde 473 lü numarayı arayın diye mesaj geldi. kutuyu iade edince olay bitecek mi ? bu işleyişte problemli bir durum var mı?

Sözleşme yenilenecek mesajı otomatik geliyor siz aldırmayin ona iptal talebine ait mesaj gelmiş zaten sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

Faxtan sonra yelkenler suya iniyor.Bana ayda 23 tl yerine 14.99 fiyat verdiler,3 ay faturami dondurup sonraki 3 ay dizi paketi hediye ettiler ama ben yinede kapattirdim.Ben kapatacam dedikce verdikce verdiler ama gicik oldum bir kere.

aynen bende daha önce yaptım ve başarılı oldum , kayıt özellikli receiver film ve dizi kanalları extra kanallar hepsini istiycem yoksa zaten iptal edip teledünyaya geçicem

hocam çok iyi edersin teledünyaya geçeceksen eğer...ben 1,5 senelik üyeyim gayette memnunum özellikle fox un 3 dizi kanalı ve belgeseller şahane ve fiyatta çok cazip üst paket bile 19.50 tl...hiç düşünme uydunet-teledünya ya geç derim

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

quote:

Orijinalden alıntı: alker

iptal faksı geçtim. üyeliğimin iptali ile ilgili tüm aboneliğiniz için iptal talebiniz tarafımıza ulaşmıştır diye sms mesajı geldi. telefon ile aradım 3 ağustostan sonra 2 ay içinde kutuyu iade edin dendi. sonra bir mesaj daha geldi.

Sözleşme yenilenecek mesajı otomatik geliyor siz aldırmayin ona iptal talebine ait mesaj gelmiş zaten sıkıntı olmaz.

teşekkür ederim. taahhüt yenilecek mesajı gelince biraz tereddüt etmiştim.

• 0212 473 99 99 numaraya 2 gündür fax çekemiyorum.

hep hata veriyor.
  • eCHoTeCH E kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler. Peki ayin 3u meselesi gerekir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefabey

Cok tesekkurler. Peki ayin 3u meselesi gerekir mi?

digitürkte faturalandırma her ayın 3ünde oluyor. Üyelikten ayrılmak için 3ünden önce talebinizi iletin.
  • benim taahhüt 02/09/2014 tarihinde bitiyor.
    Fax'da hangi tarih itibari ile kapanmasını istiyorum diyeceğim
  • İptal ettirmek mi?

Allah sizlere kolaylık versin.

Dünya burnuzdan gelecektir.
  • geçen sene mediamarkttan 1 yıllık şampiyonlar paketi almıştım bu sene devam etmek istemiyorum. iptal için müşteri hizmetlerini aradım 3 eylülde otomatik olarak iptal olucak zaten dedi. doğru mudur dediği yoksa faks falan çekmem gerekir mi? bu konuda bilgisi olan var mı?
  • İptal için faks çektiği halde, iyi teklif alanlar varsa bilgi verebilir mi? İki hafta oldu faks ulaşalı ama daha teklif için aramadılar. Ben arayacağım, teklifiniz var mı diye. Gelen teklifleri bilirsek, ona göre kıyaslayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhhh

geçen sene mediamarkttan 1 yıllık şampiyonlar paketi almıştım bu sene devam etmek istemiyorum. iptal için müşteri hizmetlerini aradım 3 eylülde otomatik olarak iptal olucak zaten dedi. doğru mudur dediği yoksa faks falan çekmem gerekir mi? bu konuda bilgisi olan var mı?

cevap vericek yok mu arkadaşlar
  • Geçen yıl mediamarketten şampiyonlar paketi alan arkadaşlar;

1.İptal için mutlaka faks istiyorlar.Otomatik kapanmıyor.Üyeliğinizi normal fiyattan uzatıyorlar.Dikkat!!!

2.Faks çeken arkadaşlar aranmak için beklemesinler iptal bölümünü kendileri arasınlar.Ben fakstan sonra 1 hafta bekledim.Arayan olmayınca iptal bölümünü aradım.Onlarda bana şu meşhur 6 ay bedava teklifini verdiler.Bende kabul ettim.
  • Arkadaslar yaklasik bir hafta once iptal icin fax cektim iptal talebiniz ulasti die mesaj gönderdiler sonrada aradilar teklif.falan sundular bi kac tane kabul etmedim iptal edin dedim tamam iptal edecegiz dediler ondan sonra ne arayan var ne soran ne yapmalıyım kutuyu gotureyimmi digiturk servisine ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.